sleepy time

sova. sova. sova. sova.

...

geografin ligger framför mig. jag läser, skriver, försöker förstå. ingenting fastnar. varför får jag sånna här panikångest attacker? så fort alla lämnar huset dras pulsen upp och jag skakar. trycket mot bröstet ökar och magen drar ihop sig. jag kan inte vara ensam. jag kan inte andas. jag kan ingeting. jag mådde bra nyss. nu vill jag springa långt långt bort.

please santa ... ?


den som stoppar denna underbara hood i ett paket och stoppar det under min julegran har mig resten av livet ...  vill vill vill ha .. kommer från chicy.se

bubbel

måndag. en vecka med tusen möjligheter. spel ledig helg. tid för att andas i önskat sällskap. tid för att prata med sådana man hållit på att glömma bort. jag fokuserar på att reparera gamla hus med trasigt fönster, sena dörrar och hängiga gardiner. blundar framför spegeln och äter lussebullar och knäck och pepparkakor och mandlar. bryr mig inte och dansar till musik jag inte kan. sjunger med om jag hinner. hittar på skämt utan poäng. skrattar för mig själv.

tack för att du gör henne lycklig, för du målar hennes vardag. tack för att du inte tvingar henne att minnas, känna allt som jag låtit henne gå igenom. jag är tacksam. du lyfter henne från det mörker jag dragit ner henne i. jag är så tacksam.


plus

ny vecka, nya möjligheter.
ny månad, nya förutsättningar.
(har hittat en grym (GRYM!!!) spellista som rullar. gha, vadå glad. vadå lätt som en fågel?)

söndag

första advent och mamma har fått upp nån stjärna här och där. sen är det inge mer med det. jul är det ju ändå.
har ätit lussebullar hos finaste plantings, spelat match och umgåtts med fint folk. nu är det december. välkommen

tillsammans


jag tror du vet att vi hör ihop, att vi i slutändan kommer ha varandra i alla lägen. att det vi delar är så noggrant uppbyggt att det inte kan falla isär. och det är skönt det

film med planten idag. ska ventilera igen, behöver det. vi är bland det bästa hon och jag.

back om track

 

ja. ja. och åter ja. vinst men 5-2 och 3 frächa poäng. och vips blev det hur kul som hels igen. som vanligt


tankar


jag ska ta tag i massor med geografi snart. måste bara ventilera lite först, andas ut lite känslor. för mina lungor har svårt att hålla andan nu.
jag hat varit två idag. en insida och en utsida. från tjejen som dansat i matkön till sin egen sång till hon som fyller upp tomrummet på tallriken med morötter. jag tror att jag är stark och målmedveten. jag tror andra skulle säga svag och hjärntvättad. lättpåverkad och kluven.
ska inte spela någon men står inte ut med den jag är. hon den lilla som ska visa sig stor. jag vill krympa ihop och bara andas i min takt. gillar inte farten i gymnasiet. hinner inte bara vara, hinner inte stå still längre. måste hela tiden framåt. jag undrar hur länge jag hinner med. hinner med utan vilja, hänger med ...

jag vet inte

jag har tagit ledigt från allt idag. gick i mammas stora tröja för att känna henne hela dagen. nu sitter jag här, själv och låter en gammal spellista rulla. jag är sinnesjukt lycklig om vi ska jämföra jag brukar tänka så ibland, oftast när jag inte forstår hur man ler. oftast när jag känner tomheten. jag önskar allting hänt på ett annat sätt bara.

21;51

jag vet att jag klarar de. jag vet


bibblan

jag känner mig hur duktigt som helst. hoppade luch på stan idag med tjejerna för tyska plugg och sitter nu i bibblan, alldeles själv, och pluggar det sista inför provet. det känns mycket bra. hoppas på strålande resultat också ..

den här låten väcker så mycket känslor inom mig. känslor som jag känt, som jag känner och som jag uppenbarligen kommer känna. det förvirrar mig totalt och det ända ja alltid kan vara säker på, 100 procent säker på, är att du allting kommer ha en famn för mig, vart du än befinner dig. det tackar jag dig för.


resa

papps har precis klickat hem tågbiljetter för mig han och syster till Falköping efter jul. falköping, kusiner, farmor och farfar. blir inte bättre.
underbara farfar. du är så bra och jag vill behålla dig in i det sista. dont let me down

mycket


en sinnesjukt bra dag. sinnesjuk bra dag. nu har jag tränat och duschat. återstår bara plugg. jag kämpar på, jobbar uppåt, kanske når fram till slut. vi får se.


melissa horn.

 


lets talk

ska fortsätta plugga snart. sen kanske jag duschar. får se. ville i alla fall bara titta in och skriva några ord nu när jag sitter här i min säng och lyssnar på coldplay. jag har kopplat bort bloggen för ett tag nu, har helt enkelt varit bäst så. det hade inte varit bra läsning för någon. pappa sa att jag måste släppa alla krav och sänka ribban som jag sätter upp för mig själv, han tror att det kommer knäka mig. som förut. 
men nu vet jag att alla felar och ingen är älskad av alla. det jag behöver nu är att kunna älska mig själv. jag vet vilken väg jag gick förut, varför inte göra det igen. för jag kan det och där är jag säker, vet vad jag gör och vet hur det känns. allting för trygghet.


"lullan, lulls, lullis!"

min fina tjej firar 16 idag. och jag vill säga grattis (och förlåt för att det inte var min första tanke idag. okej?)



fyris


det var som filmen visade modevisning i skolan idag. underhållande som tusan.
annars har jag luffat runt som en liten lodare men tusen tankar i huvudet.
det viktigaste idag var ; GRATTIS LUCY GUMMAN !

;

allting är nästan perfekt.

vem var det som kastade


spenderade gårdagskvällen med mina små hjärtan nathalie, elinne och johanna. massor med mys och en sjukt härligt känsla av tillhörighet. ni är så bra.
ps. videon är rolig, och intern.
ds.

12.44

jag tror jag har tappat det där med långa sovmornar på lördagsförmiddagar. jag tror att jag är någon slags superwoman som inte behöver sömn, vilket inte är sant. men jag klev glatt upp halv 10. men jag har i alla fall hunnit med mycket, både ner till stan en snabbis,en löprunda på 30 min och städat rummer. ni sitter jag med ett kommande tyska prov, so förhör och en redovisning som ska handla om diktaturen kina, så pluggande kommer hålla mig sysselsatt resten av dagen...

minnen

tusen minnesbilder har rullar som en films eftertext i mitt huvud den här veckan. jag tror jag saknar styrka jag hade när jag varje dag blandas upp med er .. jag tror jag saknar gemenskapen som vi byggt upp och alla dom där skratten. tusan vad fint det var


working 9-5

ush vilken dag. känns som att man åker till skolan när det är mörkt och kommer hem när det är mörkt. och det kommer antaligen bara bli värre. jag ska iallafall fylla min kväll med massor utav plugg och godis. önska mif lycka till
ps, jag och moi ägde idrotten idag sååå !
ds

berätta hur du gör

du får mig nämligen att le



onsdag och träningsdax. en kort dag i skolan och eftermiddagen på waynes. har hoppat allt plugg och antar att det får bli efter träning.
puss

å

samhäll i biblioteket. håller på med nått grupparbete och har inte kommt någonstans ..

öö

sööönm tack.

hope


big no no no på att jag har lagt 1500 på busskort denna månad. fattar inte hur två busskort har sprungit ifrån mig på bara nån vecka .. det håller inte. en big no no på att träningen idag blev lagom oseriös från min och plants sida. kollade mig i spegeln och insåg att en otroligt blek, svettig och ocharmig tjej kolla tillbaka på mig. men vid hennes sida fanns en bästa vän som log. det värmde ut i tåspetsarna.


träna

har varit och tränar med planten. eller ja, tränat och tränat. vi försökte ial. nu sitter och vid tv och kollar på ett the hills avsnitt som jag sett tusen gånger. kan nästan alla repliker. härligt.

vill ha denna tröja .. som tusan

x3

clara kommenterade min kassa uppdatering på bloggen under den helt död historialektion. ska nog bättra mig. sitter alltså i skolan och har lunch och nu vet jag varför jag inte skriver... jag har INGENTING att skriva om ...


someone new


på nått vis går låten på repet just nu. blev kär när jag såg repisen av marinett och calles framträdande från i fredags. kan man verkligen vara så bra ?

love.

sitter hos lisa. älskade underbara. trivs som fisken i vattnet. vi ska ta det lugnt. himla lugnt. skönt det

make no sound

jag var aldrig allra längst ner och upplevde det där total mörkret
jag var bara i dimman men det räckte för att dra ner mig
nu sitter det någon på min axel som går att väcka med en viskning
gör inte det snälla
jag vill inte ha råd från den rösten då råden inte är råd
utan bara tips om hur jag snabbast bryter ner mig själv


02.

såhär vill jag se ut i morgon. eller någon liknande. gah, vad snyggt. ska börja rota i garderoben. i morgon blir det shopping. så värt ... haha


home.


sov morgon till halv 12, sista då vi får nytt schema nästa vecka. har ingeting att skriva, ändå sitter jag här bänkad. jag har verkligen försökt men ingeting har funkat denna vecka. hoppas på nästa helt enkelt ...



21;17

halva mitt tangentbort är seg efter att jag spillt äppeljuice på det ... jag nördar mig ändå framför datorn. jag borde plugga tyska men ingenting vills sig ändå. lämnar en dålig träning bakom mig och lovar att komma igen nästa vecka. vill bara ha helg och att det ska hända något nytt. tror det är därför, och i slutändan tänker man oftast på sig själv i första hand. jag tänker göra det nu .


don't drink before school


såg tungt ut för två kära klasskamrater idag....
men men, dagen rullade på snabbt med filmvisning som avslutning dock var det tusen fel med ljudet och det resulterade i att man kom hem en timme senare . men men. vad gör det? jo stress för min del till träningen ...

fribiljett mot himlen


hemma. har varit ute och sprungit med älskade lisa. det var ruskigt skönt att få släcka träningstörsten en gnutta och sällskapet var ju inte fy skam häller. nu sitter jag nyduchad och lyssnar på låter ovan. får se om jag klarar av att vänta med maten tills mamms kommer hem, tvivlar på det. efter det måste jag ta tag i en himla många sidor i engelska boken ... ingenting man längtat till. talk 2 u later. puss

move

klart jag tänker. varje dag och undrar varför allting går så snett. hur vi tar den långa vägen. ingeting som bara rullar på. hur vi ger upp, och ser på medans alla andra faller isär. längtar efter någon uppryckande som kan lyfta mig ur dvalan. ja jag mår bra. längtar bara efter rörelse.


utmanad av lisa

Nuvarande besatthet? lycka, musik och mina närmaste
Vad har du på dig nu? mjukis
Tar du tupplurar? händer ibland ganska för ofta ...
Vem kramade du sist? stells
Vilka är de finaste orden du vet? "du är vacker"
Vad blir det till middag? något uppvärmt antar jag
Vad var det sista du köpte? busskort
Vad lyssnar du på just nu? bara lars just nu
Favoritväder? sol sol sol
Vad är din bästa egenskap? sånna här frågor är svåra. kanske att jag inte ger upp i första taget
Vart vill du resa just nu? USA skulle inte vara helt fel
Nämn några saker du inte kan vara utan? vänner och familj
Vad skulle du vilja ha i dina händer just nu? någon annans
Om du förvandlades till en känd person av motsatt kön, vem skulle det vara? brad pitt
Om du kunde åka varsomhelst i världen i en timme var skulle du åka? till en lång kritvit strand med blått vatten ..
Vem skulle du vilja fastna i en hiss med? skulle vara helt okej med dom flesta
Favoritlukt? lukten av cigg skapar många minnen
Skriver du dagbok? om detta räknas som dagbok, så ja.

Jag utmanar: Lucy, elinne och mickan

if you´re not the one, then why dose my soul feel glad today ?

 mfl

i never know what the future brings. but i know that you are here whit me now. we´ll make it through and i hope you are the one i share my life with.


lars winnerbäck


ge mig mer. hemma efter en helt sjuk kväll. letar ord men finner inga. försöker i morgon. men fan vad bra jag mår. bara för att han toner fått fylla mig. då spelar det ingen roll. jag älskar det. så fint.

ghaa- taggad!

i dag händer det, snart åker jag. LARS WINNERBÄCK äntligen. åker till sthlm inom snart och jag spricker nästan. kan knappt blogga för jag blir bara irriterad att det inte går att beskriva att hur glad jag är. men det kanske räcker. jag är glad.



?


halkar efter
vet inte vart jag ska
vänder om
försöker hitta rätt
...



tell me why dose it hurts

allting vill rasa samman. hela jag balanserar på en smal tråd som kan gå av i vilket skede som hälst. jag ser allting du har och upptäcker att jag själv står tomhänt. du är inte bra. du bryter ner mig. ändå kommer jag förevigt beskriva dig som världens finaste. jag önskar jag aldrig träffat dig.


stop

jag är helt slut. återkommer när det finns kraft i mig

i´m the better version of you

jag älskar att inte behöva vara någon
så fort jag kommer hem ryker kläderna och sminket
masken
jag älskar att kunna känns mig säker
slippa behöva spela stark när man egentligen inte är det
jag har varit så svag innanför dom här väggarna
jag kan bara bli starkare
jag älskar att slippa spela med
jag behöver inte skratta här om jag inte vill
behöver inte skratta för att andra gör det
jag är bara jag
hur litet och dåligt det låter
jag är jag och jag älskar det


skola

gha. snart är jag äntligen på väg hem. har klickat iväg min bok recension som tog en jävla stund att skriva. börjar känna mig konstig av vaccinationen från i morse...
nu ropar lull. ses

km

älskar den här bilden. på någon sätt. det är vackert. så ocencurerat. så snygg jacka.


kom kom kom

nu är det minare än en vecka tills jag åker till sthlm och lyssnar på lars winnerbäck med joanna , jag lääängtar ...

be mine

nu ska jag vila mitt huvud ett tag. lägger upp kvällen med matte och läsning men det får tas senare. sitter och väntar på mamms som inte vill svara på mobilen ...

tired

jag har pluggat sen 2 och har förtfarande massor kvar.. jag d ö r


you are the smile on my lips right now


tröjan är 9b´s klasströja som jag och några tjejer fixade innan vi slutade. trivs som bäst i den, vet inte varför. igår saknade jag tunis så att det gjort ont...
har hunnit med tandläkarbesök, utvecklingsamtal och att vänta på vaccin i 2,5 timmar idag. det känns bra. nu är jag hemma och ska ta tag i pluggandet som jag hoppade igår. har några sidor kvar i min bok jag läser sen sätter jag igång med historian. det känns på något konstigt sätt lite mysigt att få sitta hemma och plugga resten av dagen. ska ta vara på den känslan. men först ska jag äta någon. later

every step i take


sitter och kollar på tv. försöker plugga men lämnar det till morgondagen. ledighet eftersom det är utvecklingsamt för hela skolan. det gillas ju. ska fixa vaccination to morrow också.
bilden; optimal lycka. innebandy och lisa. det bästa som finns. som någonsin kommer att finnas i mitt liv. du är så fin min vän. så otrolig. du är så inihelvete bra att jag inte vet hur jag ska säga det.


happyface


min dag började inte bra, men på första lektionen dimper detta ner på min bänk. jag dog. MVG på massmedieprovet. inte illa alltså. jag levt på det hela dagen och tänker göra det några dagar framöver. det bedövade hela mig från perstations ångesten.
(tack tack tack för dagen fina människa)

someting new please


dom här converse kopiorna från CM fick rädda mig idag när jag, 10 min innan bussen skulle gå, inser att jag har glömt alla min skor hos papps. sms-bussbiljett och extra nyckel var också rusigt bra idag. både buss kort och mina nycklar befanns sig hos lisen. jag lever

i just dont know what to do

jag är tom. trött och utsliten. bloggar när jag kan igen

RSS 2.0