stellabella kommer !






Sitter nu och lyssnar Piano man - Brandy och den är verkligen veckan låt.

nu minns jag

Jag hade glämt dom där tårarna och skakningrna. Minen som du gör när du försöker hålla inne allting inom dig. Jag hade glömt din lukt och din värme, dina händer under ögonen och ditt försök till skratt.
Nu minns jag, alla våra tårar och våra skakningar. Gångerna du tagit mig i dina armar och viskat i mitt öra att allt kommer bli bra, vi gör det tillsamns.
Jag ville viska det till dig nu.
Men om ingenting blir bra kommer det ändå bli bättre , jag lovar.

från 8 till 12

Nu inser jag hur mycket tid av min ungdom jag har och kommer lägg på innebandyn. Jag gick i morse upp klockan 7, för  match. Det skulle ha varit den här veckans första och välbehövda sovmorgon men det visade inte klockan. Matchen var i mot Dannemora, och det blev vinst med 10-3. Som tur var, annars hade det inte varit värt det ...

körsång



Ja, gott folk, jag har fångat en sjungade Lisa Elander på bild! Här står hon inte bara för körsång utan har tagit sig till mikrofonen! Det är på musiken och jag kommer inte ihåg vilken låt hon prövar på just då, men vi sjunger i alla fall Let it be ( underbar låt ) med hela klassen. Vi sjunger i olika stämmor och håller på, viket försvårar det redan omöljiga uppdraget för mig, att få min röst att låta okej under lektionenera. Men jag klarar mig med Matlida , Sanna och Emma Lundin, som är bäst i klassen på sång, i altstämman och det låter faktist inte så tockigt när jag bara lyssnar utan att sjunga. Vi ska uppträda med låten, ha uppträda låter som att vi ska dansa och mima som man gjorde i 3;an till alla möjliga låtar på hussamlingar, men så oseriösa är inte vi då vi ska stå i Aulan och sjunga på Alla hjärtans dag. För hela skolan, utan textpapper på overheaden och med mikrofoner ... Men jag står, untan, tveckan bakom beslutet eftersom det var jag som föreslog det. Men jag resonerar som följande; Det finns íngen att skämma ut sig för på Tunaberg och skulle det dycka upp någon anser jag att man borde kunna bjuda på sig själv.
Jag tycker att det ska bli kul, men bra sjunger jag absolut inte !

Eftersom musik är det sisa vita blocken på schemat så tog jag med senare, men sällskap av Matilda och Natta mig ner till stan för att senare, utan M och N, möta upp Stella com tog med sig Lucy, Elinne och Kerstin. Det var verkligen läge sen man träffades och det är alltid mysigt att ses. Hoppas på att det blir mer av det!
Brännde lite penagr på shopping ( hamnar i bloggen om jag orkar ) sen hem för träning
Vi ses

det sista idag

Ibland är jag nog dum i huvudet, som nu att jag klockan halv 11 drar i mig kaffe. Ha, jag kommer aldrig kunna sova... Men det är nog meningen för jag ska plugga det sista till provet i morgon, det sista den här veckan. Sen är det helg! Åh jag känner redan nu hur jag ler och allting tungt lättrar från mig, jag lever på helgen. Veckan och skolan är bara ett tidsfördriv. Jag hoppas att jag kan få träffa min Joel, det skulle räcka med bara en sekund. Jag saknar honom...


eftermiddag



Min eftermiddag har, som bilden visa innehållt faffe drickande, läsande av världens bästa bok och svenskaplugg. Jag har faktist funnit det relatift intressant att läsa flera sidor om dom svenska arbeterförfattarna som levde efter andra världskriget ... Okej, vem trodde på det där ? Nej ingen antar jag. Men jag har iaf tagit mig igenom det och har lite koll på hur det ligger till med dom fattiga stakrarna som det ända dom ville var att skriva. Men nu lämnar jag det för en stund.

Nu ska jag snart iväg til någon jag verkligen längtat efter, spinning på krafkällan! Jag är suupper duunder taggad ska ni vata folket! Det bästa som finns är uttmaningar och dethär är en för mig eftersom jag fann det relatift jobbigt förra gången. Men jag anser att det bara borde bli lättare efter en veckans hård träning. Jag hoppas på det!

på tunabergskolans raster



The-drickanande älsklingar underhållde mig idag på lunchen, som annars innebar matsalen och skollunch. Jag nöjde med med morötter idag. Det mättar.
En skön dag med endast tre lektioner varav en svenskalektion med Per Svan, en sjöjdlektion med min mössa och en mattelektion med hela klassen. Slutade runt 1 och fick en timmas sömn när jag kom hem. Dom tidiga eftermiddagarna har fått mig att inse hur längt det kommer kännas när jag i morgon går "full dag", till halv 4. Sen därefter ska jag planera en idrottslektion jag ska hålla på måndag för klass 8B. Kul, ja faktist.

Det finns inte så mycket mer att säga just nu, fingararna känns lite trötta och har inte alls samma fart som dom brukar över tagenterna. Ett varningstecken tolkar jag det som. Jag ska ta mig till sängs och läsa några sidor ur den underbara boken "Om jag kunde drömma" som det i insidan på pärmen står Stella Kumric i. Jag älskar dig.

Jag vill också nämna att jag inte bara har trötthet i kroppen. En längtan och saknad finns i mig som jag inte trodde jag skulle våga känna, eller kunna känna. Saknad som jag inte vet hur jag ska tolka den, om det är efter känslor eller en konkret person. Jag är trött på min ångestataker och sömnlösa nätter bara för att du fick vara du ... Jag lämnar dig nu för någon ootroligt mycket bättre ...

Om jag kunde drömma

Nu har jag fått låna boken vid namns som rubriken av Stella, tacj hjärtat. Jag måste läsa ut den innan söndag ( det är 440 sidor agnes .... ) för då ska jag ju se filmen! Jag har redan börjat lösa och kommer nog hålla på ett tag ikväll. Jag brukar verkligen inte vara den som kan läsa hur mycket som hälst på en kväll, får se hur det blir med den här boken, för är det bra kan jag slucka den ...

det är något vist med elander

Efter min relatift korta skoldag bar det av mot Lisas home, jag verkligen älskar att vara där, för lite smothie drickade och allmänt partande. Trots att hon inledde med att bara svara med ett "mmh" efter varje mening jag sa så bliv det rikigt mysigt tillslut. Vi tog oss ner till stan och dagens inköp kommer sen. Vi rullade runt på stan ett tag sen hem för pluggandet och träning..



Kaffe och plugg ...


det finns dagar


god morgon

Klockan är 07.04 och jag har redan varit ute och sprungit. Inte någon långt pass utan bara sådär en kvart. Det är skönt. En bra start på morgonen efersom man verkligen kommer igång och nu är jag pigg!
Idag har jag lite att göra, först självklart skolan och sen hem och plugga svenska. Kul, nej men man måste gå in med en positiv inställning, det ska bli kul!





Hiss elle diss på dom här byxorna ? ( Gina 299:- )

Nu ska jag gå och lägga mig

Dax att somna in för dagen tror jag. . Jag hör hur Sex And The City börjar nu, men när jag inser att jag ska upp inom 6 timmar är det nog bara att glömma. Joel har redan sagt god natt, sådär gulligt. Jag saknar dig, jag saknar dig....

at home

Hemma från träningen som var rikgtig kul. Sådär kul att jag bara vill ut och springa på direkten trots att jag sitter i sängen med datorn i knät. Men springa är det bästa som finns för mig. Jag gör det när jag mår bra och när jag mår dåligt. Min mamma tror att jag är träningsberoände för det finns ingen värre än mitt humör när jag är sjukt och min kropp inte klara av att träna. Jag hatar det ! Ordet sjuk får mig att tänka på min stakars Joel som fortfarande inte mår så bra, men det blir bättre säger han. Sånt gillar man. Tillbaks till sprigningen. Jag tror att, eftersom jag har en halvtrimmes sovmorgon i morgon och ingen idrott så kanske jag tar en runda på morgonen. Nu att jag skriver det i bloggen betyder att jag måste göra det. Men det ska bli gjort.

Kom på att jag loavde dagen inköp, som inte var mycket alls och under 100 lappen.



Tröja - Gina ( rea ) 49 :-
Hårband - Monki 40 :-

( eftersom jag inte orkar bära runt på en systemkamera just nu och har tabbat bort min USB till min digitalkamera så ger jag er kassa mobil bilder. Men men, )


jag älskar dig lisa

lisa elander säger:

shu bru


agnes gyllensvaan säger:

tja ma


lisa elander säger:

bre me de?


agnes gyllensvaan säger:

ja da. hura måra dua dåa ?


lisa elander säger:

joa, jaga måra braoa, äta lita mycka så magen ära fulla . mena annars

trene dega ?


agnes gyllensvaan säger:

hehe . jag glädjs.

si mami.


lisa elander säger:

muy bien gracias .


agnes gyllensvaan säger:

quieres din jacka ?


lisa elander säger:

haha, do what you want.


agnes gyllensvaan säger:

okey, but it´s better if you decide


lisa elander säger:

oh, you're good at english


en trygghet

Jag älskar verkligen att träffa Stella. Det är som ett avbrått i vardagen, en stund utan stress och utan krav. Det är få personer som får mig att bli så lung som hon får mig. Hon förstår så otroligt bra, så där bra att man inte ens behöver föklara klart innan hon vet vad man vill höra. För hennes svar är alltid sådär rätta och pappande, och sanna. Det är precis en sån vän jag behöver och det är just så hon är. Alla borde ha en sån som Stella, världen skulle må bättre då. För mig är det positivt att hon nästan kan få mig att gråta när som hälst. För dom tårarna är alltid dom som ligger och väntar på att få gråtas och känslor som väntar på att få kännas, men som jag aldrig vågar ta i tu med ensam. En bästa vän.

Hon kan till och få mig att fika på Storken. Jag älskar Waynés, och jag fikar alltid där, men hon får mig att fika på Storken och det blir nog det nya stället för hon och mig. Man blir mer känslosam där. Jag fick smaka på hennes Franska chokladkaka och jag drak latte. Sen pratet bästa vänner imellan. Du hjälper mig. Tack.
Vi satt och myste ett bra tag innan Sofia kom förbi och vi tog oss lite senare ner till stan igen. Sen åkte jag hem, träffade Mickan på bussen, för träning. Snart åkter jag och dagens inköp kommer efter jag kommer hem.
Vi ses




pasta

Har lagat mig själv massor med pasta, det blir min lunch idag. Jag hatar att äta själv, så nu när jag är ensam får jag äta med datorn. Alltid någon till sällskap. Jag borde skynda mig jätte mycket egentligen, jag ska träffa Stella på stan om 20 min men hon vet hur jag blir när jag stressar och det vill hon inte träffa så hon får vänta en liten stund istället.



Blogg datan och min relatift nya väska!

bli frisk tack!

Jag kan inte klaga en halv sekund på min dag hitils, eftersom jag nu ligger hemma i min säng. Slutade halv 12, inställd svenska. Verkligen en skön start pån veckan.  Men jag har ju fortfarande att göra idag .Nu måste jag komma igång med min krönika, men jag är helt tom i huvudet och det ända jag vill göra just nu är att sätta mig på bussen och åka till Joel. Men han är ju som sagt sjuk så jag antar att det inte blir någon med det om jag ska hålla mig trä'ningsklar den här veckan också. Jag är helt enkelt tvungen att börja försöka fixa dendär krönikan...
Jag har ju ial någon roligt att se fram imot och det är ett stadsbesök lite senare på dagen, ska ta en fika med Stella och förhoppningsvis shoppa lite. Har ju trots alt fått new money från mamsen och papsen aldeles igår. Underbart.

Igår var jag väldigt nära på att lägga upp ett jätte arg inlägg menat åt dom två sistmämnda personerna. Men jag lät det stanna bland utkasten. Kanske var bra det, men jag var tvungen att få ut mina känslor efter nån timmes bråk med dom båda. Dety har inte varit mycket bråk alls på sistonde men igår bröt det ut för alla tre parter. Åh, jag hatar när det händer men jag kan inte häller stoppa mig själv från att bara störgråta och skrika. Jag är svag, för svag för allting, för det lilla som händer mig ...Jag ska vara bättre nu. För vem vill vara som mig, ingen nej ingen.

söndag

En uytterst händelselös söndag, ennu en. Det ända som hänt idag är match mot Tobo, vinst, och att Joel har gått och blivit ännu sjukare... Stakarn. Men jag tycker lite synd om mig själv också som inte kan träffa honom utan att riskera att bli sjuk jag med ... Men men. Jag hoppas att han blir bättre snart !

Men till någon roligt. Jag, som inet har sett den, och Julia som vill se den igen ska på söndag kolla på Twiglight! Jag har bara hört att den ska vara hur bra som hälst så jag går verkligen dit med höga förväntningar. Men snygg är han ju, så det finns ju alltid något att titta på !


joel joel joel

Min lördag har varit bra, super bra ...
Först gick Joel upp jätte tidigt bara för att komma till mig. Hur gulligt som hälst ...
Sen var det ju match mot Stenhagen och det gick bra. Vinst med 7 - 3. Underbart, när man fick spela kanske 10 utvisningsminuter. 10 minuter mot oss. Usla dommare ...

Jag har också varit på uttagning för distrikslaget flickor 91, och gud vad ovärt det känndes. Finns inte en chans att
jag kommer med i det laget. Men jag gick ditt trots det och att jag var trött i hela kroppen så det känndes ju bra. Alltid bra med en extra träning.

I morgon åker jag till pappsen, och bor där en vecka. Efter allt som hänt mellan oss känns det så bra att jag kan bo där, jag behöver, som alla andra, min pappa. Nej han kanske inte varit den bästa alla stunder men jag tycker att han är värd en andra chans och jag har inte häller varit den bästa dottern i alla stunder. Jag hoppas bara att allting mellan oss löser sig innan jag blir för stor och flyttar ifrån honom helt ...




MIn dag har också spenderats med denna underbara människa Lisa. Henne fick jag bjuda på middag och det är ju alltid trevligt. Bilden är mycket oseriös och tagen i ett tillstånd där jag blir mycket kärleksfull och dagen efter bara stannar i mitt sinne med små korta minnessekvenser ... Jag tror ni vet vad jag menar ...

god morgon

Jag vet inte vad som fick mig att vaka så tidigt idag, kanske för att jag är så sjukt hungrig eller för att jag väntar på joel. Vem vet?
Nu luktar det pankaka i mitt hus av någon anleding och jag tvivlar på att det är min syster som har ställt sig och stek men med hjälp av utslutningsmetoden är hon det ända alternativet eftersom min mamma är och jobbar. Jag förstår mig inte på min mamma ibalnd, hon jobbar ästan alla dagar i veckan och pluggar till psykolog på sidan av det. Jag är rädd för att hon inte ska klarar av det, inte orka eller hinna med. Skulle hon gå in i vägen vet jag inte vad jag gör ... Jag oroar mig kanske i onödan, men jag kan inte hjälpa det.

Aja, nu ska jag sätta på mig något och stoppa i mig något. Sen är det ju matchen idag också och jag är så taggad!

Vi ses


i morgons syselsätting



<3

Joel kommer förbi för att först bara vara och sen kolla på min match mot Stenhagen. Förretsen kan alla andra också komma och kolla, gamla kulbben mot den nya för min del. ( kl. 15.00 Stenhagens Kultur - och Utbildnings centrum .)

min torsdag

Äntligen hemma!
Har landat här efter skola och träning. Som jag nämde var det ju spinning som stod på schemat och jälkar vad kul det var. Men jobbigt, eller om man ska se det från den positiva sidan så var det väligt givande. Och snygga ben får men ju iallfall! Som sagt var det på Kraftkällarn och jag kan rekomendara hela paketet! Jag har också några tips som kan vara bra att tänka på;

- Vattenflaska och handuk är ett måste.
- Ät innan, ordentligt.
- Klä dig så lätt som möjligt, ni förstår - inga stora tjöjor för det blir otroligt varmt!
- Tänk på att du tränar för din egen del, så ingen annan än du förlorar på om du fuskar...

Nu ska jag kila iväg, vi ses i morgon.


agnes är beeeeeeest

Just nu sitter vi i datasalen och agnes sitter och läser en deckare som hon skrev i sjuan, faktiskt tror jag den är jättebra för hon ser så konsentrerad ut juuu ;o :D jätte tråkig lektion btw vi ska skriva om flottarliv på tekniken men har inte ens börjat det  är ju så jätte svårt ;(

puss /annika k


krafkällan

Yes yes yes! I morgon ska vi, laget, börja träna på Kraftkällan! Det är någon jag verkligen har velat göra länge men inte tyckt att jag har hafty tid. Men tid har men ju om man tar sig den. Iallafall så bilr det, i jag tror det är 10 veckors tid framöver, spinning på torsdagar. Åh jag är så himmla taggad och jag tror att det kommer bil toppen kul. Kan nog säga redan nu att det är någon som man kan rekomendrea, jag har ju faktist gjort det en gång tidigare.


namnsdag efter träningen

Nu verkar min familj ha tittat ner i sina kalendrar och upptänk att dagens namn faktist är agnes! Kul att dom för en gång skulle mins det. Haha.

Jag sitter nu just hemkommen från skolan och tänker på gymnasievalet. Ska försöka fixa det i helgen så man har lite tid att ändra sig om det skulle vara väldigt viktigt. Men jag vet fortfarande inte vart jag ska gå... Tankarna har gått runt . Rosendahl eller Fyris... Uch jag vill inte ens tänka på det just nu. Har för mycket annat i huvudet. Lisa har lovat mig att vi ska kolla på det i morgon, då bestämmer jag mig nog,

Jag är väldigt sugen på ny design just nu, men vet inte rikigt hur jag ska ha det. Men det får jag ta i helgen, helgen som annars kommer bli en underbar Joel helg. Åh, jag längtar ...



Nu ska jag kila in i duchen, så vi ses

21 januari

Jag måste säga att det har varit en bra dag, trots att jag känner mig otroligt stressad för absulot ingenting. Trots att jag är trött och att huvudverken dunkar i huvudet. Trots att jag varje sekund och vid varje andetag bara tänker på en sak; jag saknar dig.

Startade dagen med svenska, som följde med idrott. Inställd slöjd och lunch på stan med Emilia och Moa. Tillbaks för skolan för mattelektion. Och nu är jag hemma för pluggandet väntar, om det inte hade slukat all min tid hade jag trolitsvis befinnt mig någonstans i ett undebart sällskap ...


bästa vän

Jag har skrivit en uppstas på engelskan, Good times and bad times. Jag skrev om hur jag tog med ur jobba perioder i livet och hur jag hanterade svårigheter. Den första person jag tänkte på då var bästa vän, min bästa vän. Som tidigare mamnsges hon som bästa vän i bloggen eftersom det är den bästa beskrivningen på henne.
Tillbaks till min uppstas. Självklart skrev jag om skilsmässan, och hur den hade påverkat mig. Hur jag tog mig genom det? Bästa vän. Jag tror inte hon förstår att hon faktist gjort så mycket som hon gjort för mig. Men bråket mellan oss och tårarna vi delat har fått mig att gå vidare. Ett ljus i min dimma och en ledstjärna i mörkert. Min lycka är total vid din sida.
Du är allt jag någonsin kan önska mig och jag hoppas att jag aldrig ska behöva stå utan dig.
Underbara älskade.

trött

Nu kommer tröttheten och det finns ingen annat än att tack ta i mot och gå och lägga sig. Det är det jag tänker göra nu.

hemma igen

Tisdag avklarad, skönt. Jag räcknar bara dagarna till helg, då jag lever. Jag lever inte i veckorna. Jag hatar att passa tiden, göra läxor och gå upp tidigt. Frihet tack. Jag längtar så otroligt till sommartlovet, det är sjukt. Men sommaren är frihet på hög nivå. Sånt man gillar.

Men nu måste jag springa iväg och plugga, som jag alltid måste göra. träning kl 7 med ulaget. Verkligen kul med dom träningarna genom att man får träffa alla underbara tjejer, mindre kul med träningamängden då dom brukar vara lite oseriöst.

Och så den där känslan, bubblande lyckan inom mig just nu ... Jag saknar varje sekund utan dig .



( inoficiell bild )

godmorgon

Är tvungen att sätta mig vid dator för att skicka över lite filer till skolan. Börjar få ganska brottom nu och endå ska jag slänga in ett inlägg. Idiot bloggare ...

billiga sommardrömmar

  


( allt från H&M )

mitt i alllt pluggande

Mitt i allt pluggande loggade Joel in på msn och hela jag blev varm.

från min mjuka sida






 

Det ger ju rysningar ...

sånt jag gillar

Medans jag pluggar taggar jag med musik till träningen. Min syster börjar bil lite irriterad nu när jag spleat dethär kanke tio gånger om



bara lite snabbt

Det snöar utanför fönstret och jag var helt iskall när jag kom inanför dörren för ett tag sen. Sprang förbi stan och kollade in en väska från Lindex, men jag tvekar. Det är inte alltid jag gör det.
Jag är trött i hela kroppen och när jag tänker på att det bara är måndag och jag har 8 träningspass framför mig innan det bilr helg gör mig bara ännu tröttare. Låter ju som en toppen vecka ...
Jag ska försöka blogg mer seriöst nu, när skolan och allting kommer igång. Men jag blir så ord tom. Finns ingen att skirva, inga ord att fästat på papper. När jag var liten var att skriva det bästa jag viste och jag var helt säker på att jag skulle bli journalist när jag blev äldre. I nul ägen tvekar jag på om jag ens vill gå den inriktningen på gymnasiet. Hur man förändras.

Nu ska jag göra lite te, någon gott att äta och börja plugga. Min hjärna försöker jobba på en krönika men självklart står det still. Vad ska man skriva om?

Vi ses


söndag

Bloggar i morgon . Det finns inga ord i mig idag, trots átt jag sitter vid min sprillans nya datis ...


bloggar från kalles dator hos noréns med stella och joel brevid

Stella har full koll på vad jag gör, den andra ( joel) varkar vara inne i tvspelat han spelar mot niklas. Stella nämer orden nörd,kan nog hålla med. Kalle kommer ut ur duschen, ser ut att bli en vanlig storvretakväll. Men sånt gillar vi.
Vi ska göra en blogg åt stella, (stellalunas.blogg.se). Har alltså förvandlat en av min bästa vänner till en blogg nörd som jag. Kul att vi kan nörda oss tillsammas.

Joel håller nästan på att vinna så niklas ser lite ledsen ut. Det bilr den sista i bloggen just nu. får så hur kvällen blir.


tillsammans igen?

Det handlar ju om Lohan och hennes Sam. Kan dom vara påväg tillbaka till varandra?


jag är tråkigt

Vad ska man nu blogga om när skolan tar upp hela mina dagar? Nej det finns ingen, så jag är ledsen att jag är tråkigt. Men intenett är fortfarande brett och jag tänke kolla in det . För plugga orkar jag inte ...


-

Nu har jag haft teknik och har i mer än en timme skrivit om vattensystemt i Uppsala. Dö dö dö - tråkigt. Vill bara komma hem just nu, har haft ont i huvudet och inte kunnat koncenterat mig för 5 öre. Jag är trött och otrevlig just nu. Inget som någon vill umgås med. Nu , eller 20 i börjar min sista lektionen för dagen. Spanska med Lisa Svensson Skog. Dö dö dööö - där med. Vilket humör man är på, känner hur allt det negativa tar över. Vi ses .

finns ingen rubrik

Oj, måste bättre mig med bloggandet!
Ska ta en sanbbis av min senaste dagar. Behöver bara säga Stan med underbart folk!
Jag har alltså, efter jag natuligtsvis gått i skolan, spenderat min tid på stan med en antal av dom som ingår i (haha, vet ial en som skrattar) min bekantskaps krets. Trevligt måste jag säga.
Det bild inte mycket längre idag, har inte tid.

Till den som komenterat anonymt på ett tidigare inlägg om jag och killen på bilden är tillsammans och jag kan svara att vi inte är det .Han är bara en vän jag hoppas kan få behålla .

idag har vi varit vanliga människor

Första måndagen iskolan för 2009. Måndagarna på Tunis är helt okej, ur tidsperspeltiv. Slutar 20 över ett. I lektionsväg är den också helt okej, bortsätt från spanskan.
Känner att man är tillbaks nu, tillbaks till vardagen då allt är uppdelat i rutor och dagarna kräver planering. Träningar matcher och nu måste man hålla reda på vilken dag det är. Det är bara att komma in i möstert igen, oh det jobbigaste är mornarna. Men nu är man en vanlig människa igen. Ingen sjusovanade tonåring utan en tanke på tid och planering. Jag längtar tills nästa lov.
För att glömma skolan ett tag tog jag med mig Emilia ner till stan för att kolla in Tshirt Store där jag ska köpa en tröja, men beslutsångesten stoppade mig. Behöver hjälp



Gillar den här, men jag vet ite . Vad tycker du?

bloggar en dag för sent

Skulle bloggat igår om igår, men det blev inte av.
Min söndag började med väckarklocka. Detlåter inte bra alls, men som tur var var det bara match som stod på shemat. Åkte iväg till Allianshallen vid 12 och spelade mot Årsta IBK. Seger, men 3-6 och faktist ne helt okej match för alla. Efter det blev det stressigt genom att jag skulle iväg till Strovreta där man träffade Kalle, Stella, Joel, Max, Niklas, Gustav, Sara och Sara. Det var super mysigt! Och Stella jag hatar att vi inte ses lika ofta längre och det måste det bli ändring på snart !
Det var, eller blev en såndär vintermys söndag med bara folk man tycker om och sånt är alltid uppskattat !



<3

to day

Dagen börjar med att Lisas väl igenkända sms singal fyllde rummet, ånger 3. Nu var det Calle BK som stod för minst ett sms och när det även började vibrera i mobil min vaknade jag upp bredvid en sovande Lisa. Nu var klockan bara runt halv1 0 och detta var inte tiden för oss att vakna med tanke på att klockan hunnit närma sig 3 innan vi sommande tidiagre. Två tötta kroppar och törstigt halsar tog sig till slut, efter sådärkanske 2 timmar, upp och in till köket där en frukost fickavnjutas tillsammans med en part-glad mamma. Tiden rann på och fylldes ofta menstuder utav bara smsade från båda sidor. Vi laga luch, våran speciel med marinrad kyckling, och sedan tog vi oss till Stenhagen. Lisa till Moa och jag hem till mig. Jag själv, somande direkt och tror tilloch med att jag haf haft feber under eftermiddagen. Det var anledingen til att min lördag varit sofftliggande med flera flitar. Som alltid på vintern lyckas jag dra på mig något sånt här. Men det är okej.

Läs Lisa blogg - www.lisaelander.blogg.se





vem föröker jag lura ...

segerfest med Uppland

Smguldet skulle ju firas och killarna tog med sig silverglädje. Båda upplanslagen framgångar firades i svartbäcken med sterio och fyllda glas. En mycket lyckad kväll som slutade runtvandranes i svartbäcken med Lisa och annat trevligt sällskap ( Kalle Norén stod för en del av det ). I hålga strumpbysor och på vingliga ben.
För att visa att vi självklart inte bara är rikigt bra innebandy spelare gjorde vi en liten tävling,bland annat vem har störst hål och vem slicka bäst?



Kalle Lundvall



Joel Norman som nästan den bästa slickarn och den bästa " Vem sväljer snabbast" . Haha .

Lyckad kväll, och tack!


 
Johan, Moa Manfred

lillasyster flyttar in hos Lohan

Nu verkar det vara över. Rykterna om Sam och Lindsays uppbrott verkar vara sanna. Nu låter det som att Lindsay ska flytta ihop med lillasyster Ali i Lindsays hus. Hööm ..



Snygg mössa förrensten !

Jovist Alban

Det är mycket mig att gilla dehär outfitten. Skulle lätt kunna ha den själv, om jag hade pengara villsäga. Iallafall, älskar den Jessica !


Ska vi ses snart?

Plingade till i mobilen, som det gjort hela kvällen, och nu var det Kalle Norén min vän! Det var länge sen vi sågs nu så det börjar verkligen bli dags att träffas ...



( en bild från i sommars )

första skoldagen

Tillbaks till skolan var det, tillbaks till pluggandet. Åh jag blir bara trött utav att tänka på det men jag antar att det bara är att stå ut. Nationella i matte, svenska och engelska är som vanligt inbokade men iår också i NO. Jag blev lite förvånad men det är ju bara på prov och jag har ju tots allt MVG i två av NO-ämnena så det hoppas jag inte blir så svårt. Tur att man slippar spanska iaf, där skulle det inte bli någon ba resultat för min del ...
NU har jag parkerat mig farmför datorna i min Åre-tröja ( varje gång jag har på mig den längtar jag extre mycket till åre-resan med pappa på sportlovet! ) och jag kommer nog bli sittandes här ett tag. Jag vill bara ha min egna bärbara dator som mamma lovat mig i 16:års present nu! Denna dator som jag sitter och bloggar från nu är inte mcyket att ha, den är så otroligt seg att jag inte vet vad jag ska ta vägen .

Vill skriva en hälsning till min vän Lisa som ligger i feber, krya på dig gumman så att du kan vara nörvarande på den stora segerfest som ska hållas i morgon och så att du är frisk på din egen stora 16:årsdag i morgon!



- du betyder otroligt mycket för mig vännen

världen snyggaste?

Jag kommer aldrig sluta älska Zac Erfon. Han är så otroligt snygg att det inte finns på denna jord ...



Nu ska han vara med i nästa Piratses Of The Caribbiean-film och det gör den ju värd att se. Eller hur ?

Innebandymagazimet

Detär inte bara UNT som skrivit om oss, nej va står med i innebandymagazinet. Läs det här .

Lindsay däirmot

Ser pigg ut. Vad ska man tro? Källor som TMZ och Access har medelat att dom gjort slut men Lindsay säger motsatsen, trots deras offentliga gräll och vetenskapen om att Lohan flyttat ifrån Sam under deras nyårssemester i Maima. Ett pat eller ej ? Det har blir någon att följa upp ... och det kommer bloggen göra


Slut?

Nu verkar det vara slut, som förvarnat, mellan Sam och Lindsay. Sam har fångat på bild promenarande själv i Beverly Hills. Sam såg inte pigg ut men svarta ringa under ögnonen och visade sig vara mycket lättirriterad ..


jag önskar mig ...



dom här underbara hörlurarna fårn Wesc i födelsedagspresent. Jag vet att det är en stund kvar men önskalistan kanman ju börja på redan nu!

äppel vanilj

Min syster kom just hem med en rykande het äppel vaniljpaj från donken! Min favorit!
Det är helt klart super bra att ha en syster om jobbar där.
Så nu kollar jag på Grammisgalan och smaksar i mig pajen. Tycker inte att galan är så mycket att hänga i julgranen iår så ska nog sluta titta nu. Ska blogga lite istället.
skriver något alldeles snart!

storstads tjej?

Jag älskar shopping! Det är helt sjukt hur man kan tycka om det så mycket. Kan bränna hur mycket pengar som helst på en gång. Jag skulle vilja bo i Sthlm, London eller Paris, Uppsala känns så litet ...
Har köpt mig en väska idag, brun frå Holmlunds. Har ingen bild men det kommer.
Nu har GinaTricot kommit in med tröjor och chinos i urtvättade pastell färger och jag tror nog att jag ska köpa mig lite därifrån på fredag! Och så vill jag ha Cheap Mondays rödbleckta stuprörsjenas ... Och en stor pälsväst ..

hos mamma

Nu är jag hos mamma igen och har tagit en skön sovmorgon. I morgon börjar skolan, och jag bild bara trött utav att tänka på det. Känner knappt att det är kul att träffa alla igen, nej jag skulle vilja ha lov i tre veckor till..
Nu ska jag snart åka ner till stan och träffa Lisa. Men innan det får ni lite SM bilder!



Lite bilder på killarna



Och på hela gänget efter båda finalerna



Nu ska jag kila iväg, och när jag kommer hem igen blir det no lite kändisskvaller och kanske till och med Dagens Inköp !

vi tog ju guldet

Taggar inför semi mot Skåne. Ett mycket bra lag, men som Krister Jones pointerade efter matchen " Skåne var ett bra lag med dom mötte ett ännu bättre "



Tagga inför finalen mot Gästrikland ...

 

SM GULD FÖR FAN !


svensk modeprinssesa

Jag säger som Lucy komenterade i mitt inlägg om Paris Hiltons klädstil. Tar stylisten ledigt en dag blir det inte snyggt. Det känns som att det är ganska vanligt kring amerikanska kändisar. Min fråga är då hur dom inte lyckas, hur dom misslyckas så hårt när dom har alla pengar i världen att klä sig i? Och hur lyckas vi svenskar? Jo, jag måste säga att jag har flera favoriter bland dom svenska kändisarna när det gäller stil och kläder. Och först på listan kommer självklart Elin Kling . Den tjejen ser alltid fantastisk ut var hon en fångas på bild.




Bara några gobitar ur hennes garderob. Läs hennes blogg, ( här ) den är verkligen läsvärd!

tävla på kanal5.se

Nu har Kanal5.se och Elin Kling en grymt bra tävling. Du kan vinna Designväskor till ett värde av 100 000 kr. Det är hur enkelt som helst och du hittar allt du behöver veta om tävlingen här .

Själv skulle jag aldrig tacka nej till en Mullberry Bayswater ! Det måste vara den snyggaste väska som någonsin gjorts och den är absolut tidlös.


god morgon

Känslan av SM GULD håller i sig, känns fortfarande lika underbart.
Det var otroligt skönt att få somna och vakna i sin egen säng, inte för att det var något att fel på Scandics sängar men ja borta bra men hemma bäst. Fast jag kan säga att jag saknar frukosten, för den var verkligen jätte god.
Idag blir det nog en att ta sig iväg till stan för att köpa ny toolbag och ett par nya skor. Skulle verkligen behövas.
Innan jag springer iväg och fixar min frukost så ska jag lägga upp lite bilder från helgen. Dom är från matchen möt Södermaland i gruppen. Matchen vann vi med 2-1 det gjorde att vi fick se deras tränare krypa , iförd bara rosa kalsonger , runt en pelare på hotellet. Alltid något ...

Amansa Armstrand har fått med sig en extra medium tröja, jag hade small. Är det någon mediumare som har fått med dig en small hem ?

 


god natt !

Nej, god natt allesammans. Det har varit en lååång helg och det är nog dags att få igen lite sömn. Match i morgon, träningsmtach mot Sala i Sala. Kul, ja.
Vi hörs i morgon !



Det här gänget träffar man ingen efter flera veckor sen sist. Alltid lika kul, och jag säger bara att jag älskar Hagunda dam!

Vinnar bilder!





Bilderna är från bloggen Ut i Kvarten och där kan du läsa det mesta kring vårt Sm och Upplands första glud!

det är snyggt !

Någon som veeerkligen lyckas med stilen är Rihanna. Hon började som en såndär gullig sommar flicka, vilket säker skivbolagen gillade, och gick till kaxig mörk chic brud som alltid tar stilpoäng med sina underbara outfits. Jag tycker verkligen att hon hittat balansen mellan sexigt och slampit!





Det här ä ju bara så snyggt och passarbra när man ska ut och shoppas i Paris med pojkvännen Chris Brown!

är passionen över Lohan ?

När det kom ut att Lindsay Lohan var homosexeull blev nog dom flesta förvånade. Visa trodde att det var någon som hon testade för att komma ifån sitt galma liv med mycket trassel, andra att hon och flickvännen Sam var ett mycket seriöst par som skulle hålla livet ut. Själv trodde jag verkligen det första alternativet. Sam har ju varit en mycket bra vän som "räddat" Lindsay ur sittt trublenta liv och Lindsay kanske blandade ihop bra vänskap och kärlek?

Men nu ser det ut att gå utför i deras förhållande." Lindsay saknar en manlig kropp " säger hennes vänner och det kan säker vara sant då hon flörtar öppet och vilt med gamla ex på nattklubbar. Lohan och Sam ses inte lika ofta tillsammans som innan och Lohan väljer att spendera sin tid med sina vänner istället. Det hände inte innan. Det säg att Sam har ett extremt kontrollbehov och det får bara Lindsay att känna sig mer osöker om hon är i rätt förhållande. Men till och med jag förstår att det kan vara svårt att lämna någon som räddat ens liv.











Här ser vi stjärnan själv, utan Sam. Hon ser inte det minsta ledsen ut över att inte ha Sam i närheten ...







Ute och shoppar, utan Sam.





Än en gång utan Sam. Tycker att hon till och med ser stressad och lite förtvivlad ut ...



poker face



Jag skulle kunna sitta och skriva hela natten om hur glad jag är just nu. Sitter i min Svenska mästare 2009 tröja och lyssnar på låten här ovan Poker face - Lady Gaga. Det är nog sm-låten iår och den är glädje!

Fast jag har fortfarande inte hört någon av min Upplands tjocktröja och den vill jag gäärna ha tillbaka ..


det går bra nu

Våran lagledare, Anna Danielsson , i Distriktslaget visade mig en sida där man kan hitta en otrolig massa olika artisters egendesigande tröjor. Själv fastnade jag såklart för Petter - Det går bra nu tröjan ! Och den tänker jag köpa!
Vi sa också att vi verkligen borde inföskaffa oss sådana om vi vann sm. Och ja det gjorde vi ju!



Det går ju trots allt bra nu ...
(tröjan kommer från Drella)

VI ÄLSKAR UPPLAND JAVIST!

Jag har så sjukt mycket att berätta just nu, så mycket att jag inte vet vart jag ska börja eller ta vägen. Kan börja med att rätta mig själv genom att säga att jag har varit i LINKÖPING inte Lidköping som jag skrev i rubriken sist. Sen kan jag ta nästa grej;  VI VANN SM GLUD ! Ja, tro det eller ej men för först gånger i historien har Upplands tjejer f15 gått till final och dessutom vunnit den. Vi är allstå historia! Härligt Uppland !

I finalen mötte vi Gästrikland, vilet var ett mycket bra lag med spelare från lag som är bland dom bästa i Sverige. Resultatet blev 2-1, till oss, och det är det ända resultat som jag kommer skriva om eftersom det var det ända viktiga. Det gick bra för killarna med, men dom fick nöja sig med ett sliver efter förlust mot Stockholm Innebandyflrbund. Mycket bra jobbat killar och en otroligt bra genomförd match.

Som sagt, det finns så mycket att skriva om från helgen, bilder och videos som ska upp på bloggen. Men det kommer sen när det är uppladat från allas kameror.

Ska säga att det har varit en otrolig helg som verkilgen kommer vara ett minne som sitter kvar. Nu blir det nog nån nöjesnyhet, en duch och sen kanske, bara kanske jag skriver någon mer om helgen!




Men innan jag slutar, kan jag ladda upp en av våra upplandnings videos. Det är underbart att ha en Upplandtröja på sig kan jag säga ...

Ditriktslags sm i Lidköping

Nu sloknar bloggen för några dagar, eller bara till den 5 då jag återigen är i Uppsala. Nu, eller i morgon kl 12 åker vi i Distriktslagen pojkar 15 och flickor 15 till Lidköping för, ja som sagt , sm spel. Det kommer nog bli super kul, oc jag är rå taggad! Nu far jag till Lisa Elander min vän och stannar för natten, kanske släger in ett inläg från hennes Del som står i hallen. Vi ses när jag kommer hem, och jag hoppas att planerna håller i sig Stella?
Finns på mobilen hela helgen så ring bara !

Ni kanske hade missat, men inte jag, vilka som blev 2008 Hetaste Par?


I
nte alls svåt gissat att snyggingen Zac Erfon och sötnosen Vanessa Hudgens skulle ta den titeln. Och enligt mig stämmer det! Och avundsjuk är man minsan ...

nyårslöften

I år gör jag ett förök med nyårlöften, vilket jag nog inte gjort så seriöst innan.
Det blir löften som att
sluta äta godis
träna mer
äta mer hälsosam kost
höja betygen till hälften MVG hälften VG

Sen har jag löften som jag lovat mig själv utab någon annans vetensak om det. Löften som jag onte skriver ut i bloggen men som är lika vikigt att uppfylla. Som ni kanske förstår är det väldigt personliga.


från flipp till flopp

Paris i all äre och vanligtvis brukar jag gilla henne kläder men nu var det en miss. Hon sågs i Aspen iklädd någon jag tycker ser ut som en djungel. Bättre kan du miss Hilton!





Det var inte bara Paris som misade denhär gången. Även hennes vän Brittnay Flickinger klädstil var en flopp.




Victoria Beckham

Viseligen är bilderna nån månad galma men ak så snyggt hon klär sig. Denhär gången sågs hon på LAX flygplats i LA iklädd en supersnygg beig trenchcoat. Hon matchar den snyggt med en Hermés-väska och brun hat. Sånt gillar vi verkligen!



2008

Nu har vi lagt året 2008 bakom oss. Jag själv gör det med blandade känslor, många upplevelser och med mer erfarenhet än tidigare. 2008 har varit ett omtumlande år som fått mig att pendla från deprission och ångets till glädje och kärlek.

I våras fick jag uppleva den otroligt underbara kärleken igen. Den fick mig att flyga, sväva bland moln men också att falla otroligt djupt och landa på hårt mark. Den fick mig att känna mig behövd, vilket jag längre sen tigigare gjort. Jag trodde inte att man kunde känna på det sättet, fjärlarna i magen och kitlander i handerna varje gång man rörde vid varandra. Den varade inte länge och när den väl tog slut tog den mig till botten. Även nu, åtta månader efter, kan jag tänka tillbaks på den månaden, minnas och till och med gråta. Det betydde så otroligt mycket för mig. Jag var lyckigt och jag såg ljust på allt tack vara en person. Det var du och det  är det ända jag vill att du ska veta. Jag saknar det otroligt.

Jag har gått två treminer till på Tunabergskolan i Svartbäcken. Början 9;an och faktist högt mina tidigare betyg. Det genom att jag har höjt kraven på mig själv och tar det hårade om jag misslyckas. Går i en underbar klass och efter nästa termin kommer vi delas upp och ut på olika skolor. Det ser jag inte alls fram imot..

Innebandyn har betytt otroligt mycket för mig genom året. Har bytt förening till Hagunda och hade turen att få komma upp i A laget. Trivs otroligt bra och har utvecklas otroligt. Det är svårt för mig att kunna förklara vad innebandy är för mig, det är mitt sätt att koppla av, släppa allt annan som problem och stress. Jag älskar alla tjejer som jag splar med och vill tacka er för att i är så otroligt underbara.

Min familj ser ut som den gjort dom senaste 4 åren, mamma och pappa är skilda och pappa har en ny familj. trots att jag left såhär länge nu kan kan jag fortfarande gråta mig till sömns. "Skilsmässobarn har en vilja att lyckas, är starkare" har jag fått höra av en psykolog och jag tror inte på det för jag har aldrig någonsin känt mig så svag som jag gjort under denhär perioden. Jag har svårt att ställa om, anpassa mig om jag inte har valt det själv. Jag kan få panikångens för ingenting och börja gråta på en minut utan anleding. Men jag klara det, jag måste.

Jag har en person att tacka, det är min mamma. Trots att vi kan bråka i timmar betyder hon otroligt mycket för mig. Hon har hjälpt mig genom allt jag gått igenom det här året och för mig är det otroligt skönt att ha någon som står mig så nära. Hon är den som, även om hon har svårt, vill förstå mig. Jag älskar henne otroligt och tack så mycket för allt du gör för mig.

Nu hoppas jag på 2009, hoppas på att det blir bättre ..

RSS 2.0