så långt man kan komma från perfektion.

ångest.
panik.
ångest.
ånger.
perstationsångest.
panik.
stress.
stress.
stress.
ångest.


Kommentarer
Postat av: ditt samvete

Sluta agnes! Vad fan har du egentligen att vara deprimerad över? Du är liten smal och söt och attraktiv bland killar, du är duktig när det gäller allt inom sport ( alla orkar inte springa 13,3 km ) Och vad spelar någonsin nån roll när man har så många vänner som du har! Sluta tyck synd om dig själv' för folk där ute som är nöjda trots att dom har det sämre än dig börjar fundera...

2009-07-17 @ 11:09:45
Postat av: ditt samvete

efter min spontana kommentar måste jag nu också få be om förlåtelse.. även om jag har svårt att se brister hos dig så kan jag ändå på ett sätt förstå att du är ledsen. jag vet inte om det är vad du behöver höra, men jag vet hur det känns.. familjen är viktigast i mitt liv och en skilsmässa tär på en. men man måste ta sig igenom det och förbi det. du ska inte straffa dig själv för att dina föräldrar inte vill bo med varandra längre.. ge inte upp för det behöver inte sluta dåligt. se det bästa i situationen. det löser sig.

2009-07-17 @ 11:29:14
Postat av: agnes

tack för att du bad om ursäkt. jag kan tänka mig att mitt liv ser bra ut utifrån, men jag kan inte ljuga i min blogg. jag skriver mina känslor och ja, det är ibland såhär jag mår. jag vet att det finns många i min ålder och omgivning som har det tusen gånger jobbigare än mig men det betyder inte att jag inte kan må dåligt.

jag skriver om mina känslor och är väldigt ärlig i min blogg. men jag håller också mycket inom mig som jag inte orkar dela med andra männsikor. som jag sa ser mitt liv väldigt bra ut utifrån, men för att måla upp den fasaden har jag fått offra en hel del.

2009-07-18 @ 16:17:45
URL: http://agnesgyllensvaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0