big love.


dricker champane med mamma. kokar pasta och värmer köttfärsås. pratar om sånt som är osagt. öppnar undagömmda böcker och läser olösta kapitel. hon är ett med mig. går inte att bytas mot glud och sliver. we belong together


jeansgirl.


gick klädd lite mer såhär idag. stane med lisa.
shorts monki (omgjorda) tröja H&M skjorta Acne armband VR brillor GinaTricot

jag åt en omelett till frulle idag, grillkött med färskpotatis och sallad till lunch. jag har träningsfri dag idag ( mest pga tävling i morgon ) jag är inget som ni säger att jag är. inte äter och bara tränar. jag är människa. ha


vi vandrade samma gator.


dessa är bättre är socker och roser.
bättre än latte och choklad tillsammans
rå coola och jag fick skåda dom idag. hjärtklappning

ghhaa..


denna dunderbara jenas väst finns att fynda på hm. den skriver ju köp åt mig men plånkan säger annat. värt ovärt plagg ? ghhaa .. help

godermorgon.


sov inte ett piss i natta. låg vaken till musik på småtimmarna. och lät mp3n gå flera varv. känndes det som.  smsade med mar de win om allt mellan himmel, bröst och jord. he´s my bbf. gammal vän. han kommer nog bli rörd nu när jag skrivit så mycket fint om honom i bloggen.fint det hörru. lisa landade vid halv ett och det gjorde min natt. helt klart. nu sitter jag gömd i en tjocktröja och väntar på duchen. senare möte med lisa och nu musik.

död, dödare, dödast.


huvudverk. äter glass som medicin.kaktus citron sorbet mycket bra medicin. lyssnar på Hoffmaestro & Chraa - young dad. bra musik. mamma och jag har byggd lite idag, blev helt fel. sen blev det lite rättare och sen någon slagsvagn utan användsområde. hmm.
nu blir det msnande med markus. klurig kille där. kul!


årummet.


mys på årummet idag med elinne och mickan. latte och snack. life´s good. lisa har fastnat i flygkaos och har ingen aning när hon landar på svensk mark. saknaden börjar bli för mycket nu. bara så att du vet. hade liksom planerat att träffa dig i morgon, behöver träffa dig i morgon. vi har några veckor att parat igenom.

i mina lurar.



låten som dunkar i mina lurar just nu. lyssna och njut.

övärt.

fick en hel del gjort idag, ska bara beställa hudlotion till grekland. en timmes powewalk är jag väldigt nöjd med då mina ben har sagt nej hela dagen. träningsverk efter friidrottsträningen igår och jag känner mig lite svag. på lördag springer jag 800 m på DN galan på Sthlm stadium. jag är lite rädd faktiskt men i morgon ska pappa och jag ta oss till studan och springa in lite spikskor och jag ska förska få in lite känsla. ska nog funka.
eftersom jag ska shoppa i morgon får ni mina news från tidigare shopping då. lika bra att ta det i ett svep.

nu är det bara 25 timmar innan lisa kommer hem igen från en vecka sol och bad. snacka om att jag har saknat henne!


hjärtat

much to do.

idag är det mycket att göra, därför ska jag ta en bara vara hemma dag och fixa runt lite.
det ska´s fixas med naglar, beställa hudprodukter till grekland, powerwalkas/tränas, klippas i några byxor, handlas, sola om vädret tillåter, laddas ner musik, avsluta one tree hill.

godermorgon.

ingen anning varför jag vaknar nu. det känns för tidigt.
kroppen känns sliten efter friidrotten igår. men det ska nog gå. idag får ni se mina news från gårdagens shopping. nu frukost

jag ska göra om bloggen efter regnet.


vaknar upp till ett regnigt uppsala. åt frukost och insåg att allt som hette powerwalk fick ställas in. pappa hämtar om en kvart, vaccination och sen shopping. jobbar på en grym spellisata. vänta och se bara.

she loves you


it´s good to be home.

nu har jag besökt farmor och farfar och en underbar sommarstuga i en vecka. känner mig riktigt utvilad och har hur mycket energi som helst just nu. ska ta ut lite av den energin på shopping hade jag tänkt ! nu, upppackning...


mickaela opard.

det var ett tag sen jag skattade sådär, så man får ont i magen och det snurrar i huvudet.
så att man knappt kan hejda sig och inte kan sitta still.
få fjärilar i magen och känna lycka. sådär om jag skattar med dig.
tack.

uunderbart.


helmysig övernattning med mickan och maritn.


nobody falls for a girl like me.

everybody falls for a girl like her.

hallstavik

drar till martin och hallstavik med mickan plus johan(?) över natten.

take me back.


sitter och njuter av att vara hungrig. har börjat tycket om den känslan, igen. jag visste att den känslan jag hade i kroppen under dom 12 dagarna i Spanien skulle försvinna, puts veck, så fort jag steg av planet.den oberoende och avslappande känslan. utan att behöva bekräftelse utan av att behöva vara perfekt. utan att behöva vara jag. fick visa min bästa sida och älska dom jag verkligen älskar. nu är det ända jag gör är att gråta. on the inside. jag måste hitta känslan, tillståndet här. i min värld. jag måste sluta fly. för länge till, så här, det klara jag inte.


i just want to go out and play mami.

klockan närmar sig 8 snåret och jag är på väg ut. men dock inte till något trevligt som fest eller vänner. nej, ut i spåret. mitt favoritställe.  ska löpa mins 8 km idag.
lägger upp news från min lilla tur i staden när jga kommer tillbaka. puss

så långt man kan komma från perfektion.

ångest.
panik.
ångest.
ånger.
perstationsångest.
panik.
stress.
stress.
stress.
ångest.


friidrottare

om ni inte redan visste, ( för dom som inte läser min kära lisa elanders blogg ) har det hänt en rolig grej. genom våra fyspass, under ledning av en av upplands ledande friidrottstränare, har jag och lisa nu erbjudits en gratis plats i Ramnäs 4H friidrottsklubb. coolt va? jag har så sjukt länge velat springa på bana, ingen seriöst utan bara någon tävling då och då för variantonens skull. jag missar tyvärr den första tävlingen men ska springa på sthlm stadium i början augusti. jag ser framemot det sjukt mycket, och jag är stolt över dig lisa. otroligt.

världens absolut finaste låt.


nu.

upp klockan 8 idag för jogging, 13,3 km plus lite styrka blev det. nu blire paj till lunch, muums.

jag i spanien 09.


news.


180:- monki

rea 125:- monki

rea 150:- monki


make a wish.

önska dig något. det du allra helst vill ha. det du allra mest vill uppleva.
ser du det? bra.
ta din önskan djupt in i hjärtat, och tro på det. tro att det kan hända.
öppna ditt hjärta och ditt sinne maximalt och tro på att du en dag kommer
att ha just det ju du önskar dig mest.
världen är full av magi, din önskan finns kanske runt hörnet.
allt du behöver göra är att tro. och aldrig ge upp.

RSS 2.0