.

det är ett mörker . du var min himmel och mitt ljus.
det är ingen mening, jag vet. men fan vad saknaden bränner

lifehouse - storm


minimarket



jag är helt såld i minimarkets kläder

trött

helt sjukt hur trött man kan vara. skulle lätta kunna vara beskrivingen på ordet trötthet i ett uppslagsverk just nu. jag är en zoombie... min dag har inte varit mycket alls , tröttheten tar liksom död på en. sitter nu och lyssnar l L´s uppvärmnings cd och försöka varka. vet inte hur det går. det blir en rikigt nördkväll ikväll eftersom jag är helt ensam, kolla på den rätta för rosing och DH . skönt

en helg

fredag efter massa mat med min mamma drog jag mig in till stan till filips storebrors lägenhet, som är hur mysig som hälst. där var det lite folk och det var trevligt umgänge hela kvällen. synda bara att visa inte kan behärska sig med alkoholen ... kvällen avstultades ial med kebebstekning till en massa hungrika magar ...

lördag till en början var det inte alls en bra dag. upp och städa hela husten stod först på schemat . men sen blev det trevligare. åkte till alliansen och tog i mot priser för vunna serier, kollade på ulagets semifinlan och umgicks med trevligt folk. innebandy nörd som man är liksom. sen var det hem och iväg till lisa. lite mat i magen hos käraste elanderfamiljen och sedan en låång bustur till sunnersta där några underbara tjejer från laget väntade med massa mys.

söndag upp hur tidigt som hälst kändes det som och iväg för att spela finalen i ungdomslutspelet. gick inge bra alls. stannade och kikde på lite matcher tills jag och gustav kände för att dra oss därifrån. han åkte hem och jag till fryishov där min syster var med på våga vara egen mässan ! efter det var den hem - mat - fixa - åka till allianshallen igen med rebecca för p93 finalen. träffade massa trevligt folk där med


lördag

långe sen jag bloggde nu så slänger in ett inlägg nu. jag ska snart iväg till lisa och senare till sunnersta där våran kväll ska spenderas. kul kul. har knappt haft en ledig stund idag, eller ledig och ledig men jag har varit igång hela dagen då den började emd städingn av i princip hela huset ( jobbigt ... ) och sen allianshallen för att både ta i mot priser för siverse seriesegrar och för att kolla på u lagets semifinal i ungdomsslutspelet. nu har man blivit tilfrågad att spela finalen i morgon förmiddag . jag undrar ja , spela eller inte spela ?

nu måste jag packa uhop min saker och hem till lisa. ha en trevlig lördag allisammans !

alla älskar hammarsten



hammarstens avgörnade mål i sudden mot dalen !

måndag underkläder och lisa

snabb sammanfatting av dagen.



börjar i skolan, som vanligt. hem och ner till stan och lisa. handlade lite underkläder och sen hem till lisa för en underbar middag. sen, ett tag senare, hem igen. rikigt mysig dag ! jag älskar dig lisa

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

DIVISION ETT NÄSTA ÅR DÅ!
yes yes yes , nu är det klart. VI GÅR UPP I ETTAN ! fan vad skönt. det är en helt obeskrivlig känsla som inte kan förklaras med ord. men det är klart, det är ganska stort det vi har gjort ..

ska grattulera herrarna som van den första omgången i kvalet till deras div.1. nu spelar dom mot sundsvall nästa helg - lycka till !


KVAL DAG !

yes yes yes. idag gäller det. fan vad jag är taggad. så sjukt. kan knappt sitta still och vill bara börja spela. men nej, det är ju ett tag tills dess. först ska vi alla i laget äta lunch tillsammans, ut och gå liten sen är det dags. hoppas att va ses där , 13.00 Allianshallen A

 


.

varför reagerar jag så här ?

veronica maggo


kvalkänsla

jag har knappt kunnat sitta still nu på eftermiddagen, har gått från mitt rum till köket, tillbaka och till vardagsrummet och tillbaka till mitt rum. helt otroligt rastlös.jag vet inte om det är nervositet eller om jag bara är så sjukt taggad inför i morgon. jag föredrar den sistnämnda så hoppas på det. det är nu det gäller, och är det nån jävla match vi ska vinna denna säsong så är det den här. hela säsongen står nu liksom på spel och, skit, det är fan obeskrivligt kul att gå in och göra en sån här match. jag kommer vara taggad till 1000 och jag tvivlar inte en sekund att alla andra också kommer vara det! åh, låt det bli i morgon nu ....


lördagsmorgon

vaknade för några timmar sen, kändes lite tidigt faktiskt så jag gick och la mig igen. vaknade nån timme senare och tog en frukost med lillkusinen. mysigt. efter att tag och lagom tills dom skulle iväg för att kolla på bandyfinalen smet jag in på mitt rum och började ta itu med hur mycket engelsk grammatk som hälst. men det har gått bra. nu har jag lite annat plugg att ta i tu med. men först en blid på min kära vän nathalie lund som har tagit steget närmare mig ( utseändemässigt ) genom att klippa page ! det blev hur fint som hälst



<3


eftersom jag har en bandy-galen släkt

det är nog bara jag som inte vet vilka edsbyn möter i sm-finalen, det var nog bara jag som senast i förra veckan fick veta att finalen spelades denna helg och det är nog bara jag som inte har koll alls på bra spelare, framgångsrika tränare och bästa lagen när det gäller bandy. bara jag i min släkt.
denna släkt är nu här för helgen , såklart! ska verkligen bli hur mysigt som hälst och det betyder att jag alltid kommer ha folk i huset och det känns tryggt. i morgon ska dom kolla på finalen, själv står jag faktist över så intresset inte är det största. tar tillfället i akt och ska sätta mig ner med skolan ett tag.

jag inser nu hur mycket jag saknar min släkt eftersom vi spender så mycket tid isär. dom bor söder ut och det är inte ofta jag hittar tiden att slänga mig iväg ner till dom. jag sak bättra mig, verkligen. hälst skulle jag vilja att dom bodde här i uppsala så att dom kunde vara en del av ens liv, men det är ju som det är och jag är tacksam för varje tillfälle man får tillsammans med dom .


tvivlar på min pappas inteligens

pappa har hamnat i köket ikväll, ska första få ihop lite fick men jag tvivlar starkt efter denna korta konverastion ;

A - har du satt klocka på äggen ?
P - nej .. varför skulle jag göra det? klockan sitter ju alltid på väggen ...

plugget

sitter i biblioteket med millan. hon jobbar med en teknik uppgift och jag , ja jag väntar på att spanskan ska börja. kom just på att jag har lite so att göra, kanske ska ta och göra det nu eller, som vanlugt, skuta upp det till helgen. brukar inte bli så mycket skola gjort under dom två lediga dagarna, av egen erfarenhet. men skönt är det att vi har ledigt i morgon!

ikväll kommer lisa hem ! ja ja jaa - har lägtat hur mycket som hälst efter henne! ush vad jag hatar atat vara utan folk jag verkligen tycker om ...

tipp topp



asså, love it ! stylingen är perfekt , abslout perfekt. helt galet snyggt MK !

innebandy glädje

kom just in från träningen och det var så kul ! har haft en liten svacka på innebandy fronten men känder att allting kommit tillbaka nu. glädjen, lyckan och den positivas känslan som träningen ger mig. yes yes, hur bra som hälst inför kvalet på söndag !

solarie bränna



my babys.
idag var det inte mycket till värd skola. ingen svenska, idrott på fyrishov, till hälften lärarlös matte och chockladbollsätande på hemkunskapen. det är inte så att jag klagar, känna bra ovant.
jag och moa tog oss till solpalatset idag, brännde mig på ryggen ! men fan vad bra det känns med lite färg i mitt annar skit bleka ansikte just nu ..

ska springa iväg på träningen nu . ses när jag kommer hem ..

mer bilder

fick en komentar om att jag skulla ha mer bilder på mig och mina vänner och att jag skulle börja med dagens outfit. någon jag ska köra på kanske ?

fyrishovs bubbelpool är sjukt skön ...

Känner mig rikigt duktig då jag ( med mina vänner julia moa och rebecca ) simmat 40 jävla längder, motsvarande 1000 m , idag på Fyrishov. 40 jäävla längder... Men det var otroligt skönt då träningen man får igen är bra för hela kroppen. Tror att det blir någon likande pretastion från våran sida i morgon med! + solning med mokke ?
Annars har min dag bestått av provskrivande, undersöknings-formulär skrivande ( jag dog ), uppsatsskrivande och en massa saknad efter lisa . Känns det inte som att det är dags att komma hem nu ? Har inte sätt dig sen i lördags och gör nu allting för att hålla våra vanliga dagliga rutiner igång. Som smothie drickadet ... Men ingenting är likadant utan dig ...

lovvve the hills !



LC måste ju vara den coolate stilikonen på jorden !

planering

så att jag inte glömmer dagens göra

plugg; provplugg i so. inlämnings uppgift i so.
löpning

måndag och allting börjar om

Kroppen var inte det minste pigg idag häller. Kunde inte ta min till skolan fören till andra lektionen. En sovmorgon som verkligen var behövd.. Kom hem sen igår och störtade direkt i säng ...
Men det var väldigt passande att dagen avslutades vid 11 då vi fick en massa lektioner iställda, det gillar vi. Jag och bvän/ j, theplant gick en lite stund på stan. Blev en bikikiöverdel och en väska. Allt från hm . Billigt !
Nu ska jag sätta min in i so pluggandet, prov i morgon ... Ush börjar trönta nu

Till er Hagunda, inställd träning i ikväll?

härligt hagunda !

Åh, fan vad skönt. Sitter med datorn i knät och benen ut i gången - på väg hem ! Det har varit en lång helg, som startade redan lördag morgon men bussavgång runt halv 8. Men den avslutades desto bättre.
Matchen , första kvalmtchen, spelades en bit utanför Umeå. En helt okej hall men desto sämre domare. Det är tråkigt att än en gång kunna konstatera att kvinliga domare inte alls är bra, i det här fallet katostrof. Nu till resultetdet. Matchen slutade 6-7 till våran förel. Underbart inför nästa helgs retur möte i Uppsala.
För matchhändelser klicka här

Nu blir det en lugn hemresa. Men soplugg och vila.

från umeå

Nu känner man att det är på rikigt, allvar. Framme i Umeå där första kvalmatchen till div1 ska spelas. Jag är skit taggad.
Har för ett tag sen kommit in på hotelet, Scandic Plaza. Väldigt fint, men en svårslagen utsikt. Vankas taco buffé och melodifestivalen ikväll, som upplandning.

Nu är det Sirius- Edbyn som gäller och vi har tryckt ihop oss i ett hotell rum och hejar.

Lisa, du saknas.

jag behöver dig just nu



jag saknar dig min sol

at home

Har landat hemma och idag var det nationella engelska hela förmiddagen. Ingen höjdare, antar att resultatet kommer spegla instasen - dåligt.

I morgon äker jag till Umeå och spelar första kvalmatchen.


skolresa !



Snart åker jag till Vemdalen för 5 dagar med klassen. Det är våran klassresa. Kommer hem igen på torsdag. Det kommer äga, ha så kul i skolbänkarna ...
NU måste jag bara packa klart och lite sånt, puss .

hos LE

Sitter nu hemma hos Lissan, ovanligt och nytt? Nej. Men jag gillar det. Vi har just ätit smoothie. Ovanligt och nytt? Nej, men det är gott. Ska snart kila ut på en löptur, ska bli skönt. Ses när jag kommit hem ... 

jag har gett upp för länge sen

sen en tid tillbaka har jag varit trött, försökt att vara allt på samma gång
det är så mycket man kan göra och borde, och vill. och mitt i allt så ska man räcka till
sen en tid tillbaka har jag varit tom, försökt att hitta spår som leder rätt
ja det finns så mycket måste, att vara bra på det man kan. och mitt i allt så ska man vara san

sen en tid tillbaka har jag varit tyst, försökt att känna efter hur det känns
ja men gör som alla andra och försöker att bli van. men jag har trötnat på att vara lika dan.
sen en tid tillbaka har jag kännt mig svag, föröskt att vara någon till lags
ja man kämpar för en plats som passar både här och där, och snart har man glömmt vem man är.

sen en tid tillbaka har jag tänkt så här och insett att jag måste börja om
ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där, men snart ska jag hitta den jag är

men allt som är bra med mig har jag jag förmågan att glömma bort

läser sofis mode och skriver ...

Känner till fullo att jag hänger med i mode trenderna. Spets har varit hela hösten, lämpligt att jag idag köpte mig par spetslaggings från GinaTricot. Äkt mig, lite efter sådär. Men men, jag tar det modet med mig vidare till våren. Gillar verkligen den trenden!

Hittade också en kavaj från Monki. Den finns ännu inte i garderoben än, men jag hoppas på det innan vekcan tagit slut.


4/3

Skola+Lisa-träning=onsdag

-


Jag vet att det döljer en sanning, väntan inte leder någonstans.

en paus tack

stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stressstress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stressstress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress


hjärtat



eftersom du hjälper mig upp när jag inte lägre kan gå

fisksoppa

Har ätit med egna fisksoppa precis, plus för mig som till och med kan laga mat! Lite i alla fall. Fast jag börjar undra hur bra är då egentligen nu när jag har fått sjukt ont i magen helt plöstligt .. Inte bra.

Nära idag att vi gick vidrare i skol-sm, men vi torska med ett mål mot Gränby när oavgjort hade räckt. Men ska gratta dom, och önska dom lycka till!

Nu ska jag mysa till det med någon gott att dricka och sätta mig ner och börja ta mig igenom 50 sidor idrotts plugg. Känns lite tugnt just nu, men det blir nog lättare när man kommer igång.

ny säsong av p r

Kan det bli bättrer? Sitter och myser med te framför den nya säsongen av Projekt Rumway! Älskar det. Nu är jag alltså tvungen att bäkna mig framför tv varje måndag melan tio och elva ..



Älskade verkligen Christian som vann förra året !


kvällsnytt


En jacka i det ljusa stucket skulle jag vilja ha till våren, som kan komma nu. Har tröttnar lite på min lågna kappa, känna bra med någon nutt i garedoben ibland.

I morgon bilr det skol-sm-gör för hela slanten! Ska möta Gränby och nått lag från Sandviken. Heja oss!


MINA MINA MINA


vår kom


Det var sol i morse när jag vaknade. Sol, vår, värme lätta kläder - jag läääängtar.

RSS 2.0