fre-lör-sön

fredag - efter en kort skoldag rullade jag ner till stan och möte upp stjärnan. hem till mig och sen iväg till träning. sedan stod hagunda-fbc på schemat innan jag åkte till storvreta.
lördag- kollade på stjärnans match med söta amanda ohlsson ( hur kul som helst ). kvällen var fin med mysmiddag med stjärnan.
söndag- match mot sala och förlust, vilket kändes skit.


söndag

världens bästa helg. jag förtjänar inte att vara såhär lyckligt.

i´m stupid.


sitter hemma och gör ingenting. ska snart ta tag i pluggandet. trots att torsdagar brukar döda mig har idag flutit på snabbt och enkelt. inte ens en engelska uppsats kunde stoppa mig idag. nu väntar en skön hemma kväll, två lektioner i morgon förmiddag och sen har man helg. hur fint som helst.

it´s nevet too late


lisa fick tillslut sin födelsedags present, en si sådär 3 veckor för sent ...
tisdag. ganska kort skoldag, till ett. fick tillbaka ett prov vilket hade resulterat i ett MVG. skönt det. åkte till stan och träffade stjärnan, min philip. underbart som vanligt. hem, träning, hem och nu paradise.

dear dad

"You.
I never could show you my real face,
always wore this smile for you even when i was burning inside.
tears of rage.
rage of rage.
hold it all in. never let you see me hurt
daddy's little princess always.
Now i see it clearly.
How can i open myself up to any other male
when i could never even open myself up to you?
I locked away my heart because i saw how you hurt mum over and over."

LeLove

13:34

huvudverk. geografi. ingenting funkat. datorn hänger sig. jag ger upp.


i need him by me


pic: Le Love
ska gå igenom naturfrågorna än en gång nu. det börjar bli för mycket nu, för många olika saker att hålla reda på. man får väl försöka.
dagen har jag till en början delat med stjärnan. frukost på sängen, film och mys. underbart. åkte hem för att plugga. där är jag nu.

en kärlekshistoria




i miss you

jag har en riktigt ful dag idag, en dålig dag när man vill sitta inne och gömma sig, dra tröjan över huvudet och inte finnas. exakt så känner jag idag. men jag kan inte. det går inte att gömma sig. ibland önskar jag att jag aldrig var tvungen till något. att jag själv fick bestämma vad jag ville göra, varje sekund. nu bestämmer jag knappt någonting. idag vill jag inte att innebandy ska finnas. jag vill ha honom här och jag vill vara hemma.

ingenting speciellt


igår var det skridskor. nej det var inte kul.
vaknade hos stjärnan, frukost, mjukis, hejdå och bussen. kom till skolan och trodde jag hade feber. åkte till studan och mådde faktiskt bättre. hem, sov, träning. bjöd över planten och beskådade 17 again. bra film mådde dåligt igen och sov tidigt. skulle vakna tidigt för att plugga men stängde av alarmet. nu är det frukost och snart åker man till huvudstaden för innebandy match.
jag saknar dig. har en klump i magen när du är iväg. kom hem.

you make me feel alive


m och e i korridoren en sekund innan andreas skrämde livet ur mig ..
har fasligt ont i huvudet då jag tagit mig igenom 31 naturfrågot på ca två timmar. nu är det stopp för en stund. blir nog mat dusch och lite sånt innan jag åker till storvreta och är lycklig i tolv timmar. annars har jag haft en fin dag. en fin namnsdag

16:31

ska plugga bort timmarna innan jag får träffa stjärnan. naturprov på måndag som att det inte redan räckte med det vi redan hade. känns som att jag kommer fly verkligheten dom kommande veckorna. jobbigt. men men. puss

Le Love

"I wish I could tell you how you make me feel. That every time someone says your name, even if they talk about another person, there is a thump in my stomach. Or that when you call me, or we talk on the phone, and you beg me not to hang up, my heart speeds up and I smile. Or that when you hold my hand in the dark, I never wanted to let go. Or that when you tell me how happy you are that you have me, and how kind I always am, I want to tell you how I feel. I really wish I could tell you."

ur världen finste blogg Le Love

20 januari

geogarfi-svenska-slut-stan och W med stjärnan-träna-plugg-sömn.

i need you here

sitter nästan och gråter då jag saknar så sinnessjukt mycket just nu. det är så tomt att jag knappt kan andas. kom hit mitt hjärta, kom hit och gör mig lycklig. du är bäst.


14:10

gjorde matteprovet idag, velade lite igår om jag skulle göra det men tanke på hur dåligt jag trodde att det skulle gå. nu med facit i hand kan det nog bli lite över g. känns bra. i morgon har jag två halvjobbigt muntliga uppgifter, tyska och svenska, som jag än så länge har förberett mig noll inför. antar att det bild något att göra i eftermiddag. ikväll blir det träning och om jag skulle kunna spola fram tiden till typ torsdag skulle jag vara i himlen. puss 


give me!


funderar på att klicka hem denna fina sak från hm.com. me like


i´m thinking of you

matten har aldrig känns såhär betydelselös som just nu.


du är bra.


i do, i do, i do


you are wonderful

måndag och det var ruskigt svårt att ta sig upp i morse. men det gick. tog mig till skolan och det funkade. engelska prov som inte gick det minsta bra. men men. nu blir det plugg hela kvällen. gillar inte. puss

and every magazine tells her she´s not good enough

fin helg. började i kaos. slutade hur fint som helstt innan en piss förlust mot hällesby. fan.
nu är det nyvecka. nya tag. plugg och träningar.  

17:07

kilar snart iväg. sen väntar lite chill med planting innan jag åker till stjärnan. underbart.


LW live in Oslo



den vackraste låt som någonsin skrivits

den vackraste stunden i livet var den när du kom


jag hittat en sjukt bra spellista, lars live in oslo. helt underbar. får aldrig nog. minns min egna upplevelse från hovet för några månader sen. tårar, skratt och skrik. det ska upplevas igen. så mycket känslor.




stella och moa

ni är otroligt fina och jag är extremt glad över att jag har er

i wish you were here


har absolut ingen lust att sätta mig ner och plugga nu. jag saknar bara. hela tiden
det finns inget utrymme i min hjärna. bara du du du. har ont. så mycket längtar jag
efter värmen. behöver den där handen i min. behöver axlen att luta mig mot.
en dag och jag känner såhär. behöver dig. du är mitt syre.

18:12

har sprungit runt i köket och lagat mat sen jag kom hem. har saknat sällskap allting rullade i skolan idag. m och jag ska stats på engelskan, så att jag kanske stannar hemma. jag får se. vill ju åka, men aldrig åka ifrån.
kvällen ska läggas på plugg. samhäll till i morgon, geografi på måndag, matte på tisdag och en muntlig uppgift i svenska till onsdag. ush.


NAIL POLISH by H&M


hittade ett nytt lack till samlingen hemma i badrummet. när jag frågade systers när hon köpt det sa hon att det hade jag minsann gjort själv. full koll och grejer. men jag tyckte det var lite läckert så det fick följa med upp. kanske ska måla det ikväll. kan nog vara coolt till min luddtröja i morgon. får se. puss

bring you body next to me

gick och fikade med stjärnan på W idag efter skolan. jag satt mest och smålog, fnittrade och pillade på hans händer. det liksom bara blir så. kan inte sluta. när han kilade iväg på träning tog jag mig hem för min egen träning. nu sitter jag här och har ont i hela kroppen efter en träning som knappt gjort mig svettig .. det är läskigt hur mycket av det som sitter i huvudet...


i need you now. now and forever

det är i motgångar man växer

i´m tired


bild: alexandrastyle
jag skulle inte tacka nej till att vakna och se ut typ såhär .. ?


it´s you and me now. only


försöker just nu hitta hundar anledningar till att inte plugga. jag läser varje sms jag får, som för övrigt är gulliga, en extra gång för att det ska ta en sekund till innan jag måste ner med blicken i bocken. jag dör. nästa anledning blir glass. mums.


I'll be there, yes I will

stjärnan fick rädda mig från mattteböckerna igår. vi lagade mat, åt och myste innan han åkte hem igen. så otroligt fint, helt underbart. jag är verkligen så lycklig just nu. trodde inte att man kan må så bra, att jag kunde må så bra. du har förvandlat mig. gjort mig till något som liknar det jag var innan, innan jag föll. nu står jag, stadigt som i betong och jag inte en ända tanke på att falla tillbaka. jag kan inte tacka dig tillräckligt, så jag ska ge dig allt jag kan. det bästa som finns, det är du värd.

ín your atmosphere



i´m gonna steer clear
i burn up in you atmosphere
i´m gonna steer clear
´cause i´d die if i saw you
i´d die if i didn't see you there

fredag-lördag-söndag


jag har haft en fin helg som avslutning på lovet. fredagen spenderades men stjärnan och mådde som vanligt som en gud i sällskapet. lördag började hos lisa och födelsedag fika med massor av härliga människor. blev en aning mycket tårta innan jag begav mig till stjärnan på middag och senare hem till rebecca där mina underbara tjejer höll hus. det lektes lekar, skrattades och det blev en anningen för mång drinkar för vissa innan jag, lisa och linnea drog oss in till stan. där blev det donkenhäng med en hel hop killar i väntan på bussen. hem till lisa och bums i säng. klockan ringde 08.00 och match mot hammarby stod på schemat. vi gjorde en riktigt bra match och plockade 3 pinnar! riktigt riktigt skönt. helgen har avslutats med ett biobesök med stjärnan. vi kollade på instängda 2 och den var ruskigt äcklig. i morgon är det lovet sista dag och då ska jag ta tag i massor med plugg. nu blir det te och mys framför någon film. puss


13:53

" If you don't like something, change it. If you cant change it, change your attitude. "

den 9 januari 2010

det kommer bli en fasligt bra dag idag. har fått haft min stjärna här, det finaste som finns, i eftermiddag ska lisa firas och ikväll kommer jag få träffa alla mina underbara tjejer. nu ska jag spring upp, äta frukost och ta en promenad trotts kylan. puss på ett tag

ett stort grattis hjärtat


idag fyller min fina lisa 17. grattis grattis grattis. jag hoppas du får den finaste födelsedag och glöm aldrig att du är helt otrolig tack för att du finns i mitt liv, står vid min sida och hjälper mig i alla lägen.


det som tog mig 5 år

så jävla lycklig
så jävla glad
ser äntligen ljus
tack


nails and baby


jag smågillar mina naglar här. lite halv tuffta. lacket är från H&M.
åker snart iväg till stjärnan. behöver det.

don´t like it when you are away


har varit tokigt effektiv nu på morgonen. gick upp i tid och städade halva huset. bara sådär. fint. nu sitter jag i köket med samhällsboken i knät med mat lockar fasligt mycket mer just nu. vi får se. drar mig till stan om nån timme. puss


<3

du gör mig lycklig, Philip


tiden stannar i din närhet

har haft världens slappaste dag med stjärnan. blev film och mys, sånt gillas. dagen avslutades med 2h och 30 min lång träning. nu borde jag ta tag i plugg som jag skjutit upp alldeles för länge ... får se hur det går

cause when I leave for the night, I ain't coming back


träning i vänge.
hem
stjärnan
bra kväll.

summer, love and happiness


sitter inne och kollar på bilder från sommar 2009. dom två första är systers och den sista kommer från Spanien. jag längtar tillbaks och har tröttnat på minusgrader . ge mig värme, en strand och en najs solbränna. ja tack

talk to me

åkte ut till vänge för att vänta tillbaka en stund senare. hem till mamma och nu har jag fastnat i soffan. måndagsmys.


start writing on a new chapter


Fina fina fina matilda.
Stjärnan stack 06.04 i morse. Det är svårt att somna om sen.
Nu är det stan som gäller med Lisan. Sol är det också. Bra dag.


everything includes you now

dra min iväg mot rasbo för att spela året första innebandy match. känns lite ringrostig med det ska nog gå bra. ikväll blir det förhoppningsvis bio eller något fint med stjärnan. får vara världens lyckligaste en kväll till, tack.


and i´m stronger with you

skippar det där med årsresume. vill inte börja rota och dra upp minnen och känslor jag jobbat på att glömma. nu ser jag bara framåt. har fått ta med mig det finaste från 2009 in på det nya året och jag har aldrig mått bättre. nu ser jag bara framåt och uppåt. 2010 nu kör vi

du & jag

I'll wait for you
Til you come home
Here out alone
I stay all over your love


2010




nyårs middag med mina finaste tjejer hos moa. tack tack tack.

tack för att ni räddat mig det här året. för att ni lyft mig ur allting jag dränkt mig själv i. ni är bäst.


Gott nytt år

välkommen 2010. välkommen

RSS 2.0