sunnersta

är helt jävla trött efter att ha gått tre timmar i skogen idag. vandring med klassen på uppsalaåsen. gick ju sådär och vi virrade bort oss i en 45 minuter innan vi kunnde få åka hem. kliade över hela kroppen på grund av pollen och fick lite damp då och då. nu har jag varit på donken för att prata lite arbetstider och så, blir nog rikigt mycket jobb i sommar och det gillas ju. kvälllen måste jag fylla med plugg, har lite betygs avgörande grejer som jag måste lämna in. hoppas på strålande reslutat. i morgon luchdejtar jag med älskling, sånt som man kan längta till.

slaget


idag vare slaget. ja vi sög lite smått men det var kul. massa skratt och en hel del skrik. nu sitter jag hemma och har äntligen gått iväg mitt tyskaarbete till min lärare, riktigt skönt. jag hade tänk sätta mig och plugga samhälle, men det damp just ner ett sms från min fina pojkvän om att han är här alldeles snart. vi ska ha en myskväll och jag har längtat hela dagen.

man lär sig av sina misstag

har börjat hämta mig från en helveteshelg med bara få fina stunder. trots att den skakat mig har den fått mig att inse hur viktigt vänskapen är, hur fin vänskapen är mellan mig och mina vänner (tack tackt tack). jag har insett hur mycket jag älskar en person som jag har i mitt liv. och jag har smakat på känslan av att kanske inte få älska längre. jag har insett hur fin min familj egntligen är, hur dom ser mig och hur dom ställer upp. jag har sett hur min fina mamma, med gråter i halsen, låtit mig sitta och gråta i henne famn. timma efter timma utan att säga ett ord. jag har haft en hand i ryggen och utan det vet jag inte vad som hade blivit av mig ..

-

är trött som bara den, både fysiskt och psyskiskt. trött på skolan och trött på mig själv. trött på hur jag aldrig kan göra något ordentligt, göra något bra. trött på att jag aldrig räcker till eller orkar dom där sista metrarna. jag är trött på att jag alltid viker ner mig. varför kan jag inte bara stå rakt, varför kan jag inte visa dig vad du betyder för mig? visa som du gör. varför mår jag ständigt illa, varför får jag ont i magen när jag blir ensam? varför kan jag inte bara må som du får mig att må, bra hela tiden för? jag förstår inte, och förlåt om jag varit konstig. förlåt.

tisdag

har haft en halft skönt dag i skolan. fattade en hel del på matten och fick ett mvg på historian. känns skönt. efter jag slutat mötte jag upp phillutan och tog en fika, kollade lite presenter och myste. inser nu att jag inte klara mig utan honom. nu har jag och stella gjort klart våran redovisning som ska hållas i morgon, blir att träna lite på den och sen en massa annat plugg. fin kväll. nja, puss

+ 25

har både hunnit tränat och legat i solen denna fina eftermiddag och nu sitter jag här framför datorn för att börja skriva på min geografiuppgift. känner mig trots att det är en hel del i skolan nu ganska lugn. tror dom flesta betygen är spikade men jag ska ge gärnet nu dom sista veckorna. om några veckor börjar jag jobba på donken, fick reda på att jag fått jobbet efter tre intervjuver i fredags. känns skönt inför sommaren. nu ska jag åter gå till geografi.

jag älskar dig p.


ge mig lov

är fasligt trött på skolan just nu. är trött på tidiga mornar, tider att passa, prov och läxor att göra. har igen lust alls längre. vill bara få det sista överstökat nu. den sista månaden. sen frihet. tack för det.

-

jag är inte rädd för att bli ensam. det har jag varit förut så det skrämmer mig inte ett dugg. det ända som håller mig vaken och kallsvettandes om nätterna är när jag i mina drömmar förlorar dig. när jag tvingas att stå utan dig. när jag tvingas vakna varje morgon utan dig i min närhet. det gör mig livrädd, helt vettskrämd. för du betyder så mycket, du är så mycket. du ger mig så mycket och en stor del av det skulle jag aldrig klara av att förlora. jag ska inte göra några misstag, inga snesteg. jag lovar.

lördagsmorgon

sitter och pluggar, försöker få ner all viktigt fakta i ett word dokument till geografiprovet på måndag. det går faktist bra. snart blir det stan med min älskling julia. sen ska jag träffa min underbara pojkvän och dela kvällen och natten med honom. fin lördag och jag mår bra nu. rikigt bra nu.

to my lvoe


firade 4 månader med min älskling igår. tusan vilken lyckospridare han är, tusan vad bra allting är mellan oss, tusan vad jag vill ge honom allt. han är bäst

move

flyttad hem idag. eller tillbaka. eller till mamma. eller hur fan säger man. vadå hem? jag vet inte. det var jobbigt idag. som det det var förut. varför kommer det tillbaka, det behövs inte.

in my head

första innebandy träningen på länge och det var trots min dåliga kondition riktigt kul. har fått tillbaka några fina tjejer i laget och hoppas verkligen att det bli bra denhär säsongen nu ska jag duscha, plugga lite innan älskling dyker upp. den blir mys i massor. puss


lycklig

har skattat en massa med mina fina vänner och mått allmän bra idag. fick vakna upp bredvid den finaste människa som vandrar på jorden, philip, till våran 4 månaders dag. tog en day off igår och solpluggade i storvreta, lagade mat och åt bullar från pressbyrån. fan vad allting kan vara bra ibland. nu ska jag plugga, träna och vänta på älskling. puss på er.

valborg


jag har haft en ruskigt bra valborg. började med champagnefrukost med dom tjejer som står mig närmast och avslutades med god mat, bra stämning och underbara människor på kvällen. kan inte klaga en sekund, men det ända som saknades var älskling.

RSS 2.0