.

FIASKO !!!

.

du kommer aldrig försvinna
du kommer aldrig gå
det spelar ingen roll
du kommer aldrig förvinna
för mig


GÅ OCH SOV

Hela min kropp skriker efter sömn nu, bäst att lyssna på det. Får sköta resten av packningen till Falun resan i morgon, ska spela sm-slutspel med U-laget! Önska oss lycka till, vi måste ha guldet.


.

Har aldrig varit såhär trött .. eller åtmindstånde inte märkt av det. Hela min eftermiddag har bara runnit iväg fylld med tupplurar. Inte bra allt .. Jävls skit kropp som ska vara så jävla sönder tränad just nu. Jag behöver det verkligen inte just ...


.


fri-lufts-dag

Har spenderat min dag i Sunnerstagropen. Meningen var plukaåkning mellan 9 - 13-00, för min del blev det korvgrillning 9- 11.30 sen bussen hem. Men det var mysigt, jag julia rebecca moa emilia och markus tillsammans med några lärare från skolan runt en brasa. En frilufsdag med Tunaberg.

veckans vill ha


cheap monday 400:-


ÅRE







den 16;onde födelsdagen

Födelsdag med tradiotinellt firande med familj på morgonen. Super mysigt. Jag älskar min mamma och min syster. Jag älskar dom.

Åkte till skolan och mäskte redan på bussen att något var på gång då dom flästa stenhagarna i klassen tagit en tidigare buss. Kommer in på skolgården och möts av Matilda som står och skrattar och peckar på dörren in till skolan. Upptäcker då att det där sitter en bild på mig men texten "Grattis Agnea Gyllensvaan 9B! ". Överraskad kan man säga att jag blev, verkligen. När jag kommer in i skolan inser jag att det inte är den ända bild, utan hela skolan är i princip full med fula bilder på mig när jag allt från går i sjuan, festar och åker skidor på. Självklart var det Emilia, Julia, Moa, Malin och Rebeccas idé. Haha, jag älskar er tjejer och tack för att ni gjortde min födelsedag super !


.

när jag har tid ska jag göra om hela bloggen, dags nu

ångest

Måndag igen, tillbaks till skolan och vardagen. Jag vet inte, men ibland hatar jag allting i mitt liv. Inte allt allt allt såklart,men att det är samma gamla visa hela tiden. Dag ut och dag in. Jag får nästan ångest.
Spanskaprov i morgon och jag har försökt att plugga hur länge som hälst nu trots att min hjärna knappt vill lära sig mer spanska nu. Jag är trött.

Vad är egentligen det viktiga, mitt eget välmåände eller skolan? Jag hittar ingen balans så att det väger lika på båda punkterna. Tänker jag inte på mig själv utan bara konsentrerar mig på skolan kommer jag få lite bättre betyg kanske men, hur länge orkar man det? Höstterminen klarade jag, men nu suktar jag efter sommalov. Jag kanske jaga upp mig, orora mig i onödan. Det är väl okej att misslyckas på någon prov någon gång, för vem är perfekt? Självklart vill man vara bra i allt, sport skolan och socialt. Men hur mycket krävs för att räcka till egentligen? Jag bara undrar.

Jag kanske ser säker ut, men inom mig finns det inte en känsla av självförtroände. Man måste tro på sig själv för att lyckas. Det är sant men för mig finns det inte så mycket att tro på, jag har aldrig riktigt fårr känna känslan av vara absolut säker på att lyckas. Jag tvivlar, så fort det är något. Inte konstigt att jag inte kommer någonstans.

innebandy

Nu när man har kommit hem var det dags för match, som vanligt. D3, eller nått, tror jag att det är idag, med u-laget. Det är alltid skönt att komma igång såhär efter lov, men det har en tendens att bli lite mycket ibland ..
Men man ska inte deppa då man har en plats i just nu Div2 central´s bästa lag! Seriesegern säkrades förra helgen med vinst mot Storvteta, underbart.
Nu ska jag iväg, puss


jag säger bara åre




Har varit i Åre hela lovet, men underbara Lisa i samma stuga. Killarna på bilderna var med, plus Mickan och Rebecaa. Jag skulle kunna sitta i och skriva hur mycket som helst om veckan, men mina händer vill inte ha träningsverk
 just nu. Gör det sen, och då kommer det ännu mer bilder.

fredag den 13;onde

Vist är fredag den 13 otursdagen, men det sket vi i och firade mickan ändå. Värt, kul, skönt, stört, spårat och spya. Ja, det blev en lyckad kväll.




Fixa och föra oss hos Millan

Bilder från själva festen har jag vara få suddiga, men uppdaterar när dom kommit ut på fejjan. Men jag har en på mig och matilda, haha den bjuder jag verklgen på!



tillbaka

Nu är jag tillbaka till bloggen efter några dagars avbrot. Avbrot från allt.
Nu är det sportlov, datorn och Lisa följer med mig till Åre och jag får se hur bloggande bild under den veckan. Kommer til sjukt kul, sjukt skönt att åka bort och komma ifrån Uppsala för en veckan. Jesus vad det behövs just nu.
Lucy sitter just nu på ett plan till Egypten. Skoja inte om att jag är avis på bruttan, men men ...

i hate this part

it´s cold outside but between us it´s worse

.

och så var jag död.
helt död
jag trodde du var den som skulle hjälpa mig att gå, inte den som fällde krokben på mig

:)

Mycket dålig uppdataring. Men min vecka har varit späckad! Uch, det är bästan så att jag glömmer att andas. Men nu har det ial varit helg, tack för det. Min helg har varit underbart lung med mys med Stella. Det gillar vi.
som tur ser nästa veckan lugn ut, inte mycket alls i skolan och det är bra då man kan koncetrera sig på träningn fullt ut.
Som tur är är det ju bara en vecka kvar till Åre och det är så otroligt skönt ..


saknar


snart freedag!



Ni kanska förstår varför jag vill ha helg just nu ...

snuttis







( som svar till anomyna komentaren: Jovist kanske det enligt min blogg framstår som att jag umgås mer med dom mända personerna men vi är fortfanade lika tajta. Det finns ingenting som skiljer bästa vänner åt. )

nationellla

Tisdag och nationella prov, Svenska A. Jag mår illa. 80 minuters skrivtid, 15 sidor långt häfte och 22 frågor. Nu vet ni vad som väntar er 8;or. Men det gick trots allt helt okej, då jag faktist til och med han göra klart den sista frågan i siste minuten. På torsdag är det dags för uppsatsskrivande, tema Nattl Liv. Vad tusan kan väntas av en då, det återstår att se.

Trots denna början på dagen så tog den igen sig och slutade bra. På lunchen drak jag en drick Yalla och fick smaka semla som Lisa fick med sig hem från hennes uppsakatade jobb på Fågelsången. Mums och tack gumman för vändingen på dagen.



Sen var det några få lektioner kvar på dagen som avslutades med en och en halv timmar idrott med fotboll! Det var kul, trost att tekniken inte vill ge med sig på alls. Men jag inser nu att jag saknar fotbollen. Den börjar snart, men jag tvivlar strakt på om jag kommer hinna med den utanför innebandyn där jag tränar alla dagar i veckan. Vi får se hur det blir, men jag kommer satsa på fotbollen i sommar då innebandyn tar ett uppehåll.

Som avslutingen av dagen möte jag upp, som planerat Stella på stan. Som en liten överraskningn och ett plus för dagen befanns sig även Joel på standesgator och vi möte upp både han och Max. Trevligt. Det blev en fika på storken med massor utav Stellas pladrande ( det är uppskatat hjärtat ) och sen lite shoppning för Joels del.
Hem och träning.
Träning och hem. Där är jag nu, sitter och försöker plugga. Önska mig lycka till.

080202

Jag har inte kommit så lång i mitt pluggande eftersom mina tankar är så långt borta just nu. Jag kan inte koncetrera mig för fem öre och jag vet exakt varför. Exakt. Så har det varit hela dagen och jag har pendlat mellan svaga panik känslor och lycko rus. Jag skulle ha aldrig börjat tänka, börjat tolka dina handlingar för jag har en tendens att tokla dom fel. Egentligen är jag rädd, utan att jag vågar vara det. Jag försöker intala mig att det abslout inte finns något som skrämmer, inget i dig som får mig att tvivla men något i mig vill inte ens lyssna på dom tankarna. Jag vill träffa dig för jag saknar dig otroligt. Men samtidigt tvivlar jag starkt på om du saknar mig.

080202



sommardrömmar


kort

Rebecca och Stella tittade förbi igår för att ge mig en, och jag dom, tjejkväll men film och sånt. Vi såg en film med B S, minns inte rikigt vad hen hette, och gud vad man fick minnen till låtarna. Haha, det var kul.
Tack tjejer.

RSS 2.0