genom eld

sitter ensam hemma hos pojkvännen då jag var den ända i "familjen" som var ledig idag. älskar tystnaden. har redan hunnit med spåret och duschen. nu väntar några timmars företagsekonomi. pussi pussi

känslor

kan knappt förmå min till att skriva till dig. händerna skakar och ögonen tårfylls. viste redan att jag kände såhär. har bara inte vågat testa på att känna. trycker ner det ända ner i magen. väntar mig inte att det ska komma upp, låtsas som att det inte finns. för jag vill inte känna, kan inte tappa kontrollen.
nu väntar jag på svar, och jag saknar dig.

mitt eget ansvar

sprang runt i stan idag, kollade på husen och lägenheterna. längtar efter friheten som finns i en egen lägenhet. det som bara är mitt och som jag delar med den jag vill. jag längtar ut, längrar efter världen och efter 18. vill inte vara någons ansvar, vill vara mitt eget ansvar. stå på egna ben.

jag är en utav dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden


han, min philip


har strosat runt i Köpenhamn i tre dagar med min andra halva. bara andats varandra 24 h om dynget. gått i hundratals butiker, suttit på parkbänkar mitt inatten, gått mysiga bakgator, suttit på fik med fina dukar. bara left. har insett hur mycket som man inte sett, hur mycket det finns att uppskata och mitt ibland alla intryck och känslor inser jag igen att jag aldrig kommer hitta någon bättre, inte ens likvärdig, än han jag ger mitt hjärta till nu. han jag kallar min. den jag skulle offra min andra hand för. mitt liv, han.

vet fortfarande

ligger ensam där han sov igår. samma doft i kudden som hans hår doftade när jag sov min första natt hos honom. samma jäkla lyckorus. ingen nervositet, bara trygghet. viste redan då att jag var rätt. viste reda då att det skulle bli vi. viste vad jag ville ha. bara viste. vet fortfarande.


hej

har bara softat i en solstol med en bok denhär morgonen. så otroligt skönt. äntligen lite sol. nu ska jag äta, dra ihop lite saker och sticka till jobbet. sen flyr jag till pojkvän och myser där i några nätter. i morgon har vi 7 (!!!) månader, vilket känns så jädra bra. tiden har gått så otroligt snabbt och det är knappt att man hunnit blinka innan man blivit ett rikigt gamlat stabilt par. men tusan vad jag gillar det! pusselipuss

18:41

degar. älskling är och tränar.vi har varit här hela dagen. gått promenad och efter lite slit bokat flyg till Köpenhanm. bara han och jag, min stora kärlek. åh, vad jag längtar. idag ska jag träna innebandy. vilket var ett tag sen faktisk. nu ska jag läsa bok, sova innan jag åker. hej då

take only what you need from me

äcklig jävla huvudverk. så jävla osuget. lyssnar på ny musik, man blir som man umgås. regnar ute. idag ska jag jobba. vill bara dra täcket över huvudet några timmar, dö lite sådär. sen vara fitt for fight igen. det kan jag ju drömma om. mår illa som tusan. ont i armen. nu måste jag få i mig något. om jag har tur kom grannen med p-kakor. drömmde som fan i natt. nu får ni det jag lyssnar på, nytt för mig.



00:18

går förbi spegeln. vet att jag stannar för ofta. drar in, håller andan. låtsas. vet att jag vill gå ner några kilo, äter som en tok för att inte göra det. låtsas som att jag inte vill, som att jag inte hör rösten. tänker att jag ändå kommer hamna där i höst. bland all ångest. vill gömma mig för mörkret. jag är rädd för hösten. väljer mellan pegnar och välmåände. vet inte vad jag ska välja, vet ingenting. lever på honon nu. jag lever på han glädje och hans lycka. vet att jag kan älska mig själv, så länge han hittar någon älskvärt i mig. han är haft mig gråtande hos sig den här sommaren. blödande. i hans famn i timmar för att försöka läka. så trasigt, samtidigt så lycklig. så mycket ånger. önskar jag kunde vara den bästa han hade. den bästa i världen. den bästa han någonsin haft, den bästa han någonsin kommer att ha. han säger det. jag kommer aldrig kunna tro det.

RSS 2.0