stenhagen-city-sävja

Åh, skynda skynda. Ska iväg till Sävja och ha film mys med Stella. Han har Sex And The City filmen och jag Hogh School Musucal 2 ! Super mysigt!
Inga mer inlägg idag tror jag, ska dirkt från Stella till stan för att äta middag, någon som är ledig och vill äta med mig? Finns på mobilen hela dag. Sen är det match i Allianshallen med Ulaget, kl 20.00 . Kom och kolla!


Stockholm


I tisdags var jag i Sthlm med den underbara tjejen på bilden och den minst lika underbara fotografen Lisa Elander! En mysig dag med lite shopping och massa regn. Få saker som jag värderar högre än en dag med bara vänner, men bara bra vänner. Det blev lunch på Kungshallen och en lång promenad i regnet till Urban Outfitts vilken faktist var en lite besvikelse för min del eftersom jag räknat med att komma därifrån med att par glasögon men icke sa nicke. Men jag ska inte klaga , fick inhandla in svart kjol från Lindex barnavdelning. Alltid värt tycker jag! Tack för dagen tjejer ! 

god morgon hela världen

Vaknade för en timme sen upp till denna fredag. Är det inte tyå Hellowen i morgon? Gud, ingen kol alls! Jo, det är morgon kom jag på nu. Skulle ha firat två födelsedagar ikväll men nej det blev inte av. Eller någon som har kolla om imorgon är en dag som funkar?
Jag minns när jag var mindre och man bjöd hem hela bekantskaps kretsen på Hellowen party och man skulle vara utklädd. Haha, det var roligt ju! Jag minns att jag va monster ett år. Tror att jag har kvar den dräkten, kanske ska återanvända den ...

bra dag

En skön torsdag med till en början Stella och Lisa på stan. Jag gillar torsdagar, den ända kväll i veckan som inte fylls med träning så dom tilllåter middagar på stan! Sånt älskar jag. Idag blev der Rififi men Stella Lisa och Emma B. Tack tjejer. Jag har faktis införskaffat mig en jacka idag som jag ska ha i vinter. Från Åhléns och jag är nöjd!
Eftersom vädret inte tilllåt någon utekväll tog jag mig hem och landade framför tv. Jag laddade upp med lite godis och kaffe framför min favortifilm just nu, High School Musical 2! Sånt där som passar in i denhär årstidens mörka dar, fyllda med regn. Uch , jag hoppas på en mild vinter i år!
Nu känner jag för att sova, eller snart iaf. Himel vad trött man blir..
Aja, vi hörs i morgon !


lisa elander

Ska snart träffa tjejen som får mig otroligt lycklig, hon som får mig att må underbart bra.
Vi ska ta en runda på stan, och sen en titt till allianshallen.

I morgon ska jag måla om mitt rum och gör om. Eller pappa ska måla och jag ska välja saker, såklart!

Juste, vi i bloggvärlden. Blondinbella fyllde ju 18 år i går! Gratts till henne och henns fest på Cafe Opra blev nog lyckad igår. Man märker både på hennes komentarer och runt mig bland min vänner att många tycker olika om denna kvinna. Visa älskar henne, visa tycker att hon är en uppblåst blondin som försöker bli känd. Jag själv tycker att hon är cool, okej ibland blir det lite mycket käppglans om ni förstår vad jag menar med det men hon är driven och vet vad hon vill och sånt ser jag upp till. Att hon nyligen kommit tillbaka från sin paus som skulle lära henne ndas visar bara att hon är stakt tycker jag. Självklart ser jag upp till hennes utseände, tycker att hon är super snygg men hennes självförtroände kan bli lite för mycket ibland. Men jag läser hennes blogg och kommer göra det tills hon lägger ner. Haha.


jag dör


snyggzac


Så otroligt snygg att det inte finns !

onsdagen på lovet

Kom på att jag hade glömmt 'min dag'
Så här är den; Jag vaknad av att min syster ringer ett antal gånger på hemtelefonen för att ta reda på vad som behövdes handlas. Viseligen var kl runt halv 12 och det kanske ändå var dags att ta sig upp. Så, jag upp blev det men ner igen för att göra Malin stolt genom att totta på High School Musical 2 som jag lånat av henne. Gud, herre min skapare vad underbar den är! Kan kolla på den flera gånger i rad och det gör det ju bara bättre att snyggingen Zac Erfon spelar huvudrollen. 3 har kommit ut på bio nu och ska ta med tjejerna så fort det finns tid! Efterfilmen tog jag mig ner på stan för att träffa Stella och införskaffa sig ett pat skor! Sen som sagt var träning, som blev som den blev.

I morgon åker jag till pappa för resten av lovet, jag vet inte varför jag delade upp min lediga vecka. Men ibland får jag känslan att det är min skyldighet att han ska träffa mig min hälften av min lediga tid..Är det jag som ska ta på mig det? Jag vet att det inte funkar att bo varanan vecka, det funkar inte för mig. Men ändå är det det som känns rätt, han är min pappa och då borde han ha tillgång till sin dotter. Jag beter mig så dåligt mot honom.. och det ger mig dåligt samveta och jag vill bara gömma mig .. Jag är inte stark, inte i det avseändet. Men jag försöker...

Jag ska nog ducha nu, eller ta någon att äta. Packa lite och så.Vi hörs!

jag hatar regn!

Nästan en liten chock att Svenska lansdlaget var och tränade i Allianhallen i dag. Men dock inte en chock att det var under våran träningstid! Det känns som att det är 'som vanligt' eftersom det hände förra onsdagen också då Storvreta hade match. Men , fanns inte så mycket att göra så det blev löpning ute i våra nya overaller istället! Kanske inte var det roligaste eftersom det blev 6 kilometer i spöreng. När man sen kom in var tröjan inte längre ljusgrå utan mörk! Ja, uch. Men skönt att ändå träna lite!

Idag märkte jag en sak under mitt besök på Wayn'es. Jag besällde en Latte, och killen fick fixa den och i skummet fanns ett hjärta! Sånt gör en ju bara så glad, och det får en att vilja gå tillbaka och fika dör igen och igen! Bra marknadsförning!


fika med stella

Snart kilar jag iväg ner på stan för att möta upp min käre vän Stella Kumric!
Jag har saknat dig, för vi ses så sållan nu för tiden .. Uch ,men nu ska vi ta en lååång unberbar fika tillsammans!
Vi hörs sen !

bilder från sm



Gruppettor i SM

Oj vilken innebandy helg!
Jag kan börja med lördag morgon då vi slog Stenhagsenskk i D2. Otroligt rolig match och skönt att gå därifrån med 3 nya poäng!
Men det var inte bara gjädje som fyllde mig fter dan matchen, det var självklart oturen som skulle träffa mig. I sommras slogjag ut mina frem tänder och sen dess har jag haft plat istellet. Självklart ska en bit rala av mitt i matchen. Inte nog med att det är mitt i matchen så ska man iväg med Ulagen till 92Sm efter.
Men det fixade sig och jag besökte en tandläkare uppe i Mora där Sm skulle gå av stapel.
Resultat mässigt gick det väldigt bra för oss;
Hagunda -Storvreta 4-3
Hagunda - Falun 3-3
Hagunda - Moar 3-1
Vi gick vidare och blev grupp ettor! Bra jobbat tjejer och tack för en skön helg!
Men inte för att det var slut på innebandyn för helgen för att vi kommit hem, nej nu stod distrikstslagsträning.
Men som tur är det lov, och det är efterlängtat!

jag älskar dig

Det är inte bara du, lika mycket jag. Jo, du har ett större ansvar men du är den som ska klara det. Du klara det., det vet jag. Jag har gått igenom det med, jag lever med det som du. Kanske till och med mer. För att jag ska kunna gå vidare måste du det. Ältar du, ältas jag. Du kommer aldrig någonsin försvinna för mig, ingen som kommer ta din plats. Jag funkar inte så, det vet du och du behöver bara erkänna det för dig själv. Det kommer bara att hjälpa dig. Jag älskar dig, jag älskar dig så otoroligt och du är den ända jag verkligen älskar djupt.. Jag har gått med dig hand i hand nu, i 15 år. Vågar jag släppa, vågar jag ta min väg ? Du måste vara redo lika mycket för min skull som för din egen. Jag kommer aldrig försvinna men inte alltid stå berdvid dig. Lika mycket som du behöver mig behöver jag dig, men våra liv går inte parallet längre. Du måste gå vidare, som jag. Du ska inte ge det en annan chans, som jag måste. Du ska glömma, hittat någon som du kämpar för för din egen skull. Jag kämpar tillräckligt själv. Jag lovar dig att jag alltid förblir jag, jag förendras inte. Du måste bara lita på mig. Jag litar på dig och jag vet att det inte är samma sak men tillit är tillit och vi står bara still just nu. Jag mår inte bra om jag vet att du tänker som du gör, det är inte du som gjort fel. Men du måste låta mig ta allt på mitt sätt nu. Jag förlåter, men glömmer inte. Jag måste förlåta om jag ska få det liv som jag vill ha. Du måste gå vidare. Lika mycket som du måste för din egen skulle måste du gå vidare för mig. Jag älskar dig, glöm inte det.

glad gubbe

Skön dag, underbra dag. Start med mentorstid och läs. En lite stressig solektion som innehåll en sammanfatting av dom 4 världsreligonerna. Lärikgt, ganska kul med som sagt stressig när man nästan är själv med allt jobb, tack moa som jobbade bra. Lunchrast med massor av natta, idrott med massor rebecca och en eftermiddag med super mycket lisa! Tre tjejer som jag världerar orologt högt.
Match mot Nyby var innabnady för dagen, spelade ej så fick stå för fotograferingen. Tog min systemkamera och, ja bilderna bled ju inte så bra och många. Ska ta mer i helgen då vi spelar SM i Mora! Laddar in bilderna såfort jag hittar USBn!
Allt har känts bra idag, förra veckan måände är helt som bortblåst! Snart är det lov och det kommer bli skönt, och behöft. Jag tror att allting bli bra nu, det kommer gå. Jag kommer klara mig. Det kallas positivs tänkande och det funkar!
Aja, vi ses !


http://www.youtube.com/watch?v=LQ6CbpETTVE&feature=related

Nu ska jag skriva om någon annant än det vanligt, som är plugg. Haha, men nej ärligt så är det nog det min plogg hanldar om. Ska ändras!
Sitter och lyssnar på musik, myser med en kopp te innan jag ska återgå till ( det kommer igen .. ) plugget.
Men i morgon är det opperatinpellorocho som gäller, säger verkligen inte mer.
ses i mogon

plugg och träning återstår

kl är 6 och jag ska sova inom 5 timmar har jag bestämt mig för.

Jag sviker bara mig själv genom att  hoppas
tro
& att jag vill
om jag glömmer, suddar ut, tar bort dig , oss
skulle jag slippa somnlösa nätter .
men det är det svåtaste jag någnsin försökt mig på

bara jag som gillar


Jag vet att dom flästa tycker att det är ful, men vafan jag tycker dom är råcoola. Om man bara matchar dom rätt kan det bli super bra enligt mig. Menar då att man inte ska matcha det så att man ser ut som när men gick i 3;an, kan lätt bli så. Jag tror på dom.

suuper

YES YES YES !
Idag fick vi reda på att vi fick MVG på SOredovisningen! Fan vad skönt!
Det blev ju bara bättre när vi sen får provet framflyttat till efter lov och prao, ohyeah. Nu ska jag satsa!
Ett prov nu, bild på ondsdag. Plugg plugg.
Skirver nog mer sen, har lite känslor som bör få komma ner på datan. Men förväntta er inte någon, sånt brukar bara bli utkast.

Distrikslags-träning

Träningen avklarad, gick helt okej tycker jag.
Orkar inte skriva mer om den, finns inte så mycket faktist.

all i want ...

IS TO MAKE YOU SMILE

12 poäng

Vinst vinst vinst!
Resultatet blev 5-3, skönt att vi vara sist på bollen i ett av dom. Det som kom i boxplay.
Kan inte såga att vi spelade super bra, men försvaret har förbättras otroligt sen senaste machen ock det känns verkligen som att vi är på väg i rätt rikting. Det kommer ial bli en super säsong!
Illa med min fot, inte för att det var någon som kommer stoppa mig från att lira innebady, en lät liten styckning och nu är den lindad. Blir nog bättre tills i morgon!

Nu, som vanligt, pluggar jag. Uchh på konsthistroia just nu!
Senasare idag blir det til allianshallen igen , distritksträning. Kul med första tråningen, hoppas att det blir bra!

Nu, återgå till plugg agnes. Vi sees .

uppp och iväg

Hagunda - Frötuna
Allianshallen A
11.50


nu kommer kyla

Ja, den svenska vintern är ett faktum, och den är påvåg. Känner att det börjar bli tid för att inföskaffa sig vinterns jacka och jar hittat en som jag gillar;


Vad tycks? Den är från Weekday och kostar 900, super billigt och det är det som känns som ett plus. Får se hur jag gör, från förhoppnings vis lite perngar från Edumera som kanske kan täcka kostaden!

om jag hade dig

Om jag hade haft dig, hur hade min lördag idag sett ut åt ?


min bolgg är jävligt ful

Jag pluggar, och tänker göra det tills i morgon.
Skolan ger mig sjukt svårt att sova, stressar ihjäl mig ..
Just stand up, det kommer bättre tider!

Kom på att min blogg är jävligt ful
Jag är jävligt ful
Hela världen är jävligt ful

Hälst vill jag lägga mig under en varm filt, men gott kaffe, lite sura godisar, och framför mig en stor tv som visar oc. Hacke; bara en liten tv är ledig i huset, godiset som finns i skopet är inte till mig, oc boxen är inte ens i närheten av mig och jag skulle inte hinna med det ...


in the morgning

Jag vaknade runt ett, skön svomorgon. Nu luktar jag och hela huset pannkakor. Det var min frukost .
Plugg plugg väntar nu ...

god morgon!

Jag pajade hela min design igår, så bloggen ser ut som den gör nu eftersom att jag inte rikigt hann återstella den igår. Men men . Kunde kanppt sova igår, och kunde kanppt vakna idag.
Nej, nu ska jag packa min vita väska och försöka ta mig till skolan!
Vi seees .


natti

Jag har inte åstakommit någonting idag
Känns det som,
Måste plugga ...
Men jag orkar inte.
Ska stänga av datan nu
Läsa lite so och hoppas på att fysikprovet inte är svårt i morgon ..
Jag är lite oroligt´.
Sov gott.

back then


saknad

Det är inte längre den där bubblande, glada och underbara känslan som fyllde mig varje gång du såg mig.

Det är tomhet, saknad och förtvivlan som möter mig nu. Ett galler som fångslar mig. Bort från dig.

Jag kan inte utan dig
Jag vill inte utan dig
Jag står inte utan dig

Jag måste utan dig

Det är svårt att inte gråta när jag tävker på oss två nu. Du var solskenet, jag var ensam.
Jag är ensam.

torsdag

Skola, Tunabergsskolan.
Varje gång jag öppnar dörren till en brunfärgade byggnade undrara jag varför jag valde att gå Idrottssklass och 40 min buss varje mogron. Nu med facit i hand, kanske jag ska vara tacksam för att min syster fick mig att söka. Har trots allt skaffat mig underbrar minnen på denna skola, eller kanske mer med folket på skolan. Iallfall. Allting var som vanligt idag, förutom två personer av det motsatta könet ( XD ). Inte så mycket till lunch och otroligt tråkig spanskalektion.
Men sen blev det myys! Tog bussen till stan för att möta upp Niklas, Stella, Moa och Jocke för att ta en fika. Underbart måste jag säga, även fast jag var enormt trött... Sen tittade Sofia Östen förbi och förgyllde det ännu mer! Blev lite skotittning och lite annan shopping, vilket resulterade i ett väsk köp!
Självklart så ska det inte funka att ladda upp bilder från dagen, min mobil är skit dålig verkligen!
Ska ladda upp om det funkar sen.
Nu sitter jag här helt utmattad och glägjer mig bara åt att det är fredag i morgon!
Ska nog ta en kaffe nu, vi ses .


Jag och stella i sommras, jag älskar dig
Jag är så enormt glad över att jag hittat dig, över att jag har dig vid min sida och att du står mig så nära. Det stöd du ger mig finns det ingen männsklig beskrivning till och det rä dina råd som jag alltid lyssnar mest till. Jag står inte utan dig, nej det skulle aldrig funka. Jag älskar dig, som en syster .

det bästa i mitt liv just nu;


INNEBANDY

i try

jag tänker inte gå ett steg närmare dig,
aldrig mer.
du har gett mig sår som jag ännu kan
kan gråta över- vem är du värd?

gul och blå, hej och hejdå

Märkligt nog har idag gått lätt, som dagarna innan. Det var knappt jobbigt att sitta och vänta på att bilden skulle ta slut, det bara gjorde den.
Haha , roligt på lunchen. Och jag säger att det kommer bli mycket roligt att träffa den tjejen face to face ! Haha.

Jenasen som jag hade på mig idag, ( jenasen!) var blåa , som min tröja. Eftersom jag inte längre ägen en stor underbra, svart skinn väska, blev det min stora gula. Kände mig väldigt svnesk!

Nu ska jag plugga, uch. Sen är det träning med ;

hagunda damtack på ett tag .

jag vet inte

Sitter med näsan i Konsthistoriehäftet och jag har inte vågat kolla upp försn nu.
Det är en hel del i skolan just nu, men det är bara att kämpa på.
Hagunda Dam - Årsta IBK
6-4
Vi lirade s ä m s t ! Verkligen. Men skönt med tre nya poäng!
NU måste jag ducha, och återgå till plugget.
Eller snart ial ...


..

För 5 minuter sen var jag as taggad, skit gald och inte alls trött.
Jag började skriva ner det jag blivit av med i väskan, och då gick allting tillbaka till det vanliga.
Tröttheten, ensamheten och känslan av att jag aldrig hinner med, aldrig hånger med ..

Idag var jag jenas tjej

Idag ville jag vara  jenastjej så jag gick till skolan i mina slitgråa, högs stuprörsjens från ( öhh, gissa märket ?) CheapModay såklart! En svart lite annurluda tröja och en vit väst på det. Kännde mig rå cool, haha! Även fast jag knappt kan röra mig i byxorna ääälskar jag dom. Konstigt, konstigt.

Idag har jag haft SO;redovisning. Det gick förvånadsvis bra faktist! Nu blir jag bara rädd så fort jag tänker på provet .. ush.

I morgon är det match, underbart. 18.00 i Allisenshallen mot Årsta. Taggad!

SNYGG !



Tre outfits som jag skulle kunna kopiera rakt av. Dom är från Cheap Mondays senaste visningar.
Jag älskar deasa kläder, både billigt och snyggt. Men en liten speciell touch, uunberbart!

nattplugg?

Uppsala på hösten, fortfarande lika mycigt. Om det inte rengnar. Har besökt city idag för en snabbis med Lisa som skulle iväg och jobba och senare för att stöta på Mikaela och Elinne för är uuunderbar och låång fick på samma gammla vanliga ställe. Kan ni gissa ?
Nu sitter jag här i min svart snurrstol från IKEA, läser på SO;n och dricker kaffe. Tror ni inte att jag taggar för lite nattplugg! Haha , men det känns som att det sitter bättre om man pluggar lite senare. Jag hoppas att det funkar för dig också min vän Lucy! Om inte, lycka till på provet ial.

Nu när jag fått reda på att jag troligtsvis kommer få pengar för min stulan väska, jag hoppas att det kan bli någon tusenlapp, så tänkte jag inföskaffa mig lite nytt inför hösten.



Vad tycks? JAG ÄLSKAR DEN! Finns på Monki, för 450 kr tror jag.

nu har jag pluggat

Gått igenom so redovisningen, engelskan, matten, fysiken, konsthistorian, spanskan och lite inför so provet. Ussh, vad mycket det är just nu, känner mig super stressad men det kommer nog blir en massa tid för plugg i morgon och det känns behövligt. Jag borde stå över någon träning i veckan, eftersom jag tränar fyra stcken. Men det skulle kännas helt fel, innabndyn är det bästa jag vet och jag älskar att träna... Får helt enkelt ta vara på tiden bättre.
Skönt att ha pluggat av lite såhär mitt i natten, hoppas att det minns någon i morgon. Tror nog att jag ska sova nu, eller snart efter att ha tittat lite på kläder på internett.
Vi hööörs i morgon!


fortfarande

jag pluggar fortfarande ...


oj oj ..

Det har aldrig någonsin hänt förut, jag sitter och pluggar 10 i ett på en lördagkväll...


höstshopping

Just kommit hem från en super mysig sådär, rikigt höstshopping med ficka och kuvertväska. På någon sätt förknippar jag små söta bruna kuvertväskor med hösten, så kommer nog köra på nårga sånna i höst! Jag vet inte varför jag tycker att Uppsala är så mysigt denna årstid, måste någ vara alla färger som spelarsamman och jag bara älskar det! Även fast jag alltid tyckt att gågatan varit för liten och för dåligt utbud så känns det som att det funkar just nu. Har införskaffat mig lite smink, dåde puder och foundation av märket Loreal Paris, true match, kan verkligen rekomendrare deras produkter, har alltid funkat för mig och ett måste i min nesessär.Även en mascara av samma mäske, Telescpoic carbon black, och sen lite annat smått och gott!
I morse var jag och kollade på P-93 SM i nya hallen, kul att se Sirius slå Saga! Snart ska jag iväg igen och då står Saga uppställt mot Storvreta!

Jag hoppas verkligen på den här hösten. Tror på att det kan bli rikigt bra, den måste bli bra för att jag ska kunna klara den. Klara skolan och allt vad det innebär.


 
Älskar dom här jenasen, har ett par liknade, men skulle behöva ett par till. Jag är verkligen inte en jeans tjej, men jag hoppas på att det kan bli, lite halvt sådär. Iallafall i höst!

gammal är äldst

Gick till skolan iklädd min gråa'favorit'kappa och lite diskret sminkad eftersom jag använde syster foundation och ville inte att det skulle se helt fel ut. Det känns så otroligt irriterande och okvinligt att inte ha eget smink att använda ( det blev som tidigare nämnt snott igår ) men pappa har lovat mig nytt i morgon! Älskade pappa ... ' jag hatar det du gjort men jag älskar dig ju så' .. det är verkligen sant. Jag önskar verkligen att allt kan lägga sig, men vi båda river upp sår i varandra ... jag ska bättra mig. Jag lovar.
Idag firade min skolan 40 år, lärarna misslyckades totalt ( enligt min åsikt ) men underhållningen och Mats med tårtdelningen men det blev bra ändå!

Trots att jag var dödstrött igår sommande jag inte försn långt in på småtimmarna... Lång och tänkte på hur jag ska hinna med allt nåsta vecka, träningar och läxor. Nu, som jag inte har nämt, har jag mina älskling kusiner i huset och jag känner att jag MÅSTE kunna ta mig ifrån och plugga. Fysikprov på fredag och so redovisning på mändag tror jag, sen rullar proven på. Men nu gäller det att köra på, peppa sig själv och verkligen satsa för att höga betygen! Gymnasiet väntar snart och jag ser verkligen framimot det. Kanske till och med åker ett år till USA efter ettan, det skulle verklgen hjälpa mig med min engeska. Får se hur det blir med det, är det förresten någon annan som är sugan på att åka?

Nu ska jag ducsha, och jag är tråkigt nog att jag inte laddar upp någon blid från dagen. Vi ses någon senare idag!

otoligt respektlöst

Det som hänt måga andra i min skola, har ifag hänt mig. Min älskade väska, av märket F&C, har blitiv stulen. I den förvarade jag allt det smink jag till vardags använder, mina idrottskläder och mina innebandyskor med min relativt nya och speciell gjorda ilägg. I pengar har jag blitiv av med saker värda mer än 4200 kr.
Jag förstår inte hur man kan ha mage att ta en väska som du vet tillhör någon som går på skolan, att ta en väska överhuvidtaget. Det är för mig helt otänkbart och så otroligt repektlös. Jag har inte pengar själv för att ersätta det som jag har förlorat idag och som dom flästa nog förstår ( jag menar inte den som tagit den, för då hade den aldrig gjort det ) så har jag förlorat något som är speciellt för mig.
Somo tur är har jag en hemförsökring som kommer täcka en del, jag vet inte om jag kommer få pengar för mitt förlorade smink, annars vet jag inte vad jag skulle ha tagit mig till.

Jag tror inte att jag kommer få tillbaka min väska, men hoppas att om någon som läser detta har begått en sådan handling verkligen tar och tänker efter vad den gör, och vilka konsikvetenser det betyder för den drabbade. 

 


temadag på tunaberg

avbrot från vardagen !
underbart, först var det visnong av film i aulan. minns inte rikigt vad den hette men visade sig vara en mycket bra film som tillochmed frammkalldade tårar hos visa. sedan åts en luch som bestod av lite morötter och macka när jag k'nnde att dom lite havltorra kötbiffarna inte föll mig i smaken. ..
efter lunchen var det det bästa på hela dagen; klasstungering i innebandy. varje år har vi på tunabeg någon tunering och iår var det innebandy och det tackar vi för!
efter några lite halv dåliga matcher från klassens sida så vann vi mot 9A i finalen !
hah , äntligen från vi slå dom i mågon sport!

efter temandagen bärde det av till staden där jag först träffade sara, adele och viktoria som jag fick spendera min väntade tid på emma och stella. sen tog vi tre en fick, otroligt mysigt och tack stella för stöd och lyssnade öron. det är så otroligt skönt att få träffa dig, eftersom det inte händer så ofta.

nu har jag just kommit hem från träning med Hagunda dam.
vi ses .

idag var det måndag

full rulle hela dagen!
börjat med en skön och kort skoldag tillhalv 2, sen direkt till lite workiworki.har faktist tjärnat några hundra idag och det ser ut att bli mer under fom kommande dagarna! underbart med lite pengar, för jag har fått känslan utav att pengarna liskom rinner ur mina händer. men tror att man är rik och sen står man där med 200 spänn och månaden har inte ens takit sig förbi den 10:onde. delar jag den upplevelsen med någon?
iaf, så tog jag mig hem och fick i mig lite att äta och sedan iväg i gammla bettan ( skämt som visa fattar ! ) till allianshallen där det skulle spelas innebandy. guld vad jag älskar den soprten! det var en grymt givande träning, den bästa på säsongen hitills! underbart tejer.
ska också nämna att jag tog en plast i Distrikstlaget och det ska bli spännande att få åka iväg och spela sm!

nu sitter jag här och ligger efter i so, men nej jag hann inte idag så i morgon blir det direkt hem och plugga efter skolan... inte jätte taggad men men  ...

suuktar efter en väska just nu, någon som verkligen uppfyller alla behov jag har just nu. någon allt i ett, svart men inte tråkig .. ska kolla på stan i helgen :)

vi ses .


freeeedag

min fredag började inte bra!
svenska redovisning och självklart var jocke sjuk och man fick ta en massa extra att säga, och det gick SKIT.
där försavann min MVG chanser som jag tydligen haft. men men.. jag borde börja satsa nu, börja plugga och konsentrar mig på lektionerna. ändring yes! jag mår faktist bättre nu, jag borde klarare... nej, jag ska klara det! "gilla läget var positiv " japp, haha ,

efter filmtittande på musiken men robban ( en av skolans snällste lärare ) så tog jag mig ner till stan och fixade enöverrasking till kvällens mys med flickorna och sedan snabbt hem och iväg på match i stenhagens sporthall. vi vann, mot saga med 8-2 (6-1 , 1-1, 1-0 ) bra uppladdning inför sm.

sen var det bara att beg sig hem till malin där min underbara tjejer och jag skulle spendera kvällen. det blev mycket skratt och mångs samtal ( hahah ). tack så otroligt tjejer !

22 okt

torsdagen den 2 oktober
klockan var runt 4, och tunabergsskolan elever hade samlats på skolgården och dom flesta var på väg hem. utan minsta förvarning kör en svart stadsjep in på skolgården och en vuxen man kliver ur bilen. från passagerassättet kommer en kille som går på skolan. mannen går ut på skolagården och fram till en kille, killen backar ett steg och då slår mannen men knytnäven rakt mot pojkens ansikte, han knuffar ner honom på market och samtidigt sparkar på honom. en kvinlig och en manlig lärare som arbetar på skolan är var snabbt framme och mannen skriker något åt dom innan han tar sig till bilen och åker iväg.
händelsen är nu polisanmäld.


GUD JAG ÄR KÄR

en torsdag med fredagskänslor , en torsdag utan träning , men en stadvandring , plugg OCH EN NY KÄRLEK
kollade just på idol, för andra gången för säsongen faktist, och jag rååå diggar johan ! han är ju helt oroligt, 16 år och sjunger så coolt !

http://www.youtube.com/watch?v=sKqTVcOb2rs&feature=iv&annotation_id=event_726013

ännu en onsdag

ännu en onsdag avklarad och ett steg närmare till veckans två bästa dagar; helg .
min helg är fullproppad med innebandy , älskade innebandy, där det vanskas A lgas match och SM men Ulag. skriver mer om sm senare.
imorogn är det torsdag , skolfotto och min ända träningsfria dag på veckan . blir nog kanske en snabbis på stan , hem och plugga och kanske ut och spring (?).
nu ska lägga näsan ner i engelskaboken, plugg plugg till i morgon . får se hur det går ....
vi ses .

RSS 2.0