vilken känsla

Veckan har varit jobbig tycker jag, en hel del lgg. Matte och bilprov. So redovising, Men det har gårr bra och nu har jag två hela dagar från skolan.Ska försöka hinna med att blrja med mitt Idrottsarbete och planerna veckan lite. Har nämligen Sm i helgen! I morgon åker jag till Sanviken med Ulaget och spalr två matcher, vänder hem, om det inte blir en hotell natt där med Lisa, Emma, Rebecca och Linnea. Återvänder på sondagen igen för utligare två matcher.Kul, men det känns lite små skakit när vi knappt fått i hop ett lag. Men det ordnar sig!

Nu sitter jag och kollar på Pirates of the Caribbean - Svrta Pärlan. En mycket bra film som man har sett ett antal gånger tidigare.


En bild från mitt och Lisas pluggade i veckan. Som alid innehåller det smoothie! Älska där.


klänning

Sprang förbi stan idag, provade klänningen som jag trodde skulle vara super snygg. Men den var , något jag är van vid, för stor. Blev besviken å jag försökte leta upp en ny. Kilade över till Gina och hittade en klänning. Vet inte rikigt vad om jag vill ha den efersom jag egentligen inte är vad jag letet efter.


Ska isånnafall läga upp den lite, så det slutar precis under rumpan.


Gillar ryggen! Vad tycker ni?

datasal

Lisa sitter nu vid min sida, och ska starta upp mitt arbete om Skroke. Har just haft min redovsining.. Och det gick ju som det gick.
Nu har jag bara två lektionen och ett prov kvar. Käns skönt med helg!


En jätte gammal bild på mig och min vän Rebecca. Jag älskar henne!


www.monkigirl.se

Nu har Monki fått in en massa nytt och bland det tittade jag två klänningar som jag verkligen skulle vilja ha på Juldansen ( om jag nu ska vara närvarande, om jag ska det vet jag exekt vem jag ska dansa med!)

Jag tror att jag är mest sugen på spetsklänningen faktist. Men ska springa förbi stan i morgon och testa dom båda.
Fastnade också för en supersöt mjukisdräkt!

Jag får se vad det blir! Nu måste jag förstätta estudiar !

klart

Nu har jag skrivit ut mitt arbete och mitt fördrag om Homosexuell adoption. Så då slipper ni höra mer om det. Ett tvåsidig relativt enkel föredrag ska jag hålla men jag blir alltid så otroligt nervös att jag alltid tappar bort mig och stammar. Förstår inte vad det är, jag menar vad har man att skämmas för i klassen? Nej, inte mycket alls, plus att vi nu är halv klass vilken för det ännu mindre nervöst. Ska läsa igenom det lite nu, så jag i alla fall känner mig lite säker. Sen blir det lite till musik plugg och jag känner att det behövs kaffe om min trötta hjärna, som också värker en aning, ska orka med i två timmae till. Som tur är har jag ca en och en halv timme i morgon som jag kan förstätta plugga på innan det är dags.

Från plugg, till något annat.
Jag vill inte nämna namn, det kanaske inte uppskattas men jag tänker på en vis person varje gång jag ser rosen som ligger i mitt fönster. Jag saknar den, mycket.


Bilden är från dagen, tagen på min skolan Tunaberg. Man kanske inte ser, men min stjärna står mitt i bilden. Det är Malin och jag är gald för att hon finns

till ettan blir det ändring

På onsdag ska jag åka och besöka den/dom gymnasieskolor jag har tänkt gå på. Och det är svårt. För läget skull är Fryis skolan bra, och jag har hört att den är seriös. Annars är Rosendahl någon jag har tänkt mig, eller Celsius. Okej, engetigen har jag ingen anning, men dom tre känns lite bättre. Jag vill verkligen satsa det sista i skolan nu och därför vill jag att dom sista tre åren blir bra och att jag trivs. Ångrar lite nu att jag inte sökt in till Innebandy Lag på Celcius. Det hade varit roligt och se om man kom med. Men jag tror inte att jag skulle vilja gå där, men men. Som sagt, det blir änding när jag börjar ettan. Ska skaffa mig gymkort och ska träna på morgonen, då kroppen är som bäst inställd på träning. Jag ska plugga stenhårt, och satsa på fler MVG en jag har nu. Jag hoppas att jag kommer orka, det gör jag verkligen.


kaffesmak

Hemma!
Nu skiriver jag får min stationärta dator som står på mitt rum hos pappa. Snart åker jag tillbaka "hem", eller till mamma. Det är hemma för mig, annars är jag "hos pappa". Egentingen känns det helt fel, men jag har bott så mycket hos mamma att det har förblitit hemma. Jag saknar verkligen mig och pappa- nu finns bara jag och så finns det en pappa. Det finns inget vi, oss ... Jag har känt mig så ersatt, brotglömd och visa sår läcker inte lika snabbt som andra.

I alla fall, jag och Malin har vandrat på stan en liten tid för att köpa henne en jacka och en födelsedagspresent ( kan inte avslöja mer med tanke på att jag inte vet vilka som kan tänkas läsa denna blogg)  och nu ligger det en helt pluggade kväll framför mig. Ska nog ta en duch och få på mig lite mjukiskläder och sen sätta igång. I morgon är det musikprov och Soredovsing om homosexuell adpotion. Ett, enligt mig, ganska intressant änme. Får se hur den lilla del av klassen som är kvar och min so lärare reagerar på det. En vän trodde att dom skulle tro att jag verkligen kämpade för att homosexuellas rätt att adoptera och att jag kanske var en av dom. Men kan medela att jag ej tillhör denna grupp av människor.
Det som behövs nu är en kaffe känner jag. Eller , en till.

Har funnit lite gammal musik som väcker minnen i en väns mobiltelefon. Låten koplar jag direkt till när jag och min klass besökt Bjursås förra treminen. Dom tre dagarna var vekligen underbara på alla sätt, och jag saknar det. Mina närmaste kanske har en anning om varför jag jag saknar det så mycket... Det är inget en vis person skulle föredra att jag skriver i bloggen. Så lyssna bara på låten.



Jag vill att min bästa vän lyssnar på låter och tar åt sig. Den är till dig Julia Planting.

have a hart

Har nu under en timmes tid suttit och lyssnar på en och samma låt. Det är Anna Bergendhals Have a hart. Hon är otroligt och jag förstår inte hur hom kunde åka ut Idol, trodde faktist att hon skulle vinna.
Om ni vill njuta av denna sjönsång från ni den här!


Nu ska jag kila iväg på 50 minuters spanska. Sista lektionen för idag, skönt! Ska försöka glänsa lite med min beskriving av ett kylskpå. Tur att jag har Lisa som viste vad det hete på spanska och jag som inte ens har lärt mig hur det uttalas en ..

stroke

Nu står bioligi på schemat och jag har just startst upp mitt arbete om Stroke. Kan inte säga att jag vet så mycket om det nu eftersom jag trodde att det handlade om hjärtat och inte hjärnan. Ha, men ja man kan ju inte kunna allt och med Lisa bredvid mig ska detta nog gå bra bra! Vi ses


god morgon!

Hey you. Pigg .. nej. Trött trött trött och inte alls taggad på matteprov. Men kör hårt så ses vi sen

sov gott

Dags för att hoppas i säng. I morgon väntar matte prov, hoppas att det är något av Johan Aspersand tjat om pytagoras sats som at rsatt sig i huvudet ..

dagen

En vän försov sig
En vän kom inte ens till skolan
En vän ligger nu och solar i ett varmt land
och en vän spendrar sina dagar på Cykel&Skidstället
En vän hjälpte mig på matten
En vän pussade mig på kinden hela dagen
En vän bjöd mig på smoothie,
och samma vän köpte en klänning
Tre vänner såg utanför bussen
och massor av vänner sågs på träningen
En (saknad) vän gav mig sms kontakt
En vän körde mig till skolan
och det har vatit en bra dag idag.


tisadag eftermiddag

Ingen match idag, och ingen träning. Betyder mycket tid för pluggande. Skönt, har betat av lite av matten och det börjar dra ihop sig för provdags snart.
Nu bakas det pepparkakshus i mitt hem, juulstäming och snart sätts väl en juskiva på. Skolan är verkligen jobbig just nu, känns som att det är prov varje dag .. Snart får man tillbaka SO provet och jag är lite nervös över det. Ville verkligen få ett bra resultat eftersom vi har bytt SO lärere och jag måste visa att jag är värd ett VG.
Känns som att idrottsklassen ger betygspress.. Kanske är själv att tycka det .
Känner att jag bara sittar och skriver massa skit, så ska sluta nu. I morgon blir det morgon plugg och nu ska jag plugga några timmar till . Vi ses

lunch försening

Än en gång sitter man i datasalen. Nu för att först och främst få lite skolarete gjort, och för att fördriva tiden eftersom mattransporten är försenad. Känns ju lyckat, vist? Det förvånar mig inte ett dugg, allt på Tunaberg har en tendes att krångla.. Har just haft en faktist ganske intressant so lektion innehållande föredrag om diversä olika värlskonflickter och större frågor. Blev en roligt disskution om dödsstaff och nåfra helt sjukt komentarer , efter min bedömmning. Tror du att man skulle begå ett brott för att hamna på ett fängelse i Sverige bara för att det ger dig mat och tak över huvudet. Skulle inte tro det men det finns tydligen folk som resonerar såhär. Märkligt..


god morgon

Klockan är kvart över 8 och jag har redan varit uppe en timme för matte plugg. Som tur är fick vi sovmorgon idag och börjar 10. Underbart. Det känns bara lite jobbigt att veta att det är lika mycket, om inte mer snö idag som igår...

sommar drömmar


fotograf: Agnes Gyllensvaan

träningsflittig

Oh Yes, trots snöstorm, 100 samtal fram och tillbaka ( ja malin! ) så beger sig junisgänget nu på träning. Underbart! Det blev att hoppa över löpningen enligt tränare Martin. Skönt med tanke på vädert, men ett minus med tanke på att det man tappar 20 min bra träning. Men det tas nog igen i helgen då SM omgång 2 ska spelas!


Tränarduon Martin och Jocke ..

Underbart från SBS




Kollar in Style By Stars och deras underbara klojar och klänningar. Gillar dom verkligen och alla ligger under 500 lappen. Kanske ska slå till på en till jul. Skulle verkligen vilja ha den rosa på julafton !

usel bloggare

Har insett att jag är dålig på det som kallas bloggande. Skriver om saker som är heeelt ointerssanta känner jag. Men å andra sidan är det lite hurdan jag är. Ointressant och tråkigt. Jag har också hört att en blogg ska på någon sätt spegla vem man är, eller visa iall fall. Som jag kallar det 'Dagboksbloggar', sånna som hanldar om en själv, egoistiska personer som jag ääälskar det!, och det är det denhär bloggen är skapt för! Jag undrar hur många läsare som slutar läsa min blogg, har ju inte så många så slutar en så blir det ju en märktbart precentiell skilnad, efter dethär inlägget. Skulle ju vara roligt att veta. Men tänk om man skulle skaffa en blogg, utan att utge sitt namn, skriva om din vardag endas. Skulle dina vänner kunna gissa sig till att det är du som har bloggen ? Roligt expriment .. Fast, om du aldrig säger till någon att du har en blogg lär du ju sällan få några läsare ... Smart slutsats där Agnes!

kaotiskt snöoväder

Jesus vilken hemfärd kan jag säga! Till en början var bussen ca 10 min sen på stan och det blev bara värre. Bussen fastnade i snön varje gång den stannat och visa gånger tog det flera minuter innan vi kunde kära igen. Det tog ca 30 min att komma till Stundenstaden, ivänligafall tar det knappt 10.
Väl efter kanske en såndär 40 min hade vi kommit till , eller nästan till Flogasta, och då höll bussen på att glida ner i diket. Vid dethär laget var jag ganska irriterad och kännde för att komma hem så jag och min nyfunna vän bredvid mig, som visade sig vara en av Lundblan's, tog oss ur bussen och började traska i snön. Det är kallt och jag hamnade ett antal gånger med snö upp till höfterna. Men det var trevligt med sälskap och samtalet vandrade mellan skola och innebandy. Slutligen skildes vi åt och jag ökade på stegen en anning. En anning för mycket då jag klantig som jag är ramlar om vrikar till min förna stuckade fot och gud vad sånt gör ont. Men jag traskade vidare, hade nog inte så mycket väl. Tillslut möte jag upp min kära vän Joanna Sandell och fick höra hennes histroia om hemfärden. Fick också hälsa på Niklas som hade väntat på bussen en tid och jag hoppas att han inte drabbas av samma sak som jag.
Pinsamt GamlaUppsalaBuss!


datsal

Som alltid ett blogginlägg under lektionerna i datasalen. Väldigt drygt kan jag säga att det är. Men lung. Har verkligen lagt tid på min redovsingen som jag ska ha i morgon, åndå känner jag att jag inte kan någonting. Men har ju kvällen på mig så.
Har inget att skriva om ingentilgen, kanske att jag och malin har kommit fram till att vi tros allt behöver varandra. Känner att ni får informationen på en ogrundat kunskap som ingen annan en som närvarande igår i omklädningsrumet i Allianhallen vet om. Men det är så onödiogt att skriva att jag bara skriver det för att det är det som mina händers val av tangentar bildar i form av ord. Jag är nog keff.
Jag måste börja skirva på mitt idrottsarbete snart, det är inte innehållet som är det svåraste utan hur man ska få ner det i ord, det är det jag faller på.
Nog om skolan, uch den tar verkligen över en liv. Och nu ska jag sluta skriva saker som alla kommer hoppa över att läsa bara för att fördröja tiden som jag måste utnjutja...


ensamhet

Jag förstår inte hur jag kan vara så feg. Jag har vant mig vid att ha någon att falla tillbaka på, någon att gömma mig hos, någon som kan skydda mig. Vara med någon som hur jag än varit tyckt att jag är bra. Jag har aldrig kännt mig så fel som jag gör nu. Jag är inte rädd för att resa mig, utan rädd för att falla och inte ha någon som kan ta i mot mig. Att falla mot tom mark och slå i så hårt att jag blir liggande, jag är så rädd..

Så jag reser mig inte, jag stannar i det mörkter jag befinner mig i. Jag hoppas inte, för jag hatar att bli besviken. Jag tror inte, för det finns inget hopp om ett ljus. Jag önskar inte, för jag vet att den högast önskan aldrig slår in. Det ända jag gör är att drömma.


vinnardags

Dagens startar upp på Part Inn och frukost med laget. Super gott, och tack Lollo som fixat det!
Matchdagas efter frukosten och nu mot Funbo. Kanmmande hem segern med 8-3, och vist är det sant att va ALDRIG kan komma över det 8:onde målet ..
Hamndade sen hos min kära vän www.lisaelander.blogg.se och där skapade vi tillsammans en undetbar lunch som vi avnjöt hon jag och hennes broder. Trevligt där Elanders!
Efter en den som sagt uppsakatade lunchen skulle vi till Allianshallen för Disktriktslags träning och skälvklart missar jag och Lisa bussen i denna snö storm... Varför är jag inte förvånad..
Träningen avklarad och hem igen.
Det var min dag. Anningen onterssant ..


lördagskväll

Okej, nu får det vara slut pluggat.. Har hinnit skirva klart uppsatasen och starta lite på föredraget. Har lite koll iallfall.
Blir någon inte mycket ro till plugg på ett tag eftersom min tidigare förvarning har blivit verkligehete eftersom det nu sker förkrök i mitt husför älder mognare utgång. Känner verkligen inte att jag passar in liggades i min säng halvsovande. Men det funkar det med!
Jag undrar hur man kan vara så trött att sova bort en hel helg, bara sådär. Det är hemsk att jag inte ens orka kolla min mobil längre. Borde verkligen ta mig utanför huset, men ingen ork finns där ..
Kul sätt att spendera sin lördagskväll men ..

tiden bara rimmer iväg

Klockna har redan blivit 4 ser jag, men jag har faktist mästan hunnit med att gör klart hela So uppsatsen. Jag gick ju faktist upp för en och en halv timme sen så jag är nöjd.
Jag känner inte för att göra mycket idag, trots att jag har allmöjligthet att ta folk till mig med tankte på att huset står tomt. Men jag tror att jag fick känslan av att min syster tänkt det samma igår men i minda skala. Det nöjer jag mig med när jag känner att jag sitter oduchad i mjukisoverall just nu. Förrsenten är det upp tidigt i morgon. Ska vara på Park Inn kl. 09.00. Frukost med laget sen är det match i allianshallen mot Funnob ( toro jag ). Åh, jag läängtar eftersom jag är rå taggad!
Idag kvartstår matteplugg, ska nog priorotera det före
plugg inför musikprov
biologiarbete
förberedelase inför biologilektion
idrottsuppsata som Doping

Yes, min lördag. Vi ses .

God morgon


Låååång sovmorgon idag, tack!
Känns skönt och nu ska jag plugga plugga pluggga .. Det k'nns ju mindare skönt .

jag saknar dig bästa vän

Nu har har gått en vecka i skolan utan dig, plus två på ParfymerL.
Bara tanken på att det är en vecka till får mig att må illa.
Fy ***  vad jag saknar dig!
Det är otrologt och ingeting gör det bättre att du i morgon åker till Göteborg för helgen.
Du är min bästa vän och det är självklart att jag vill ha dig i närheten hela tiden.

En vilsenhets känsla finns i mig ner jag vet att du inte befinner dig i samma lokaker som mig,
kanske svårt för dig att tro med det är så sant.
Jag längtar efter dig. Bästa vän

sommar i kylan

Sitter och kollar på massor med sommarbilder, och gud vad man längtar tillbaka. Sommar skulle behöves nu, såhär i vintern.


Gotiha men IK Fyris



Jag och kusin vitamin Karro i stugan



Underbara sommarstuga

hela dagen

Har kurat ihop min i min stora svarta stol med en filt runt om kring mig framför dator med massa staff att fixa online. Tänkte starta upp lite arbeten, plugga lite och skälvklart är bloggen med! Kan inte skryta med att denna dag har varit så underhållande för det har den vekligen inte varit då jag hamande sovade på ett bort på lunchrasten. Men vad ska man göra när timmarna av somn minskar och minskar...
Igår morse kom jag till skolan och hälsades välkommen genom att hitta texten "HORA" på mitt skåp. Eftersom bästa vän inte är i skolan utan har praktik så kännde jag direkt att budskapet var menat till mig, personligen. Tycket att det är så oroligt omoget, och ja helt enkelt idiotiskt att gå och skriva det på någon skåp utan grund. Men ja, visa växer ju upp senare en andra och alla mognar i sin egen takt. Men det är ju för fan en högstadieskola jag går på!

Imorgon ska va hela gänget i Distriktslaget ha en lite middag tillsammans, kan verkligen blir trevligt med tankte på sällskapet då jag verkligen gillar dom alla, men om man sen får reda på att vi ska mötas på någons, minns ej namnet, skolas skolgård börjar man tveka lite sådär. Men ja, det kan ju alltid funka.

tidigt avslutad dag

Sittades i Tunabergsskolans datasal med Lisa Elander. Mycket trevligt sälskap och Lisa håller just på att skicka iväg bilderna till Dixon, våran bildis, och för övrigt är det nåstan helt tyst förutom mitt och två elever från 8;ans knappande på tangentbordet. Har tänkt gör om min blogg, men vet inte hur jag ska ha den tror att Lisa får hjälpa mig för jag anser att hon har en sida för det. Ha, nej nu ska vi nog snart dra oss vidare. Möjligen till bildsalen eller hem till Lisas bostad. I like. Sen är det dags för träning och ännu senare komma hem och starta upp mitt arbete om hurvidare homosexuela par ska få adoptera eller ej. Vad tycker man om det? Det får bli kvällens fråga.

äppelfrost


bilduppfigt skickad och klar

Så, då har jag valt utan 4 av kanske 50 bilder. Temat blev frost ( det drar nog för många av er i mungiporna nu kan jag tänka mig ) och jag ska visa en av dom bilderna.


du kommer alltid finnas

Jag har glömt att tacka dig för våran sommar, den du förgyllde. Och den vi delade.
Du kommer alltid finnas. Inte en chans att jag låter dig försvinna.
Det är sent att säga det nu. Men jag menar det alltid.
Du kommer aldrig försvinna
.


snart kommer julen

Dåligt bloggande i helgen, ska inte säga att jag inte hade tid för det hade jag men kan nog säga att jag inte tog tiden och la den på bloggandet.
Idag har dert varit tisdag och den är lång, börjar halv nio och går till halv fyra.. Långt och lite halv jobbigt.
Har kunnat prika av en sak på min att göra lisat;
[x] Soprov världsreligionerna
[ ] lämna in bilduppgiften
[ ] Svenska läxa
[ ] engelska läxa
[ ] plugga till kommande matteprov
[ ] plugga till kommande musikprov
[ ] soredovisning om Palestinafrågan
[ ] Idrottuppgift

Så när man är klar med det första så börjar man med det andra. Men som tur är är det inte mpnga veckor kvar till julen är här. Vad kan det vara, en 5 veckor tror jag . Det ska man nog orka och allting blir så mycket mysigare när julstämingen och snöm börjar täcka Uppsala. Man kanske inte blir mer motiverad för det med jag mår bättre under julen, för på något underligt sätt visar folk mer uppskataning då. Det är ju trots allt en högtid som man ska visa kärlek och ta extre väl hand om varndra. Jag älskar det. 

spring i benen

Hinner ingen informativt inlägg just nu om min dag. Har spring i benen och ska iväg på träning.

Har repat mig eftr lörsdagdeppen, men ja det är klart att det sitter kvar.. Men jag klara det .

jag ger upp

Min sämsta dag på länge.. Har i princip gråtit hela dagen, både inombords och på utsidan. Vill bara ifrån allting, bort långt iväg. Jag hatar den här platsen, hatar vad jag gör i den. Vill bort nu.. Orkar inte vakna i morgon, önskar jag kunde sommna nu och aldrig mer öppna ögonen . Låt mig bara slippa. Jag ger upp nu, finito ...


ingen höstförkylning här inte !

Nej, jag ska inte bli sjuk i höst. Inte nog med att jag har vaccinerat mig mot infulensan så proppar jag i min c-vitamin! Jag hatar att vara sjuk, för det betyder att man måste ligga hemma och inte göra någonting. Kan ju vara skönt, men inte skönt när man sen kommer tillbaka till skolan och ligger efter. Nej, ingen sånt tack! Till varje måltid just nu äter jag satsumas och dricker ibland c-vitamin brus. Haha, låter lite desperat, men ja. Det kan vara smart faktist!


hej, tycker du om vin?

Trött, trött, trött ...
Förlåt för att jag är så otroligt negativ, men livet är inte alltid som en dans på rosor. Jag vill bara sova, gå i ide just nu nu ... Försov mig i morse, ingen frukort ich taxi till stan. Drog i min två koppar kaffé så fort jag kom in, och ja, Givalia mellanrost är faktist rikigt gott! Det var mycket på L idag med, för snart kommer ju julen och det rä otroligt mycket som ska upp. Har stått 3 timmar på lagret och bara plockat upp och märkt varor. Och ja, julen kommer tidigt i år. Den kommer i morgon eller något sånt. Vill bara tilläga att L är ett perfrkt julklappsställe eftersom det är billigast i stn på maku up och parfymer!
Nu till dagens iaktagelse. Utanför ica i St:Per, på vägen till hissen som jag åker 78 gånger upp och ner varje dag, står det en tjej och en kille som säljer vin. Jag tror att meningen är att det ska skickas hem till dig, eller någon sånt. Deras standard replik är ; Hej, tycker du om vin? Dom har tillochmed kört den på mig, som är minderåring. Stakars försäljare säger jag bara. Ska aldrig hamna i deras sits!
Nu står plugg på schemat. Ska blir dukigt nu, och statsa! Får se hur det går.

mycket jobb

Oh, idag var det knappt lungt en sekund på L. Varor som skulle upp , märka, larmas och in på hyllor. Varor som skulle flyttas och varor som skulle hämtas. Men det är faktist kul, och skönt när det händer något. Hoppade över frukosten här hemma och tog den på mitt favvorit stella Waynés! Det var bra för jag stod mig hela dagen och kunde ta en banan oc läsa lite ELLE på lunchen. Sånt uppskatas!
Har tränat med stjärnlaget just, bra fart idag och jag bara älskar att lira innebandy !
So-provet väntar inom en vecka och i morgon blir det 5 timmar blugg på eftermiddagen, 5-10. Men det ska jag nog klara av!


Allting handlar om inställning. Jag bestämde mig för att ta en tröja, och jag lyckades. Det är inte självklart för mig att jag ska ta en plats. Jag förväntar mig det inte och då blir jag glad när ajg tar en istället för att jag inte kommer med u uppställbningen. Jag tävlar bara mot mig själv, och det är det jag tycker är det bästa med sporten. Att verkligen ge allt , och att känns nästa gång att du orkar mer. Det är det jag eftersträvar.

/

Det värst är ett inse att jag aldrg mer kommer få hålla din hand så som du höll min ...

lämna mig aldrig

 

Jag begöver dig otoligt mycket, Bästa vän. Om du faller, kommer jag fånga
dig gång efter gång. Jag har delat mitt liv med dig, och jag vill fortsötta med
det. Du gör det så lätt, så underbert att leva. Jag älskar dig och din närhet.
Älskar allt du gör för mig. Jag vet att du inte vet om det men, det finns ingen
annan i min närhet som ställt upp på det sätt som du ställt upp för mig. Jag
kommer aldirg kunna tack dig tillräckligt men jag ska göra det tills jag dör.
Behöver du mig står jag redo vid din sida, tvivla aldtig på det. En gång ska
jag gottgöra dig. Du göt mig till den jag är varje dag, och ingen annan är
min bästa vän för mig. Du är så otoligt bra, så underbart bra. Jag älskar dig
mitt hjärta och det här ska bli våran höst, våran jul och vårat år. Jag fallar
utan dig. Lämna mig aldrig .

<3

Jag hittar dig i varje dröm, varje natt.
Allt gör mig påmind av dig, allt jag
gör jag allt jag ser. Jag klarar snart
inte av det längre. Klarar knappt se
dig, se dig i ögonen och än en gång
se hur mycket det jag förlorat betytt
för mig. Jag lever som jag gör nu
och jag vet att det är så det kommer
vara. Men ingenting kommer lämna
mig, saknaden och kännslorna
finns alltid kvar i mig. Men jag lever
med det.


höst=extra kilon

Jag känner verkligen att hösten börjar komma igång nu. Och så allt som den tar med sig. Men det värsta måste nog vara min tendes att lägga på mig några extra kilon.. Tjocktröjan är både varm och täckande. Inget som starmar åt och visar vad som döljer sig där under. Alla fixa och 'jag är värd något gott efter allt pluggade' tänket är verkligen någon jag kör på. Uch, vad fel det är! Ska köra nytttigthets tänk nu, jag mår faktist bättre då. Träna och ätta rätt. Det är det som ger en energin, inte alla kakor. Nej, ändring nu!

helgen

fredag; Två dagar efter, bättre sent än aldrig, Emilias 15 års dag skulle vi såklart ha en mysig middag för henne! Å, vist blev det lyckat. Super god mat och ännu bättre sällskap. Tack tjejer för att ni åär så underbara och tack Malin för att du kom på ideen att ah en Jul-maskerad-fest! Haha, jag är inte förvånad att det är vi som ska ha det!

Lördag; Som tur vad blev det inte en altför sen fredagskväll med tanke på att väckarklocken ringde runt sju denna lördag. Det var match som stod på agendan och idag mot Sten Sture. Storvinst med 8-2 ! Härligt tjejer. Med tanke på den tidiga morgonen blev det en chill eftermiddag med filmtittade med Lisa, såg den underbarar filmen Pear Harbol. en film som jag verkligen rekomenderar!

Söndag; Idag var det match! Å, jesses vad taggad man kan vara. En än gång seriefinal i D2, nu mor Alunda. Tyckte att det mest funkade och vi gick stolta av planen med 6 poäng. Vann med 8-3. Underbart. Men inte nog med innebandy för dagen. Har just kommit hem från en bra match med Sirius mor Saga. Sirius tog segern med, ja vad blev det? 6.2. Ja, ganske oväsentligt tycker ni nog.

En lung helg, och nu min sista vecka på L.

innebandy

Jau, gamla laget gamla tider. Då var alla blonda. Nu har fyra gått över till min och Lucy´s gång. Brunett så hett.

Nu ska man iväg och spela för Hagunda. Möter Alunda i D2 nu, vinner vi drar vi ifrån med 6 poäng.

jag är så trött att jag kan sommna ståände

Fredag! Andas ut, ta det lungt. Nej, inte lung för då sommar jag och jag har massor som måste fixas. En vecka på L avklarad, känns skönt trots att det faktist är roligt. Bara lite små segt. Men idag kom iallfall favorti Lollo på besök, och Stella och Moa. Tillsiat kom Emma B och vi tog en lite kort promenad runt i stan. Mysigt.
Snrt försvinner jag iväg på träing och efter det blir det att träffa favvogänget ! Underbart :)
Men, som sagt, jag är så trött. Så otroligt trött. Och i helgen sår det massor på schemat, plugg och innebandy.

jag älskar torsdagar

Torsdagar = ingen stress, inga träningar eller annat.
Unberbart. Har spenadrat min eftermiddag på stan med Lisa Malin och Bästa vän. Träffade också Adele Bj Och Hedwig också, trevligt trevligt :)

bjud mig och jag kommer såhär


Hittade just denhär underbara klänning på Style By Stars , jag älskar den verkligen !

Grattis Emilia


TIGERN PÅ BILDEN BLIR 15 IDAG !

back

Inte bloggat på ett tag och anledingen är att mitt internett har varit lite pajat dom senaste dagarna. Men nu är jag tillbaka.Har haft tre dagar på L nu, börjar lära mg hur allt går till. Lunchade med pappa och hade en underbart eftermiddag men bästa vännen!


Slut på lov - tillbaka till verkligheten

Ja, nu sitter man här sista kvällen på lovet. I morgon är det tillbaka till real world men plugg. Har verkligen lagt undan plugget på lovet för att stressa ner och kopla av. Vilken verkligen var behöft! Åh, jag orkar verkligen inte. Upp tidigt på mornanar och allt det där ..
Men jag har iaf avslutat lovet på ett bra sett. Har haft en Lisa-helg kan man säga, spenderat den mästa tiden i hennes närhet och det är underbart!
Nu måste jag packa lite, ska tillbaka hem till mami.
Vi hörs

Prao på ParfymeriL

Yes, yes! I morgon kl. 10.00 börjar jag proa på ParfymeriL i St:Per's gallerian mitt i stan. Jag ser verkligen fram i mot det! Kommer nog bli super kul, ni får komma och hålsa på mig!


Halloween hos Elinne

Halloween party hos Elinne stod på schemat denna lördag. Blev enligt mig mycket lyckad. Eller vi har faktist svårt att misslyckas när det gäller härligheter. Kan nog säga att kvällen spårade ganska tidigt men det var roligt det med. Det gröna ni ser i hörnet av bilden är Lisa Elanerd som Hulken! Hon kom på att hon ville vara det kanske 20 min innen vi skulle vara på plast så jag Lisa och Moa kom tyvärr 1 timme sent, men som det heter 'Fint folk kommer alltid sent!' Haha.

Trots att det var en toppenkväll hade den sina mörkare punkter. Jag nämner inga namn eller mer om vad som hände. Jag tänker inte hänga ut någon. Jag skriver inte dethär för att någon ska få dåligt samvete eller så, utan för att jag tycker att det borde lösas. Antar att några känner sig träffade och jag ansser att det bara finns en sak att göra och det är självklart att para ut om det. Det finns säker missförstånd och jag är säker på att ingen menade någon illa och inget sånt förstör en vänskap som varat så långe.

Tack tjejer för kvällen/natten och stort tack till Elinne för underbar mat och sovplast! Jag älskar er tjejer och man inser nu varför vi har hållt ihop så långe. Vi passar! Så tack, tack !

god morgon

Pappa har varit världens gulligaste idag, gjort frukort till mig som jag nu sitter och smaskar på. Jag väntar på mickan som jag tycker ska dycka upp snart. Och nu är hon här!
Ses

innebandy och en massa annat

U lagsmtachen gick skit bra! Eller jag, resultat mässing gjorde den det, vinst med 6-0 mot Frötuna (?) Men spelmässigt var det inte den starkaste insatts vi gjort. Men det är skönt att vi vinner trots otaggat lag! Vi tror iaf på oss själva och det är ju positivt. Innebandy mässigt för övrigt kändet jag att det bara blir roligare och roligare för varje gång jag håller i en klubba. Som tur är händer det väldigt ofta eftersom jag tränar 4 gånger i veckan plus matcher och distrikslaget. Jag ser fram i mot nästa helg då distriksslagen åker på en tränings tunering i Kungsör! Kommer nog bli super kul och hoppas på bra resultat. Känns nödvöndigt att få ihop laget nu, spela ihop sig och börja trivas tillsammans. Allting handlar ju om SM i januari för iår ska vi gå långt har jag bestämt. Juste, nästa sm omgång för klubblagen spela v. 49 tror jag. Synd att hottien i blått linne på bilden är borta då. Hon Ska nämligen på en lång och skön Thalílandsresa men familj och släkt. Lyckos henne säger jag bara .. Vi andra får klara oss i kalla Sverige där snön borjat falla. Tur att man skaffat sig en jacka som värmer. Mäskte att min gråa kappa inte rikigt håller i snö och rusk! Från snö till bloggande. Har läst om Blondinbella och Linda Rosing i dagens Fredag. Linda säger att hon har fått komentarer innehållande budskap som "Din dotter kommer bli spättat och våldtagen och din son kommer bli en kvinnohatare!" Jag tänker bara; OJ! Det var väl lite onödigt. Jag har inte läst hennes blogg mer än nå gång tror jag och föredrar Blondinbella. Om jag vill få in någon som hon sa i intervjun kan jag nämna att hon gråter varje kväll för att allt är så jobbigt.
Känner att det här blev ett onödigt inlägg. Men men. I morgon vankas det festligheter med annorlunda klädlse. Vem kan gissa vad de är för tillställning jag ska på?

a

Jag är avundsjuk på kärleken.
Det är nu som jag behöver dig, nu i mörkret och regnet. Jag behöver någon som kan värma mig, skydda mig och jag trodde att det var du som skulle finnas där för mig. Jag önskar att det var du. Önskar jag hade dig närmast just nu, och hela jag vill spola tillbaka tiden tills då det var så. Då jag hade dig. Då vi var ett. Trost att det gått så lång tid tänker jag fortfarande på dig, och jag undrar ofta hur allt hade sett ut om jag fortfarande hade fått stått vid din sida. Jag hade varit lycklig, otroligt lycklig . Det var det bästa du gjorde för mig, gav mig lycka. Så fort jag tänker på det finns tårarna där , som dom alltid har funnits och det känns som att dom aldrig kan ta slut. Jag måste glömma, måste lämna dig och radera dig ur mitt minne. Det är svårt för även fast vi inte delade så lång tid tillsammans har du alltid funnits i min vardag och jag hann vänja mig vid att du var min. Det gör ont att se dig gå vidare trost att jag vet att det var det första du gjorde efter allt tog slut. Det är bara jag som står och trampar på samma ställe. Det kan inte vara så, jag står inte ut med det längre och jag vet att det bara är jag som kan hjälpa det. Bilder , sms och minnen finns fortfarande för mig. Jag kan kolla på dom varje dag. Om och om igen, bara för att jag mådde så bra. Nu är det min tur att glömma och gå vidare. För mitt eget bästa. Jag tar den här hösten för att hitta mig själv, inte genom andra utan genom mig och den jag är. Jag måste bestämma mig hur jag vill att allt ska vara, hur jag vill att min framtid ska se ut. Men jag kommer alltid att vara, hur mycket jag än tycker om mig själv, avundsjuk på kärleken. Och jag kommer alltid att minnas, inte dig, men hur underbart det kan kännas att vara kär.

RSS 2.0