trött

har gömt mig i berthåga hela dagen. har pluggat och tränat. ätit och nu ska jag återigen plugga några timmar. puss

amanda och sara
love

jag har varit där förut

sitter och filar på en svenska uppgift jag nästa är klar med. prestationsångesten börjar komma tillbaka, bara lite sådär smått. måste blir bra, måste vara perfekt. perfekt är inget ord. finns ingen betydelse. ta bort det nu, för det går inte. försöker nöja mig men ingenting känns tillräckligt när det gäller pretationer från min egen sida. måste nöja mig. annars går jag under. jag har varit där förut.

it´s you and me

mår som en gud.
älskling har precis åkt och i morgon åker jag till honom. kan ju inte bli bättre. han är bäst, gör mig bäst. det är han och jag. så är det bara.

hmm


min fina pojkvän i sina bästa stunder ...
sitter med ångest och med massor av engelsk grammatik framför mig. det går inte ihop och jag orkar inte anstränga mig mer. hjärnan samarbetar inte. ska snart iväg på en 3 timmar kurs som så småningom ger mig tillåtelse att övningsköra. kan ju alltid vara bra. har förövrigt suttit i solen och sommat med öppen mun idag, man blir som man umgås ... ?


ångest

ångest inför kommande engelskaprov helt sjukt...

tisdag

sitter i stellas tröja. luktar gott. nu borde jag plugga. men det vill sig inte rikligt. inatt sover jag i storvreta och i morgon sover jag själv hemma. i helgen hoppas jag på lika fint väder som nu och fina vänner. hinner må bra nu och tänker fortsätta med det. puss

måndag

äntligen vår. underbart. tog en fika med älskling och nu blir det plugg resten av kvällen. puss

nyköping


du är otroligt bra
åkte till nyköping över dagen idag. jag och amanda. min lilla stjärna. kollade upplands semi och final. åkte till stan för lunch och hittade tillbaka till hallen. utan lokalsinne i en helt främmande stad. jag är imponerad fick träffa älsklingen och alltså var hur bra som helst.

rebecca 17

fredags kvällen bjöd på en mycket trevlig fest hos rebecca. att det var födelsedagfirande gjorde ju bara kvällen bättre.





- 2 dagar

vaknade av mig själv. kollar live uppdateringen. uppland spelar. jag saknar honom.

my dear

jag vill ha dig hemma. nu

missing you

kilar ner mot stan för att möta upp sara. saknade söta sara. puss

- 1 dag


fina fina fina. vandrade på stan med M och fikade med henne plus L. mötte upp A och käkade jalla. fint som tusan. kärlek till mina underbara.


fuck it.

idag åker han. idag åker allt och kommer inte tillbaka fören på söndag. fyra dagar. jag låtsas förtfarande som att det är lugn. som att jag inte grät inatt, som att jag inte kommer gråta ikväll. som att jag inte kommer sakna honom. jag kommer gå sönder. men bara lite. jag vill kunna ha honom nära och viska massa fina saker i hans öron. som vanligt. jag har så otroligt mycket känslor inom mig just nu. fuck. fuck den här helgen. fuck it.

3 månader


du är fantastisk

fina människor

Hade två små stjärnor här igår. Lisa som middagssällskap och Philip som sovsällskap. Tyckte det funkade utmärkt. Jag är lyckligt lottad att få ha så fina människor i mitt liv!


RSS 2.0