.

GOTT NYTT ÅR !


depp pepp

Jag är otroligt hungrig just nu, kanske för att jag inte ätit sen lunch. Jag har inte kunnat för allt har stoppat mig. Jag mår illa och min sista tanke är mat just nu. Jag är trött på den här känslan, för vist har jag kännt den så många gånger förut. Jag vill inte vara den jag är, men ser ingen jag kan bli ...

imorgon

I mogron kommer mitt 2008 i text, klara inte av att skriva det nu. Det är så mycket som kommer upp igen, så mänga känslor och så starka minnen. Det finns saker jag aldrig kommer kunna lägga bakom mig ..


hej

Uppdataring på gång..
Jag har inte haft tid för bloggen, innabandy och shopping har slujat min tid och det är ju alltid kul. Men nu blir det ändring. Jag ska skirva lite om mitt 2008, det posetiva och negativa jag varit med om och gått igenom. Nu ska jag fixa undan lite kläder och stuff, rummet ser förjävligt ut ..



Beyonce - Ave Maria


mellandagsrea

Mellandags rean närmar sig! Enligt mig lätt årtes bästa rea, och det är mycker som ska införskaffas.
Hade tänk mig lite jenas från Cheap Monday 
Väska av något slag
MUS Serum
FACE conceler
en mössa, en svart
halsduk från HM
armband från HM
pärörhängen
........
och listan kan göras lååång .
Och såklart någon att bära på nyår. Jag hade tänkt mig en paljet klänning men min mamma gjorde mig igår påmind om att den är mycket svår att tvätta, det skulle då vara kemtvätt. Vore inte det lite synd, att riskera att förstöra en klänningn på en kväll .. Eller det finns ju ett alternativ att ta hela kvällen som en nykterist men det förslaget tror jag inte kommre hålla länge ..

Men jag ska faktist inte shoppa hela lovet, nej det hinns inte med mer en i några dagar då jag har innebandycup men Ulaget 27-29. Dom som spelar innebandy, och kanske en hel del andra, vet säkert att det rör sig om Storvretacup. Efter nyår ska jag ocksp som bekand åka iväg till Linköpning och spal DistriktslagsSm men Uppland. Ska bli spännande att få resepentera enstaden i ne sådan tillställing. Heja på oss ..

dan efter dan

25 december och igår kom snön som på en beställing. Julen firades med mamma, syster Siri och mormor och morfar. Det var mysigt och väldigt efter våra egna traditioner, tack för det. Nu sitter jag hemma hos pappa, för idag är det jul för honom och Siri och mig. Fan vad jag hatar det, förlåt men jag kan inte tittat på honom ibland. Det känns som att jag har gråtit mig genom hela december bara för julafton och juldagen. Men det här är min verklignhet och det är bara att leva i den.

Jag vet egentligen inte vem jag är. Jag har trott att bloggen skulle vara ett ställa där jag skulle i skrift skirva ut mig personlighet men jag kan vet inte om jag lyckats. Att bli påverkad åt det negativa blir jag hela tiden, jag lyser inte starkare än någon annat, så är det. Genom att läsa andra bloggar känner jag mig så otroligt liten, och genom att läsa alla dessa skönhetstidningar som jag gör känner jag mig bara otroligt ful och otroligt oinpassande. Ändå förtsätter jag med att läsa blogg efter blogg, tidning efter tidning. Egentligen skulle jag skriva dethär på nyårsafton, för det är lite utav att nyårslöfte. Men med bara 5 dagar kvar på året får det komma. Nästa år ska jag förändrats, ja nu har jag sagt det många gånger men ärlig talat har jag aldig menat det som jag gör nu. I ett år har jag lallat runt utan en mening, utan ett mål. Nästa år blir det mål och delmål som ska sättas upp och nås. Jag ska gå ut Tunaberg med över 50% MVG i betyg och jag ska komma in på den linje jag då väljer med hjälp av detta. Det är det viktigaste. 2009 är kanske det år som ska få mig på fötter, få mig tillbaka i balan som jag saknat i några år. Jag ska verkligen försöka nu och inte ge upp som jag har lätt att göra. Jag vet att om jag vill så kan jag klara av det. 

Det finns saker som jag önskar mig ur 2009 också. Egen lycka är den störast delen men också lung och glädje i min familj, släkt. Jag önksar min mamma det bästa året någonsin. Det är hon värd.

dan före dan

Ja, det har blivit den 23 december och en dag kvart till den stora dagen. Haha, det låter mer som att jag närmar mig 6 år iställer för 16. Men klapparna blev klara idag, inslagna och ligger och väntar på att få bli öppnade. Den här julen kan faktist bli bra, det kan funka. Jag hoppas det ..
Jag ska önska alla en God Jul .

den13;onde i blier


Hela gänget

junisapor

junisapor

emma hammarsten och en uppsakatad pose

men kan säga att festkommitén hade lyckats mycket bra!

mattsson gumman och hennes broder

innan hos sandra ahlm
Nu bjuder jag inte på mer, kanske för att det knappt var mer som var okej. Tack hela gänger för en super kväll och det ända som fattades var Lisa Elander...

ont i halsen och trött

Ser att jag inte har bloggat sen i lördags. Skärpning. Men jag är sjukt, har ont i halsen och är trött hela tiden. Kan de vara en usäkt. Nej. Men jag ska börja där jag slutade, med lagfesten i Årsta. Det var en lyckad, otroligt lyckad! Ska senare ladda upp lite bilder, som blev okej. Det finns mänligen måånga som är minder okej ...

superstressad

Har sprungit runt här hemma i en timme nu och försökt bli klar, men det vill sig inte. Naglarna har slutligen blivit röda, min favvofärg på naglarna, och dom har kanppt hunnit torka då jag upptänker att jag missat bussen.. Bra jobbat agnes!
Haha. Nej nu måste jag iväg. vi ses och Lisa jag har verkligen inte glömt vad jag ska göra !

LUCIA

Glad Lucia gänget! För mig firades Lucia men Lucia tåg på Tunaberg igår. Det var otroligt fint måste jag säga. Emilia stod som Lucia och bland andra Rebecca sjöng solo. Bra gjort där. Nu idag firas Lucia med fest, läg till hagunda dam&herllag så vet ni floket. Altså, lagfest ikväll för dom som inte förstod. Kul kul.
Nu måste jag kila in i duchen, har förresten just komit hem från match mot Sten Sture som slutade 4-1 till oss och det var skönt att ta den 9:onde eller var det 10:onde raka segren !
Som sagt, duch nu och sen kemiprov tills det är dags att ge sig av.


det bästa är nog att ha dig

Hela min fredagseftermiddan drog jag runt bästa vän på stan. Vi slutade tidigt eftersom dom två sista lektionerna var inställda. Skönt, och ett lång underbart stadsbesök fick jag ut av det. Ännu bättre var nog att både jag ch julia kom hem med varin kasse. Hon med ett pat superfina skor ioch jag med en klänning. Bara julklapparna kvar nu!
Det var rikigt länge sen vi gjorde det här gumman, och nu, om inte tidigare, insåg jag hur mycket jag saknat dig dom senaste veckorna. Du lämnar ett tomrum som ingen annan kan fylla vid min sida när vi är ifrån varandra. Jag älskar dig så otroligt.


Ja, det bästa måste nog vara att ha dig

jag har ont i magen

För nu åker du Lisa, nu åker du ....


kan man sy in en klänning åtta storlekar?

Torsdagsens träningsfria eftermiddag borjar lida mot sitt och jag känner mig helt slut. Har gjort mitt spanska prov idag och det känns mycket skönt. Det börjar lida mot sitt slut nu, och det gjorde min kära vän Joel mit på mindom när jag höll på att slänga alla skolböcker jag har på min spanska lärare. Vi kommer bara inte överrens om man säger så.
Skoldagen gick tillslut till ända och jag började min eftermiddagen på standes gator i sällskap av Emma Hammarsten! Vi letede en klänning till mig men hittade bara Lollo och Axa ( Lollo som nyligen fyllt 18, många grattis till henne! ) när dom försöke hittat en, nej två julklappar till halvnerståände personer. Då tog Emma sin flyckt till Storvreta och vi återståände förtsatte att lite klänningar. Dock utan vidare framgång eftersom jag endast hittade någon jag kunde tänka på i storlek 40, så jag undrar om man kan sy in en klänninig åtta storlekar?


Om jag hade varit ute i lite godare tid en två dagar skulle jag nog ha beställt den har klojen till lördagskvällen. Men det kan jag drömma om eftersom den aldrig kommer hinna infinna sig i min bervlåda.
Den är från Style By Stars undervara hemsida!


innebanby innebanby plugg

Nu är det två dagar och en timme sen jag skrev. Dags nu kännde jag. Har varit två dagar med full fart, mest innebandy! I går var det inneabndy sm för killarna och jag och lisa hängde på och det gick bra. två vinster av två och vidare till nästa omgång. Härligt killar och tack för en super dag ( en vet vem jag menar ) och tack Lisa för ditt underbara sälsakp då vi luffade runt i Alunda i 4 timmar i väntan på att distikslaget skulle anlända och matchen skulle rulla igång mot Alunda d2 lag. Vilken den tillslut gjorde efter ica besök och sovande och pluggande i ett omklädingsrum. Matchen slutade för viran fördel om man blickade upp mot resultattavlan men jag kan inte påstå att vi spelade så bra. Men det är bra gjort att vinna en match när man försvara sig i 50 min. Snart väntar sm i Lindkping och det är då det gäller.
Idag var det skolsm igen , nu för våran eget kön. Åkte till Allianshallen och mötet stavades Täby so vänn förra årets skolsm. Efter en sisådär första och helt katastrof andra perido började det släppa lite i sista och vi vann slutligen med 3-0. Helt okej, fast jag tycker nog att det skulle spelga mtachen bärttre med några plus mål till oss. Men det är verkligen kul att vi lyckades efter förra årets flopp.

Nu har jag luggat kemi och spanska i tre timmar, skäns skön och nu vankas det träning om en timme. Ha en bra kväll !


blogg.se

Hälsa mig välkommen tillbaka till blogg världen. Ska faktis försöka sköta bloggen trots att plugg står högst upp på schemat. Som tur är är det inte på långa vägar lika muket som förra veckan, men det är klart att det måste tappas ner när man börjar på näst sista veckan på treminen. 
Nu sitter jag i Tunabergsskolan bibliotek, sällskap med Emilia, Joanna och Karro, och har pluggat i ca en timme... (okej jag ska inte ljuga för den största delan av tiden har gått åt till att bråka med Olle om mitt och Emilias the. Kul, ja. lörorikt NEJ! )
 Anledningen till att jag fortfarande sitter kvar i denna tegelbyggnad ännu trost att jag slutat 20 över 2 så är det för att jag väntar på innebandy träning med skollaget för på onsdag blir det sm! Heja oss.

För att glädjas lite så kan jag medela att Moa nu befinner sig inom svenska gränser efter sin 2 veckors vistelse i Thaliland. Hoppats att du haft det mycket trevligt hjärtat och vi välkommar dig hem med yngka 2-3 plus grader och hopopas på att du inte hunnit vant dig allt för mycket vid 30 grait klimat.

fredag

Sitter och förbedreder mig liten inför biologiketionoen. Ska skriva klart ett arbete om stroke. Inte kul, men måste göras. Det känns underbart med fredag. Verkligen och i morgon åker jag till Filipstad ocg spelar den andra omgången i 92 Sm. Ska nog bli roligt men jobbigt med tanke på att mina benhinner har börjat störa mig igen. Men det är sånt man får stå ut med. Nu kommer min lärare, vilken betyder at det är dags att börja arbete. Ses sen ! 


bild från sm


torsdag

Nu sitter jag här igen, och det är nog dags för lite uppdatering. Min dag har varit jobbig, men jag har huiit klart med idrottsuppsatsen och det är otroligt skön. Det känns som att ën lite del av det som tynger mig just nu. Känner mig så sjukt trött och deppig. Men det är nog bara en av mina perioder. I morgon ska jag ilf ta en ficka med mitt hjärta Stella. Det komemr bli otroligt skön eftersom jag inte träffat henne på en massor av dagar pga plugg. Men sen ska jag rusa hem och plugga hela kvällen. Åh, låter det som en trevligt fredagkväll? Nej , faktist inte. Men jag har fortfarande plugg inför nästa vecka.
Hade tänkt att skirva om mina besök på gymnasie skolar som jag gjorde i tisdags. Men jag orkar inte.

en lektion kvar

Torsdag, och jag kan det vara, veckans första blogginlägg eller någon sånt! Bra jobbat där. Men som ni kanske förstår kan jag inte rikigt prioroitera blggen fråmför skolan och innebandyn. Idag har jag massa plugg som måste göras spanska matte sveknska biologi och idrott . Nu har jag en lektion kvar, spanska. Sen ska jag hem, pluggs och förhoppingsvis försöka sammanfatta veckan för er ( innen den tar slut .. ) Vi ses


jag bloggar skit dåligt

Nej, nu har jag hammant i blogg-koma då jag verkligen inte orkar ta min tid för att sätta mig ner och blogga. Vill ni läsa hur det gick för oss i Sm kan ni läsa den i min väns blogg, hittar den här.
För övrigt ska jag bättra mig på att skriva mer, har bara mycket att göra och lite tid. Min fotbollstränare säger alltid att man inte kan klaga på att man inte hinner, alla har ju lika mycket tid menar han. Har aldrg förstått det för jag stessar hela tiden ...


länge sen nu, men känslorna är dom samma

RSS 2.0