40- årsjubeleum

nu sitter jag i min skolan bibliotek, leter info och bilder ( eller jag leter inte så mycket utan min vänner gör det ) till en palch som ska innehålla allt intressant som händ 1970. det är nämligen så att skolan fyller 40 år, och det ska frias ! haha , kan inte säga mycket om den dagens outfitt, men den kommer bli toppen!

jag kollade lite bilder som jag sparade i 7:an 8:an eller någon sånt. det här är fen sm, då vi belv 2;an!
på söndag börjar sm i år, i stg sporthall. kom och kolla !


jag säger det rakt ut: jag saknar dig

jag borde inte sitta här, måste skriva en hel presentation om siri von essen och august stridberg innan träningen .. ska vara klart på onsdag så borde börja nu . men nej jag orkar inte. jag hoppas jocke är taggad, jocke och filip, det är dom som är i min grupp . jocke jocke jocke ....

jag är så jävla trött
trött på att allting ska kännas så fel
trött, besviken, ledsen
jag ska göra som budusmerna gör
ha som mål att slutat äta,
bada i någon helig flod så att jag renas
slippa bärar på tungderna , synderna
hoppas att det hjärlper, annars
fuck you gud!

                                                                           

en söndag

jag borde gå och lägga mig, ändå sitter jag och läser bloggar.
min dag idag har varit ganska jobbig, gick upp, tog en promenad och sen var det iväg till alliansen för distriktslagsuttaning - och det gick piss ... på måndag får jag redan på om jag kommit med i laget. nervööst !
iaf, efter träningen var det ducha och sen börja jobba i kiosken...
det var inte det roligaste jag gjort, men mitt sällskap lisa emma och emma var som vanligt lika trevligt! men jag kan säga en sak; det tar 1 timma och 45 minuter att städa allianshallen, inte en halv ...

nu ska jag sova , för imorgon är det upp vanlig tid igen och skola ..
hg
skola med kära klassen ..
haha hur man såg ut i 7:an !

bara med tanke på ...

det är trots allt sista, allra sista gången som vi någinsin spelar en match då det står fyris f93 i protokollet. vi har spelat ihop sen 99, jag är en av 'orginalen'  ( som har spelat hea tiden ) , och det är ju nätsan som att dela en barndom med varandra. jag är lyckligt lottad att jag hamnat med er. jag är så otroligt glad. såhär nu, en stund efter att vi sågs inser jag att jag kommer sakna det. även fast vi kommer förtsätta ( dom flästa ) nästa år så kommer det inte bli exakt samma sak. men allt dethär ville jag bara säga att jag verkligen älskar er tjejer. jag älskar er så otroligt och det har varit underbart att ha en trygghet som NI varit för mig. tack så otroligt mycket!


det sista

dålig uppdatering där! men men ,
nu kör jag igen ,
det har varit sjukt skönt med ledighet i två dagar extra. trots det har det ej blivit så mycket längre mornar i till sängs som man hoppats på.

jag har alf just kommit hem från en fotbollsavsluting med laget ( match och lung , super mysigt ! ). matchen spelade vi mot Vaksala och det 2-2. kändes otroligt svårtspelat för min del som inte varit aktiv på fotbillskanten på ett tag,
dethär var det sista som vi gjorde med IK Fyris 93 lag och man känner verkligen att det har betytt mycket när man börjar prata minnen. det har varit underbara år med ett underbart gäng! tack så mycket.
nästa sesong blir det att slås ihop med reserverna och bild ulag, får se om jag hoppar på det tåget !

nu ska jag tväta håret och ta mig till svartbäcken och lisa. ikväll bär det av hem till malin där hela alaget väntar , trevligt trevligt !


 måste bara lägga upp den här bilden, den är ju så sjukt klockren ! krullet på bilden är johanna wickström, hjärtat! bilden är tagen under örebro cupen ( det var det sista vi gjorde som rödsvart SKK )


tisdag

en helt vanlig tisdag, utan förhoppningar på att någon ska ändras. det ända som sticka ut var mysig lunch på stan med flickorna! träning med ulaget och nu sitter man här .. trött . jag kan inte förstå varför jag är så otroligt trött, det första jag gör när jag kommer hem är att sova en halv timme. förstår inte vad som har hänt!
skönt med ledigt torsda-söndag. men ledingheten innehållande match fredag, match fotboll + innebandy lördag, match + distriktsträning + arbetspass i alliansen söndag. blir nog inte mycket sova där! men men det blir kul med mycket att göra.

malin andersson
malin andersson som nämns i dagens tiding! underbart spel i gårdagens final !


DM FINAL

Årsta IK - Hagunda IF
1-0


hagunda i dmfinla

kl. 18.00 idag spelar hagunda dam dmfinal mot årsta i allianshallen A.
jag är sjukt taggad! kommer nog ej få spela så mycket, men är grymt tagga på att försöka heja fråm mitt lag. det kommer nog bli en tuff mach för oss eftersom att vi förlorade i förra mötet mot årsta. men det är ingen man ska tänka på. nej, utan positivt tänkade tack !

hagunda dam

gymnasiekatalog

ja, idag har vi fått den
gymnasiekatalogen
och jag är såhär osäker på vad jag vill gå. bara att börja läsa/tänka igenom det. det kan luta mot sam ekomini/företag med emilia. men jag vet inte . . . uch vad svårt det är ! hade nästan varit bättre om men bara hade två eller tre val, men nu känns det som att det är tusen! fast , det är nog någon som man ska ta som en positiv faktor.

min dag utanför skolan har varit ganska mysig. först stan med stella, rebecca och moa. letade til prao åt rebecca och det bled Albergs i svava. själv ska man praktisera på ParfymeriL och jag kan knappt vänta! det ska bli så hilma roligt . kan tänka mig att dom flesta tjejer kan hålla med mig. få vara omkring smik och dyriligt i två veckor är ju som att vara i paradiset! haha . men dock infaller praon inte förän vecka 45-46 så jag får nig behärska mig lite. tror nog att jag ska småshoppa där innan så jag får känner på hur det är!

från någon som jag verkligen ser fram i mot till någon som jag skrämms utav. i morgon är det den värsta/hemskaste dag på tunaberg, nämligen orientering i hammarskog. en hel dag ute i skogen, som är stor och skrämmande, men en karta en kompass och en moa. det låter ju kanske helt okej, men för mig är det ett skräcksenarie! jag skräms så mycekt eftersom jag förra året inte klarade av banan, så jag och min kompis ( då emilia) tog sälskap med någon andra från klassen ( rebecca, joanna, jocke, pelle, julia, moa) och fuskade.  vi blev efter tävlingen haddafe och diskade.. . JAG LOVAR NU HEDELIGT ATT DET EJ KOMMER ATT SKE IGEN!
så nu har jag lovar och jag kommer hålla det! men jag behöver nog att lycka till ändå !

snart, närmaste besämt halv tio är det samling för träning i allianshallen men hagundadam. ska prova ut overaller och lite sånt kulkul ! måste säga att jag verkligen trivs i det laget och det komemr bli super kul med dm nästa helg !

på tal om morgondagen är det också en speciell dag på annat vis. det är calles födelsadag ! gattis .

markus gustav calle och jocke

en relativt bra dag

skön skoldag
idag men lektioner till 20 över ett, i like !
det finns inte mycket annat att säga om skoladagen, förutom att min svekslärare hade cyklat omkull och såg helt blåslagen ut, för tunaberg måste vara den tråkigaste skolan i hela uppsala. kan inte rekomendera den till någon alls!

men efter skolan därimot var det mys på stan med bästa vän julia, hjärtat jag har verkligen saknat det! inhandlades en ny 'kjol' , ( malin det var den som jag skulle köpa i köping när kocke blödde näslod ;) så allt är lung nu gumman ! ) legins och lite hårband. välbehöft när man känner att garderobens utbud börjar blekna.. nu är mitt problem bara en vinterjacka ..

tjejerna

kärlek tjejer, stor kärlek till er. ni förgyller mina dagar , bara så att ni vet.

lisa elander

ö

jag vill tacka dig
för sättet som du ser mig på
för sätter som du stöttar mig på
för sättet du får mig att skratta på
får sättet som du får mig att må.

köping

emma hammarstenhagunda damemma hammarsten malin andersson  ellis lollo göranssonmalin darberg malin darberg

9A

so lektion, religionskunskap
jag sitter i datasalen och tiden är mendat till att göra en presentation inom judemdom, men jag orkar inte der idag. kanske eftersom det inte blev mycket sova i helgen. det känns nu ..
jag har försesten världens bästa killar i gruppen som gör allt åt mig!

eftersom att jag går i såklallad idrottsklass på tunaberg så har jag och klassen nyligen varit ute på en vandring i Sylarna. på en veckas tid och flera mils vandring har man väerkligen tränar sin överlevnadskompitent. det är värkligen en sån grij som man bara gör en gång i sitt liv!

hg
klass 7B, som nu blivit 9B. tiden har verkligen gått snabbt tillsammans med er!

sveriges tråkigaste stad

köping, sverigespelen.
hemmkommern från en toppen helg med hagunda damlag. vi gick till obesegrade till semifinal men där tog det stopp då vi åkte ut med ett norskt dv.1 lag. men men, mycket bra genomförd cup tjejer!
det bästa är ju att vi kan göra en vistelse i sveriges tråkigaste stad till något att minnas.

öfjg
mer bilder kommer .


i morogon blir det köping !

japp, som rubruken lyder så bär det av till köpning i morgoan för Sverigespelen.
jag finns på mobilen.
vi ses

godmorgon

jag varknar med samma känsla som jag gick och la mig med. ovishet om att ens kunna vakna upp. känns som att alla mina inre organ har förvandlats till stenar och det väger, otroligt. jag harv en bit kvart till mål, det ser jag varje dag. men vist ska jag ta mig dit.

våran sista dag ?

idag var det tydligen dagen som jorden skullå gå under och vi alla dö. genom att två atomer möttes skulle någon slags svart hål bildas och där skulle jorden försvinna in i. hände det? nej , jag lever iaf. otroligt veilken stor grej folk kan göra utav ett sånt ryckte. nästa gråj är ju att den ska täckas utav planeten x 2012. få se om det sker.

min dag i sig har ju ( förutom att väntan på att dö ) inte varit på spännande. lektioner och raster, som vanlige. jävligt fyrkantigt och tråkligt .. men jag fick glädjas utav umgänge med min solstråle lisa. tack!

träning i alliansen med dam, och lite planering inför svergespelet som sker i helgen. ser fram i mot det, ska bli skönt att komma ifrån uppsala ett tag.

vi hörs .


godmorgon !

godmorgon bloggen. idag är det onsdag och enligt schemat en relativt grävade dag. då vet man vad man har att "se fram imot" . efter skolan är det ial lisa som gäller, lite mys på stan och sen tränigng.
vi ses nog senare .


mysigt mysigt !

just kommit ur en varm och skön duch som verkligen behövdes efter träningarna, som gick bra. nu sitter jag här med mysiga mjukiskläder och en kopp med super gott tee och tänker plugga lite. skönt att äntligen landa efter att varit igång en hel dag. men det måste varit någon skumt med min hjärna idag, för den har bettet sig som en svamp! på någon komtigt sätt har jag velat lära mig en hel del idag. men det ska man nog bara tacka för!
vi ses nog senare


fotboll/innebandy träning

snart dra jag iväg till stenahgens centrum där jag ska speladra 3,5 timmar och tränig . innebandy/fotboll.
som jag tidigare nämt så jag jag, eller hela jaget i princip bytt klubb till hagunda if och i helgen åker deras damlag till köpning ( även jag ) och spelar cup. önskas stor framgång!

sds
en bild på det som var stenhages kamratklubb f-93 då vi vann dm och då blev upplands bästa f-93 lag. jag saknar det, det gör jag.

tisdag

regn och rusk och ut och origentera! jobbigt, men ändå helt okej med moa som sällskap. klarade banan relativt snabbt så vi fick börja att ta oss hem en halv timme innan vi skulle slutat i vanliga fall. känner att man måste börja förberede sig för hammarskog som närmar sig! jag lovar att jag inte ska fuska detta år som ock skedde förra året ( blev tillochmed haff för det :O ).
dagen har annars varit lite små jobbig, med språk och so. men nu är det i 9;an man går ( tro det eller ej ) så det är väl bara att plugga på. vilket jag verkligen borde sätta mig och göra nu för sen blir det träning och bara hem för att byta väska och iväg igen. lite dumt att lägga två träningar på samma dag för det känns som att man inte kan gå 100 på någon utav dom och det känns fel för mig. men det jag tycker ändå att det är skönt att träna så jag går dit med ett leende på läpparn.

måste tack rebecca som läddar in mycket skön musik på min mp3 , det uppsakattas så tack så otroligt !

j
 vid lucia på tunabergsskolan, rebecca i mitten, johanna och emilia .


godmorgon !

tisdag morgon och börjar allt med att försova mig så bli inte rädd tunaberg för nu kommer jag utan smik!
måste kila till bussen nu, ha en bra dag så ses vi sen!
puss

www.monkigirl.se

kollar just in monkis höst collection och det är så grymt mycket jag vill ha från den! det är väl bara att börja jobba, eller sluta slösa penger på onödiga saker agnes!

något utav det jag kan tänka mig att investera i till hösten/vinter;
j te ry

( klicka på bilderna för större bild )

SATC

snart börjar sex and the city , äälska !

f

hemma

hemma nu efter en kanske minder seriör innebandy träning i allianshallen. men som sagt det var mång trötta ben efter gråradens match i gävle. förhoppningsvis blir det att åka till köpning fre-sön för en cup, missar dock kulturnatten och det känns lite tråkigt men men.
i morgon är det veckan ända sovnorgon, börjar 9 istället för halv 9, jobbigt ändå känner jag..
både innebandy träning och fotbolls träning och sen plugg .. jobbig och stressig dag men så blir det ibland.

och så en gång till; grattis joanna sandell <3

födelsedag

skön dag idag, med lektioner till halv två bara. även fast dagen inte alls varit krävande så har jag känns hur tröttheten verkligen tynger ner mig. bara en faktor till mitt måände idag, förlåt tjejer men tack för att ni står ut med mitt negativa snack hela tiden! jag uppsakattar det!
som tur var fick en latte pigga upp mig vid firadet av våran underbara joanna som idag bliv 15! grattis gumman.
nu sitter jag med näsan i engelskaboken eftersom att jag i panki trott att läxan var till i morgon, men som tur är har jag till torsdag på mig. senare idag blir det träning och det ska verkligen bli skönt!


samma känsla ...

jag har fått tillbaka känslan i kroppen, som jag haft den senaste veckan. allt var bra i går kväll men efter hemkomsten från gävle, & match mad hagunda dam, så har all kraft och luft gått ur mig. jag vet inte varför. nu har det gått 3 veckor av skolan, nu 9:an på tunaberg, och ångesten och stessen väller över mig. det är nu det gäller, nu betygen ska höjas.. förendring tack!

'

s

bild från Barcelona som jag besökte med syster och far i våras .

tillbaka till blogg

nu ska jag börja blogga igen hade jag tänk mig :)
dagen hitills; stan med stella, stella klipper pannlugg och det vlir skit snyggt ! sen lite till stan och fyndar lite tyg som ska bli en kjol ( heja mig där som har ett stakt ig i syslödj fan X) )
ikväll blir det nog storvreta.




f

bilden: stella jag och rebecca i en av stans hissar . älskar er tjejer !

RSS 2.0