vemdalen nästa

i morgon åker man iväg till vemdalen för skidor i 5 dagar. jag längtar redan hem, innan jag åkt. som tur är har jag finaste matilda och annika där uppe, vi ska hänga.
helgen har spenderats med älskling. fint som tusan. kommer sakna honom som bara den i veckan. kommer bli jobbigt.


torsdag

ush vilken dag. riktigt seg och allting har pendlat upp och ner hela dagen. fick träffa älskling och det räddade mig. hem igen och nu bryter jag snart ihop på grund av allt plugg. jag vet inte vad som händer men helt plötsligt kan tårarna börja rinna, helt utan förvarning. det var ju exakt allt det här jag skulle slippa, det jag hade tagit mig igenom. jag faller inte tillbaka dit ner, nej. i morgon är det prov och redovisning. ush. ser bara framimot att träffa älskling för restaurangbesök och mys. han är den bästa.

till min underbara

allting handlar om oss nu. det är bara vi för mig. låt mig för ett ögonblick gömma mig för verkligheten i din famn. jag behöver det. du är min värld nu, och du är trygg. allting finns när du finns. jag lever i en trygghet som jag inte minns mig själv känna på länge. nu jag har dig. nu är jag behövd, jag vet att du saknar mig, jag vet att du behöver mig. det trodde jag ingen gjorde förut. det handlar inte om dyra presenter, mängder av rosor och betalda biobesök. det handlar om det man varje dag ger varandra, dom små lapparna med fina ord, pussarna på kinden när man passerar varandra i badrummet. det handlar om dom varma blickarna över frukostbordet och dom små ord man väljer att viska till varandra i biomörkret. det handlar om fjärilarna i magen varje gång man ses, dom elektriska stötarna den andras beröring ger, mjukheten i ett par sammetlena läppar. det handlar om smsen man skickar under nätterna ifrån varandra, hur man försöker linda in saknaden i ord. det handlar om orden man viskar varandra i öronen under dom nätter man spenderar tillsammans, hur man kan utan svårigheter hålla sig vaken i timmar för att känna den andras andetag.  det finns bara vi nu. jag vill ha det så så länge det går, så länge det finns möjlighet. du har gett mig tillbaka livet, och nu är det underbart.


jag är lycklig med dig.


söndag och världens finaste alla hjärtansdag firades med älskling, lisa och jens på en mysig restaurang. ingenting kan nog varit bättre. jag ser nu hur allting bara blir finare och finare i mitt liv. jag svävar på moln. jag har allting, familj, vänner och min underbara pojkvän. behöver inte ändra på något just nu. älskar varje sekund av varje dag. låt det förtsätta så här tack.
älskling fyllde 18 igår och jag åkte självklar dit för att fira honom. mys som vanligt och tusen grattis till dig min fina. du är underbar. puss

industristaden


lördag bjöd på fint födelsedagsfirande av två närståände tejer, Mickan och Rebecca. hade kul som tusan med kända ansikten. sånt gillas starkt. tog mig hem till lisa och spendrade dom kvarståände timmarna på dygnet i hennes dubbelsäng innan match stod på schemat. vinst med 10-0.

palla

jag tog helg lite tidigare än vanligt. sov extra länge hos älskling, vilket behövdes eftersom mina drömmar jagar mig, istället för att gå på naturen. jag mötte upp klassen på stationen och vi tog oss till sthlm, besökte riksdagen och gick runt på stan en stund innan vi åkte hem igen och jag slängde mig iväg på träning. tränade och delade kvällen med två underbara tjejer, hämt mat, film, godis och en massvis med skratt. underbart. nu är jag aningen slut och vill egentligen bara slänga mig i sängen och tagga till i morgon, vilken jag tänker göra. puss

min underbara



gha

jag är helt slut. död. ska aldrig mer sträcksmimma i en timma. speciellt inte så jävla fort som jag och moi simmade idag. 80 längder och nu är jag helt död ...

like it used to be


är lagom trött på pluggandet då jag suttit och läst "honeckers kanderade äpplen" ett bra tag nu. den är inte bra för fem öre. för första gången på mycket länge, min inte ens senaste gången, har pappa åkt iväg för att hämta upp två pizzor. en till honom och en till mig. jag har nästan glömt hur det smakar. jag minns hur jag och pappa brukade beställa hem när mamma var ute och flög, det var våran grej. han och jag. sen slutade det - jag vägrade att äta någon sånt. fick tårar i ögon bara att tänka på det. nu kan jag uppleva det igen. jag, pappa och pizza. exakt som det brukade vara, som det ska vara.


du är min dröm

tack för en underbar månad med dig Philip <3

be mine.


min underbara.
jag minns våran första filmkväll. jag mådde illa i tre timmar innan du kom av nervositet. jag mötte upp dig vid bussen och ibland undvek jag att titta på dig, du var för vacker. jag minns våran första kyss, fjärilarna i magen. dom har fördubblats idag. jag trodde aldrig du såg mig, på det sättet jag såg dig.
då var jag rädd för att falla utan att du tog i mot mig. nu, 4 månader senare håller du om mig i alla lägen. nu har jag hellre dina kläder än mina, använder dina uttryck och skrattar åt sånt som du tycker är roligt. nu börjar jag saknar dig när du tagit ett steg utanför min dörr och jag börjar längta tills nästa gång vi ses i samma sekund. du är underbar och jag vill ha dig här i all framtid.


saknad

mår illa. kallsvettas. hyperventilerar. kommer spy. huvudverk. magsmärtor.

min philip

du är underbar.
vi är underbart.


RSS 2.0