30 december

har fått haft min stjärna här för x antal timmar. nu körs det halkbana. jag ska träffa LE och ES och försöka styra ihop nyårsoutfitt. puss


24 december

"Dopparedan' är nu här, de med dåliga framförhållning nu granen klär.
Snön har intagit vårt avlånga land , det tog våra hjärtan och satte det i bränd.
För första gången på länge kommer julen vara vit, och julmaten giva dig en god aptit.
Risgrynsgröt, skinka och spjäll. Detta må i förtäringsväg förgylla din kväll.
men skönmålar gör även Kalle Anka på televisionen, men för i år verkar Anna Anka tagit den tronen.
Hur som helst är det som idealiserar våralla paket under granen, detta sms är tillägnat dig, svanen.
Vad vore julen i all sin glans, om inte du min kära fanns.
God jul min vän, vi ses snart igen!"

Denna fina jul hälsning tog alla priser och höjde min dag. Det var självklart min fina Lisa som stod för den. Tack.

friend

jag tror inte att du ser hur mycket jag behöver dig. du är min stjärna och under årens lopp har jag växt in i dig på något sätt. jag ser ingenting utan att du ska finnas i min omgivning. har gjort stora planer med dig i bilden. jag kan inte förlora dig och tänker aldrig göra det.

23 december

ut på stan för att träffa tjejen och prata av mig om en massor. blir sista minuten julklappsshopping för min del och när jag kommer hem ska jag nog beställa min nyårklänning. om det vill sig.. 


19:55

dags att spendera den tredje kvällen i rad med den jag lägger allting på just nu. min stjärna.

fint

trygghet som ger riktigt sömn man tackar

t o r s d a g

trött och sliten tjej är äntligen hemma och har parkerat i soffan. kort skoladag och senare en fika på gamla vanliga W. sprang efter julklappar men det slutade med en tonad dagkräm till mig själv. jadå. nu blir det mat/film/choklad hela kvällen. skönt som tusan.

dansa med vapen


på väg i säng. kvällen har fyllts med träning och massor med söta sms. nu fyller jag ensamheten med musik. skönt det kan vara ibland. i morgon blir det näst sista skoldagen för året och det luktar jullov nu. härligt det. ser sjukt mycket fram imot helgen också. skönt det. nej nu är det sova som gäller. puss


for ur love

jag vet inte hur jag hamnade här, jag vet bara att jag inte platsar. jag passar inte in, når inte upp till minimum kraven. jag håller inte måttet och jag vet att jag inte ens kan jämföras med alla andra. allting annat är bättre än mig. men ändå, på något vänster har jag kanske hittat rätt. det känns så mitt i all förvirring. det kanske ändå ska vara såhär. om så är fallet kan jag le i evigheter.

tack

du ger mig det där leendet.

sweet


for ur love - chris brown



min idol

jag dör. på rikigt så har jag nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. tror att dom flesta tunabergsbarn minns Igor, killen med kepsen. nu har vi hans blogg här; igoor.blogg.se . titta och njut, ni kommer garanterat skratta..

dag 4

tungt. jävligt tungt.

a <3 j

en titt på L´s blogg och bilden som dycker upp värmer mig ut i fingertopparna. skrattar gör jag också. låter bilden tala för sig sälv tror jag ...


klass? vi gick kanske i 6:an ..

00:04

jag är fortfarande svag i det här avseendet och jag faller av bara en liten putt. det spelar ingen roll att jag snackar för tänkarna lever fortfarande. putta mig inte tack.


o n s d a g

idag blev en sån där dag då humöret pendlat fram och tillbaka som ett pendeltåg. jag har inte riktigt haft koll på rätt och fel vilket har resulterat i allmänt flummande blandat med små panikattacker. trodde det var slut på sånt, det var sagt så.
har skrivit en bokrecension på en bok jag inte läst, på engelska. det var lagom svårt och jag ville verkligen inte. fick hjälp av moa. fina moa.
sen blev det fika på waynes med stjärnorna. efter det sprang jag och lisa runt på hm och hemköp. vi drak juice och käkade något som liknade bullar och smakade pizza. man kan kalla det gott. vänskapen. fina lisa.
nu har jag landat hemma efter träning. blir nästan rädd när jag tänker på i morgon, dag 4, då jag blir borta från 08.30 till ca 22.00. ingen hitt med match i gävle kanske. vem vet.


b i b l o

håla på en och en halv. suttit i biblan och försökt skriva klart en bok recention. inge bra alls. moa drygar .. nu mattik.

r e s e r m i g

ligger med datorn på magen och lyssnar på lars. inte ett dugg trött trots att klockan börjar närma sig tolv. jag skulle vilja spara den här stunden. jag är helt lugn, inga stressattacker på hela dagen. klarade till och med att vara själv hemma. jag har rest mig nu. jag står ännu inte upprätt men jag är på väg upp.

13.3.99


rubriken är det jag lyssnar på och bilden mina nya naglar. tusan vad bra allting kändes helt plötsligt försöker mig på tyska läxan och ska senare träna.

jag har fått lite svar idag, fått förklarar mig och kunna ta till mig feedback. det är bättre än visa dagar då jag målar in mig och vägrar allting. idag var det en bra dag. känner mig lättare och skymtar ljuset om jag tittar över kanten av den mur jag tryggt gömt mig bakom den senaste tiden. dom senaste åren. allting tar tid för mig, jag måste vänja mig. jag rusar aldrig in i något utan att tänka om en miljon gånger. jag är sån. jag är osäker rädd att göra fel. men jag hoppas så innerlikt på det här. det kommer jag inte slluta med.


h a p p y


drog en impuls då det kliade i fingrarna inne på make upp store idag. det blev ett grönt nagelack för 130 kr och tjejen var ju nöjd efter det. stella lyckades också fånga in en ögonskugga. vi fyndade också att par stövlar för 150 kr, riktigt najs.
jag skulle btw inte tacka nej till att vakna upp och likna tvillingarna på bilden ovan. stilikoner sen läng tid tillbaka.

s t e l l a

har varvat ner efter en massa traskande på stan med min bästa stella. tusan vad bra hon är. herregud vad fint vi har det tillsammans. jag kan liksom inte sätta ihop någon mening om hur fint det är. kanske ska kalla det obeskrivligt med de låter lite luddigt. men jag nöjer mig.

song away

sitter på svenskan och producerar noll. har inte skrivit ett ord på min debatt artikel. jag är lite nervös inför kommande betygsprat. jag vet att jag inte kommer vara nöjd hur det än låter. som vanligt.


moki

bruden har mobbat mig heeela dagen, jag kan faktiskt inte hjälpa att jag inte kan använda en ordbok liksom ... undrar hur länge det håller, vårat förhållande. vi har i alla fall pluggat historia tillsammans över sms och nu vill jag vara sova ... godnatt


love

världens finaste dag men världens finaste människor. dagen avslutandes med pastasalladsätande på martina ( ja,nytt favvo ställe) men stella och lisa och sen träning. nu sitter jag här. helt slut och gnuggar in färger på tyska. det går ju liksom ... inte

d a g e n

gha. igår försov jag mig. missade första lektionen och prov. idag ställde jag 5 alarm och slängde mig upp ur sängen vid det första. det gav mig massa tid över att andas och jag åkte tidigt som tusan till skolan för att hinna skriva engelskaprov. det var kämpigt, som tusan. satt och knåpade tills tiden var slut på minuten och ändå fick jag inte ihop det. extremt onöjd. det känns som att det mesta jag gjort under som senaste veckorna har varit halvdana jag har liksom inte riktigt kunnat göra något ordentligt och underpresterat på prov. höstdepp? trodde att det hoppade över mig. kanske inte...


RSS 2.0