helgen

fredag; Två dagar efter, bättre sent än aldrig, Emilias 15 års dag skulle vi såklart ha en mysig middag för henne! Å, vist blev det lyckat. Super god mat och ännu bättre sällskap. Tack tjejer för att ni åär så underbara och tack Malin för att du kom på ideen att ah en Jul-maskerad-fest! Haha, jag är inte förvånad att det är vi som ska ha det!

Lördag; Som tur vad blev det inte en altför sen fredagskväll med tanke på att väckarklocken ringde runt sju denna lördag. Det var match som stod på agendan och idag mot Sten Sture. Storvinst med 8-2 ! Härligt tjejer. Med tanke på den tidiga morgonen blev det en chill eftermiddag med filmtittade med Lisa, såg den underbarar filmen Pear Harbol. en film som jag verkligen rekomenderar!

Söndag; Idag var det match! Å, jesses vad taggad man kan vara. En än gång seriefinal i D2, nu mor Alunda. Tyckte att det mest funkade och vi gick stolta av planen med 6 poäng. Vann med 8-3. Underbart. Men inte nog med innebandy för dagen. Har just kommit hem från en bra match med Sirius mor Saga. Sirius tog segern med, ja vad blev det? 6.2. Ja, ganske oväsentligt tycker ni nog.

En lung helg, och nu min sista vecka på L.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0